🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 690
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 740
Тя си е влязла да я дават по телевизията , айде стига. Изобщо не ми  е жал за нея ,не смятам ,че е използвана. Малко в повече ми идва вайкането ,че била с толкова по-голям мъж.

# 1 741
Според мен Йоана си мълчи за изцепките на Мартин и говори само захаросани клишета,защото може би я е страх от него,като нищо може да я е заплашил че ако му вреди на имиджа ще и изкара я някое секси видео,я друго ...или тайно се надява пак да са заедно..но сега Даниела е на ход,мисля си че Мартин ще се постарае доста за да я омая,надявам се Даниела да е на щтрек и да не му се връзва на театъра (той сам си го каза аз им казвам това което искат да чуят)

# 1 742
За какви изцепки да мълчи Йоана?Flushed

# 1 743
  • София
За какви изцепки да мълчи Йоана?Flushed

100% има изцепки, защото Мартин, като я покани на пейката я попита, дали е казвала на някого неща, които той й е споделял. И май се оказа, че е казвала нещо на някого, защото тя попита кои неща по-точно Simple Smile

# 1 744
НащТрек или на Шрек ,че не разбрах?Joy Вие да не сте лично засегната от него мадам?То са обиди предупреждения страхове...от големият лош вълк Мартин.Осъзнайте се вече,че това е режисирано предаване и всеки си има роля.Нищо не е такова каквото изглежда.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 17:20 от *Амбър*

# 1 745
Е, как няма да говори Емануела за него, като те по интервюта я питат. Сега последно гледах някакво интервю по Би Ти Ви, ми водещата взе да я разпитва какво мисли за участието му.

# 1 746
Защо непрекъснато се повтаря, че Емануела е направила Мартин известен, щото влязъл заради нея във ВБ?

Мартин стана по-широко и масово известен след участието му в ИВ. Преди това може и да е имало някой, който да помни, че бил някога в Брадъра заради Емануела, но колко да са били тези хора?

Аз лично следях всеки ББ/ВБ, но Мартин въобще не го помня кога е влизал.
Защото и в ИВ влезе заради него - със сигурност на кастинга им е станал интересен първо заради факта, че е нейният приятел (чак в последствие бивш).
В ББ влезе само за ден и после излязоха заедно. Мисля, че беше вторият с нейно участие, но може и да бъркам.

# 1 747
  • Пловдив
Чак пък някой да стои нащрек, заради Мартин 🤦🏽‍♀️ той си е абсолютно пословичен - знае кои приказки къде му минават и си ръси едно и също - и да, сам си казва, че говори това, което искат да чуят.
Мъж, който иска да се забавлява по възможност в красива и приятна компания.
Даниела се опитва да се прави на интересна, но не ѝ идва от вътре. Фръцка се, дрънка някакви наизустени фрази, за да се валидира и отстои себе си.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 19:46 от Десиссслава

# 1 748
Изцепки и неща , които и е споделял според мен са различни неща . Тя си изпя накрая всичко , само че надали само с нея си е празнувал рождения ден 🤣
Вторият ВБ беше , да . Аз съм убедена , че наистина е захапал по Даниела , това че не му се бута и е основния коз на нея .

# 1 749
Ами това пак не отговаря на въпроса.Били са във връзка,тя е известна няма как да го скрие.И са били дълго време заедно,не да е за няколко месеца и той после да се е скъсал да ходи по разни предавания и да говори за нея и тн.Като ходиш с известна личност неминуемо чуват и за теб.

# 1 750
Силвия обясняваше на Мартин, че Йоана е толкова притеснена, че и хапчета пие. Днес имах време и върнах епизода от вторник. Помня, че някой се чудеше.

# 1 751
"НащТрек или на Шрек ,че не разбрах?Joy Вие да не сте лично засегната от него мадам?То са обиди предупреждения страхове...от големият лош вълк Мартин.Осъзнайте се вече,че това е режисирано предаване и всеки си има роля.Нищо не е такова каквото изглежда.".

Нащрек е думата,съжалявам че излезе неясно,не Мартин не го познавам и слава богу,позволявам си да го коментирам по този начин,защото съм убедена почти на 90%( от начина му на поведение в къщата и извън (това което се знае за него ,а то вече не е малко)че той е от един типаж хора около 4%( научно обусловени като" pervers narcissique"поне на запад)които отговарят на 15-17 критерия на поведение...който го интересува( а би трябвало всеки)може да се поинтересува,защото те могат да да колеги,роднини и т.н.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 18:28 от Catwoman12

# 1 752
  • София
И се регистрира тук преди 2 дни специално, за да нахейтиш хубаво Мартин Grinning

# 1 753
Ох какви са тези диагнози , които се поставят ? Предаването е забавно , няма нужда толкова навътре да приемате всичко . Не всеки с високо его е  в тези 4%, спокойно . 🤣

# 1 754
Е, да де. Много хора на тази възраст (на която е все още Йоана) се смущават да изрекат такива думи, дори когато са само двамата насаме….ама наша Йоанка го изпльоска в национален ефир Joy Разбирам защо не коментираш тази част (защото не ти изнася за позицията, която заемаш), но няма нужда да носиш вода от девет кладенеца. Както и да се опиташ да го извъртиш, факта че го казва в риалити, пък видиш ли преди се е смущавала, говори за манипулация, нищо повече.
На тортата му за рождения ден пишеше “I love you” от Йоана.

Аз коментирам нейните думи към него, когато се видяха за пръв път във вилата на Ергените. Тя самата каза: “не съм ти го казвала…” и от самия Мартин нямаше реакция. А надпис на торта….ми е още по-незначително от “ами аз си те обичкам”.

Общи условия

Активация на акаунт