🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 696
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 695
Поне едно хубаво нещо ще има от предаването, приятелството между Мартин и Виктор, единият да види, че животът не е само хайлайф и да се смири малко, а другият да е по-самоуверен в някои ситуации.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 12:04 от Анонимен

# 1 696
Добре, я кажете каква е разликата между Йоана и Валерия Smiley

Йоаниният е с 20 и кусур години по-млад от вуйча си и изглежда абсолютно окей, зрял, но в никакъв случай застаряващ, готин, чаровен, знае как да омайва, напълно е нормално да го хареса жена в диапазона 18-50 и без да знае за парите му. Даже и да се влюби. Не можем да говорим за геронтофилия тук.

Йоана получава повече хейт само заради корекциите. Това е моята теория. Готова съм да се обзаложа, че Валерия е изкярила много повече финансови облаги.

# 1 697
Най-дразнещото при Виктор е, че вече на всеки му стана ясно, че е там само за известност.

# 1 698
  • София
Мисифу, аз напълно мога да разбера защо продължава да тича след Мартин Йоана, ако приемем, че наистина е влюбена, въпреки неговото отношение. Първо, той не ѝ е точно разбил сърцето, уж са се "разбрали", тоест уговорил я е, че не е подходящ за нея, со кротце, со благо вероятно. След това продължават да са в "приятелски" отношения, с консумация, и тя си мисли - той всъщност ме обича, но не го осъзнава, а ми мисли доброто; но той е най -доброто за мен и аз за него и ще се боря, докато го осъзнае. Нали няколко пъти му натърти, че ще загуби точно това, от което има нужда, ако я изгони. Изобличителната реч след розите дойде от яд.
Не съм я гледала и слушала другаде момата, та не знам доколко съм ѝ схванала душевните терзания, но не е невъзможно влюбена и загубена да се държи така.

# 1 699
Не съдете строго Финдо и семейството, защото не се знае зад кадър какво е. На моя позната дъщеря й в гимназията се тръшкаше за сиси, нос и т.н. и заплашваше, че ще се нагълта с хапчета, ще избяга. Страшна е средата в която растат децата. Според мен те я подкрепят пред камери или без, защото поне са наясно къде и с кого е. Винаги може по-зле. Една Валерия го доказа. Колко народ се прехласваше по нея преди 2години, а сега до къде стигна?!?
Но признавам бащата хваща окото. Можеше да го поканят него за ерген.

И нали не си мислите, че Мартин ще издържа Даниела при тоя ценоразпис?? При всичките 950 жени които може да си позволи, точно Даниела ще му е Joy Там са в изолация, интересно му е, той не е глупав и знае, че трябва да прави шоО. Изобщо не мисля, че ще я търпи в реала да му се превъзнася Не пий, не излизай, извини ми се, ала бала. Ще си вкарва автогол да си развали рахата. Да не е луд!

Пък и на Даниела не й е зор за Мартин, нито пък на Мартина, която не се знае дали не се натиска да дразни Емануела просто. Продукцията изпусна последната какъв рейтинг можеше да докара... В сравнение с нея Йоана е като от Алиекспрес.

Виктор ми е толкова скучен, че едвам го изтрайвам. Само се моля да не налази третия ерген като влезе Joy

# 1 700
Намирам Йоана за красива, но е вярно, че тези филъри по лицето състаряват. На някои снимки изглежда доста подпухнала. Аз 
Дъщеря ми е с 4 години по-малка и все още прилича на детенце.

# 1 701
Между другото, и аз щях да отбележа, че много от хора, които ожесточено се бориха за правото на Валерия да ходи с по-възрастен мъж и й се кефиха, сега са същите, които осъждат Йоана за същото нещо. Това е достатъчно показателно, че става въпрос чисто и просто до това, че им е антипатична, а не, че толкова са загрижени за морала на младите и влиянието на такъв пример в обществото.

# 1 702
Йоана само дивана и кухненската маса от тях не е помъкнала. 😁
Скрит текст:
Хареса ми как е завършила с изречението - Животът е непредсказуем. и избора на препинателен знак в края му. Като едно разбиране и философско заключение на един типичен Стрелец, сподавено изпод материалната, кифленска шпакловка.😀

# 1 703
Йоана какво сега ни показва с тези снимки. Колко е искрена и влюбена ли и не е златотърсачка. Аз вярвам, че не е била с него за пари (и съдя по него, не по нея), но искрено и влюбено момиче  не виждам. Виждам обиграна манипулаторка, която добре се е забавлявала с него и в тези среди специално и не ѝ се напуска този комфорт, друго няма. Пропуснала е обаче една основна стъпка, че Марто прави това, което иска и ако досега желанията му са включвали и нея вече не е така. И няма как да го накара да играе по свирката ѝ, досега е могла защото той просто е искал. Край на историята. 😁

# 1 704
Като стана въпрос за зодии, прегледах ги и тази година няма Скорпиони. Освен Силвия, де, ама тя не се брои. Предишни години те им направиха сезоните — Капитонова, Елена.

Една хубавка скорпионка с повече от две мозъчни клетки мнооого добре щеше да разиграе козата Мартин, да не говорим за един рибок като Виктор.

Оо сега видях, че Емануела е Скорпион Joy Нямат никакъв шанс момите. Козирозите много харесват Скорпиони, обратното — не толкова Stuck Out Tongue

# 1 705
  • Бургас
И Овните правят- Айлин, Блага, сега Мартина и Косара.

Сега Водолеи и Стрелци предимно, а и Везни.

Клаудия на овенка прилича, не знам какъв такъв Телец е.

# 1 706
Гледам Йоана аз. Да, казва, че се е шегувал за бройките в предишната си връзка, но и е било признание, че на нея ѝ е изневерявал.

# 1 707
Мисля, че вече качват свободно интервютата на Туджаров на БТВ сайта.
  https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/sled-tseremoniata/j … a-napolovina.html

# 1 708
Ами така си беше -  шегуваше се за бройките, но си призна за изневерите.

На мен не ми е много етично бранд мениджърката на спонсорите да влезе като участничка. Не че се борят за наградата от 1 000 000, ама пак. Можеше да замине и да си следи луканките за кадър. Показателно е, че иска и тя да се показва. Не съм видял снимките, които сте намерили. Но тя наистина с едържи и тъповато и мъжкаранесто, въпреки образованието и професията. А в крайна сметка Даниела не й е проверявала профилите там, съди по поведението.

# 1 709
  • София
Олеле, Валерия няма забравяне Laughing Чак за Капитонова и Сашка на никой вече не му пука, ама Валерия имам чувството, че и в 10-ти сезон ще се споменава Joy

И с баща си, и с дядо си не е ок. Такива момичета никога не мога да ги разбера. Но си мисля, че при Валерия е доста по-осъзнат и пресметнат избор. Дядо освен кинти, споделя и обсесията й с животните. Докато Йоана ми е основно инфантилна. Не ми пречат корекциите, а намирам поведението й за жалко и унизително. Не ми харесва да гледам такива жени в ефир. Лично мнение, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт