🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 694
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 710
Леле, вие ме шокирахте сега с Валария. Това, че е с богат дядо не го знаех и не го очаквах от нея точно...

# 1 711
Бранд мениджърката хапва луканка в ефир, докато е в платен отпуск сигурно. За това няма ли промоутъри, сбъркани стандарти за всичко.

# 1 712
Ми на мен Валерия ми е противна, Йоана донякъде ми допадна, но не са ми ок разликите във годините и при двете връзки. Съответно с дядото повече и то не от криворазбран морал, а защото разликата в поколенията дава много трудности в една връзка. И все пак при чичо Марто и Йоана бие малко на педофилия като се има предвид кога е започнала връзката.

# 1 713
В общи линии, Неделчо обясни на Йоана как стоят нещата. Тя започна да обяснява, че на Бъдни вечер вечерта са били заедно, той изтъкна, че това е било след неговата семейна вечеря и т.н. Не е много вълнуващ подкаста. Давала съвети на Диана да не носи широки дрехи и анцузи, че Марто не обичал. Оставам с впечатление, че Мартин имал много изисквания във връзките, които тя не била сигурна някоя жена на по-голяма възраст дали ще приеме, но не казаха какви точно.

# 1 714
Йоана само дивана и кухненската маса от тях не е помъкнала. 😁
Скрит текст:
Тази снимка окончателно ме убеди ,че това момиче не е влюбено.Влюбения никога не е сигурен,влюбения се съмнява ,влюбения се страхува,а това момиченце,толкова си вярвя,че е помъкнало 10 куфара сигурно ,че ще му трябват.Голямо его и два пъти по-голямо самочувсвие това е Йоана за мен. Или е прекалено наивна и глупава и Мартин я е убедил ,че е там само за хонорара или за шоу или за не знам там каквото я е лъгал.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 13:46 от arina1967

# 1 715
И Овните правят- Айлин, Блага, сега Мартина и Косара.

Сега Водолеи и Стрелци предимно, а и Везни.

Клаудия на овенка прилича, не знам какъв такъв Телец е.

А не, за мен някои от телците са си точно такива като Клаудия, когато нещо не е на тяхното, стават агресивни, обидчиви, раздразнителни и отмъстителни. Имам една позната, която тогава ми се водеше приятелка, но пък успя да мине през всички възможни фази в рамките на две години. Ама пък правеше шоу.

# 1 716
Давала съвети на Диана да не носи широки дрехи и анцузи, че Марто не обичал.
Кучето скача според тоягата. Виждате ли Емануела, сутрин след цяла нощ работа в дискотеката, да не си облече удобния анцуг и да си пафка на тераската с кафенцето като във ВИП Брадър, щото Негово Височество харесвал роклички?

Не само е търпял анцузи, ами и кафето ѝ е поднасял, щом даже е скъсал отношения с родителите си и пари е загубил заради нея и още я споменава навсякъде. И май ще излезе шок! че не ѝ е изневерявал.

# 1 717
Е, къде е Емануела, къде е Йоана. Едната го направи известен, а другата иска да стане известна на негов гръб, ама така е - всичко се връща, както пееше Руши. 😀

# 1 718
Защо непрекъснато се повтаря, че Емануела е направила Мартин известен, щото влязъл заради нея във ВБ?

Мартин стана по-широко и масово известен след участието му в ИВ. Преди това може и да е имало някой, който да помни, че бил някога в Брадъра заради Емануела, но колко да са били тези хора?

Аз лично следях всеки ББ/ВБ, но Мартин въобще не го помня кога е влизал.

# 1 719
Това между Мартин и Емануела, не е приключило. Онази тирада за "изневерите" беше с двойна цел - от една страна да разбере малката колко не му пука за нея, защото от някои такива отърваване по друг начин няма, освен да ги смачкаш; от друга беше задочен разговор с Емануела. Тя е дива и явно много много не е слушала като ѝ падне пердето, и той не се е доизяснил с нея, но му пука очевидно. Всичко в този формат прави заради Емануела. Така правят влюбените, а не това, което направи Йоана. Нейното е "навила си на пръста, защото и харесва".
Аз Мартин не го осъждам, за разлика от всички останали! Той е жертва на средата си, на възпитанието си, на това, че е единствено дете на богати родители с кариери, които не са имали достатъчно време за него. Важно е, много е важно хората да разберат, че като решат да имат деца, трябва да предвидят достатъчно време за тях, да се лишат от собствените си удоволствия, за да имат време с децата си, ако искат да станат хора. Мартин е влюбен в Емануела до ден днешен. С всички останали жени е за да задоволява потребностите си и да ги наказва за това, че Емануела се държи така с него. Подозирам, че пак ще се съберат. И тия бълвочи, дето тя ги ръси по телевизиите, са нарочни и са от проклетия, а не защото тя няма чувства към него. Има двойки, дето са си обречени един на друг, преминават през бури, огън и жупел, през други хора, но в сърцето им има място само за този един човек.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 14:15 от DiaMia

# 1 720
Някой е прекалил с четенето на Арлекин.

# 1 721
Еми, сори, ама вече грам не вярвам на Йоана, че е била влюбена и го е обичала. В първият им разговор, във вилата на ергените изцепва: “Ами аз си те обичкам. Нищо, че не съм ти го казвала, просто защото си малко коза и ме е било страх…”

Значи, докато са били във връзка не му го е казвала, защото я е било страх, макар да е било интимен момент само между двамата….а няколко месеца след раздялата, се появява неканена в риалити, за да му го каже за пръв път в национален ефир?!?!?! Grinning Страшна логика.
Много хора са така, смущават се, не смеят да го изрекат с думи, тя и толкова млада...
Напълно човечна и нормална реакция и е права и е логична.
Дори омаловажаването "обичкам" издава притеснение как ще се приеме това отсреща (и не се прие добре, инстинкта  и не я е подвел)

Жалко за момичето, и приятно беше и акъл ми се стори че има (за краткото си време там) и пак ще кажа същото, което малкото мъже тук повториха: изключителна красота, дори и с корекциите. Естествен сексапил, женственост и всичко.

Не е глупав бай Мартин

Е, да де. Много хора на тази възраст (на която е все още Йоана) се смущават да изрекат такива думи, дори когато са само двамата насаме….ама наша Йоанка го изпльоска в национален ефир Joy Разбирам защо не коментираш тази част (защото не ти изнася за позицията, която заемаш), но няма нужда да носиш вода от девет кладенеца. Както и да се опиташ да го извъртиш, факта че го казва в риалити, пък видиш ли преди се е смущавала, говори за манипулация, нищо повече.

Колкото до “изключителната” й красота - да, те мъжете масово ще искат да я минат по 1-2 пъти и дотам, също както направи и Мартин 😂 Както се случва с повечето от нейния контингент. Аз лично щях да я харесвам без корекциите, но за всеки влак си има пътници. То и за Даниела има, ако става въпрос….

# 1 722
Емануела е казвала, че са се раздели заради пиянстването му най -вече. Хващала го била и в издънки, не е уточнявала какви. Като е бил толкова влюбен в нея, можел е да прекрати запоите. Влюбен друг ден....
Хайде сега, по един път щели да я минат Йоанка и дотам... Глупости, ще си намери нов мъж бързо , няма да я мислим.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 14:29 от kalina_pehlivanova

# 1 723
  • Обран бостан ;)
Е, да де. Много хора на тази възраст (на която е все още Йоана) се смущават да изрекат такива думи, дори когато са само двамата насаме….ама наша Йоанка го изпльоска в национален ефир Joy

Е ти па с'а. Насаме няма как да се докаже казала ли го е или не, ама пред 6 камери .....

Впрочем, радвам се, че влезе подобен персонаж.

Бях споделил, че отпадналата Яна ми е фаворитка и като ме почнаха - инфантилна била, такава била, онакава била, не ставала и сега хоп - баш-мома Йоанка за сравнение. Wink

# 1 724
https://www.facebook.com/reel/1209870660750707/

Туй се вЪрти из фацебука...

Общи условия

Активация на акаунт