🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 700
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 725
Al Bundy, гледа ли тик-тока с твоята любимка Яна? Как казва, че много ѝ пишели, ама нямало да стане само с писане, трябвало пари да пращат, по револют 🤣

Относно това “много си те обичкам”, ами това го кажи на хамстера си, не на мъжа, в когото твърдиш, че си влюбена и ще се бориш за сърцето му. Що за глупаво, недодялано изказване?

# 1 726
Най-дразнещото при Виктор е, че вече на всеки му стана ясно, че е там само за известност.
То па една известност...да извести на всички колко е зле..само негативи може да спечели.
И аз не харесвах Бранимира но я разбирам защо му се дразни. Най-дразнещо е човек, когото не харесваш и му го показваш да продължава да ти се слага..в такава ситуация просто иззлобяваш.

# 1 727
Не е много вълнуващ подкаста. Давала съвети на Диана да не носи широки дрехи и анцузи, че Марто не обичал. Оставам с впечатление, че Мартин имал много изисквания във връзките, които тя не била сигурна някоя жена на по-голяма възраст дали ще приеме, но не казаха какви точно.
Мартин може да има изисквания, но това не пречи някоя да й идва отвътре и да не я товари това.
Например като с Валерия и новия й. Той иска слаба, веган, тренираща и харесваща кучета. И тя е такава.
За друга, за която това не е естествено, би било чист тормоз.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 15:01 от Linda*kiss

# 1 728
Това за парцалесите и пошляпването Мартин го каза като обвинение към него от бившата му, а не че така е правил. И не каза, че само в тази връзка с Емануела не е изневерявал, каза, че е изневерявал, но макар и на последната преди Йоана да не е бил обвиняван как пошляпва. Дори и вчера в бтв го изкараха все едно се хвали с това, а той само се подсмиваше на обвиненията към него.

# 1 729
Ама, какво ми сравнявате Валерия с Йоана. Когато първата започне да си прави публично харакири, тогава ще я коментираме.

# 1 730
Жал ме е за Йоана...Използвана е като момиче на повикване от чичко Мартин. Използваха я от продукцията за да вдигнат рейтинга. Използваха я дори и родителите и, като я насърчаваха да влезе в предаването с цел после да се покажат по телевизията...Това момиче се превърна в изтривалка.Тя няма стабилно рамо на което да се опре за стабилен житейски съвет. Всеки я ползва, за негов си кеф.
Още нещо, аз не разбирам защо изгониха Елвира, след като сега се разбра, че всичко което тя е " клюкарела" е истина!

# 1 731
  • София
Забелязвам че доста от вас обвиняват и хулят повече Йоана отколкото Мартин,но само се молете такъв като него да не се увърти около вашите дъщери,защото това са опасни типове,при тях любов няма,само контрол и манипулация,в началото им е интересно само да си докажат че са по по ,готови са на голями жестове докато ги оплетат и после само унижение ги чака,особено когато са толкова млади като Йоана( той каза за нея че е ранима и т.н.а после и заби нож много по остър отколкото момичетата...нея ще я боли от него не от тях)направо съм потресена от тази жестокост и тука му се кефите на тоя изрод
Много ясно, че и той не е цвете. По никой начин нямам уважение към мъже, ходещи с момичета на възрастта на дъщерите си. Грумърството ме отвращава. Контролът и манипулациите са съвсем отделна тема. При Мартин има и доза злоба и отмъстителност, явно е с голямо и трудно контролируемо его.

# 1 732
.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 22:51 от /Hope/

# 1 733
На същото мнение съм като DiaMia за Марто и Ема.Само не съм сигурна,че пак ще се съберат,много горчилка е натрупана между тях(особено от нейна страна).Ще се повторя,но щом един човек не спира да говори за друг ,макар и само глупости и обиди - не е безразличен.Когато не ти пука за някого той просто потъва в забрава и ти даже няма да дадеш коментар по темата.Ема е наранена и понеже е много импулсивна и устата не се спира,но така само излага себе си и показва това за което писах по горе.А той зряло се изказа,няма да плюя по нея аз съм бил 6г с тази жена,ако толкова не я харесвам какво съм търсил при нея,няма логика.И така трябва.Каза,че тя няма да приеме нещо,той също има нещо ,което не приема и това е обърнало каруцата,а не че са спрели да се обичат.Има недоизказани неща между тях.Аз си мисля,дали пък не е искала от него да прекъсне контакт с родителите си(щото те категорично не я приемат) и той не се е съгласил..Това е голяма дилема.Не знам ,разсъждавам си.И наистина един наранен мъж започва да отмъщава на всички жени и съзнателно да се държи лошо с тях.
Гледахте ли промото с Даниела беше на вечеря май.Тя сега всичко ще му прости,щом и първа получи роза,извинение и сама искаше да я покани пак,натрупа точки той след фиаското с Йоана.

# 1 734
Така е, на 17-18 доста момичета могат да бъдат успешно манипулирани дори от момчета техни връстници.

Ама то си е и до темперамент. Мен на 17 ме беше срам на фризьор да отида, на зъболекар за кариес си исках винаги упойка, срам ме беше да ми публикуват писанията в училищния вестник, въпреки че учителката по български ме кандърдисваше. И до ден-днешен би ме било страх да легна под ножа с пълна упойка за тотално ненужна операция като силикона. Също ще ме е срам да ме дават по ТВ дори за 20 секунди в някой сутрешен блок.

Някои хора са по-плахи, но Йоана не ми мяза на такава.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 16:05 от Clare

# 1 735
На мен Йоана в Преди обед ми хареса- не е нападала никой, беше спокойна и уравновесена. Било им е добре заедно и така. Може би и тя много се е поглезвала и на него му е писнало.
Не го чух да казва, че е бил влюбен в нея или тя в него.
Обичкам си го не е като Обичам го!

# 1 736
Само Мартин и Йоана си знаят истината за техните отношения. Единственото, което е факт, е, че това момиче е "продукт" на нейното семейство, а в последствие и на последвалите гаджета и Мартин. Продължавам да си казвам, че от нея са се възползвали мъже, докато тя е била в прекалено крехка възраст, а желанието да се върти в тези среди идва от родителите и приятелите. Ако не познаваш друго, няма как да пожелаеш нещо различно за себе си.

# 1 737
Е, да де. Много хора на тази възраст (на която е все още Йоана) се смущават да изрекат такива думи, дори когато са само двамата насаме….ама наша Йоанка го изпльоска в национален ефир Joy Разбирам защо не коментираш тази част (защото не ти изнася за позицията, която заемаш), но няма нужда да носиш вода от девет кладенеца. Както и да се опиташ да го извъртиш, факта че го казва в риалити, пък видиш ли преди се е смущавала, говори за манипулация, нищо повече.
На тортата му за рождения ден пишеше “I love you” от Йоана.

# 1 738
  • Пловдив
Аз не знам само Йоана, от къде го извади това самообладание. С повече от десетилетие съм по-възрастна от нея и нямам този самоконтрол, дори да касае моя интерес. И това не само в интимни отношения, а във всеки аспект на живота ми.

И аз мисля, че Емануела си го котка още, но и тя е жена барут, и вероятно връзката им е била екстремна, а това действа като наркотик и изтощава.

# 1 739
  • София
Йоана - хубава, грозна, добра, лоша, умна, глупава, влюбена или не, факт е, че целия ФБ гърми с нейни снимки и снимки на баща й. А темата тук, няколко пъти се опита да завие към Виктор, обаче така и не успя да вземе завоя и все на Йоана и Мартин си стои. Отделно някой тук писа, че и последователите й в Инстаграм са скочили драстично, така че, ако целта е била само да се покаже на света - ами явно се е справила достатъчно добре, щом резултата е такъв.
Дано да си е взела поука от цялата тази сага, която се разигра. В крайна сметка живота е училище и всеки си научава урока по различен начин. Важнота е да го научи.

Общи условия

Активация на акаунт