🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 696
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 635
За един 40 годишен мъж… някак си не върви непрекъснато да се връща обратно към нея… Общо взето и двамата са на един акъл.

Абсолютно. 1+

# 1 636
  • София
Ами той е бил доволен от случващото се за разлика от нея, що да не се връща като е на разположение. Мъжете се държат с нас , така както ние позволим да се държат. Да, малка е, това я оправдава до известна степен, но аз не видях невинно, влюбено момиче.

# 1 637
Ами той е бил доволен от случващото се за разлика от нея, що да не се връща като е на разположение. Мъжете се държат с нас , така както ние позволим да се държат. Да, малка е, това я оправдава до известна степен, но аз не видях невинно, влюбено момиче.

Е все пак до някаква степен е манипулирано това момиче, бъдейки с доста по- голям мъж лал да се държи, какво да говори и какво да прави. Чест не му прави, ако е искал да е с нея да не слуша чуждото мнение, ако пък не е искал да е с нея - да си прекрати нацяло комуникацията с нея, а не да я разиграва.

# 1 638
Йоана само дивана и кухненската маса от тях не е помъкнала. 😁
Скрит текст:

# 1 639
  • София
Мартин не е някакъв морален стожер. Не е голяма изненада. Взел си е това, което му изнася с лекота. По- скоро е искал секс с 20 годишна без драмите на връзка с 20 годишна. Едва ли хорското мнение му е бил проблема. И далеч по - зрели жени попадат с подобни ситуации между другото, хората обичат да се самозаблуждават като реалността не им харесва.

# 1 640
Сигурно в някоя паралелна вселена, секс между 40-годишен мъж и 20-годишна жена е възможен само с одобрението на лелеките пред блока и съвет от подбрани свекърви. Но ... за съжаление в нашата вселена не е така. Темата е отвъд изчерпана.

# 1 641
Скрит текст:
Да беше останала в някой съседен хотел в Шри Ланка, да релаксира, а с толкова багаж можеше да се понаснима и да пуска сега снимки на рокли. Simple Smile

# 1 642
Скрит текст:

Ама ние предполагахме. Да ни беше питала, щяхме да й кажем.

# 1 643
Имах малко време за убиване тази вечер и какво да правя?? Пак изгледах епизода от понеделник Joy

Еми, сори, ама вече грам не вярвам на Йоана, че е била влюбена и го е обичала. В първият им разговор, във вилата на ергените изцепва: “Ами аз си те обичкам. Нищо, че не съм ти го казвала, просто защото си малко коза и ме е било страх…”

Значи, докато са били във връзка не му го е казвала, защото я е било страх, макар да е било интимен момент само между двамата….а няколко месеца след раздялата, се появява неканена в риалити, за да му го каже за пръв път в национален ефир?!?!?! Grinning Страшна логика.

И като сме тръгнали да показваме коя на кой анимационен герой ни прилича, ето с кого оприличавам Йоана, заради мъжката й челюст/брадичка (има и други подходящи, но това е топ)

# 1 644
Круела ми прилича повече на Даниела с този малък нос… 😀
Иначе, Йоана ми се стори истинска, особено с реакцията си накрая, пролича си, че много се обиди и искаше да му върне, като се обърна към всички момичета. Само че на тях за тия неща не им пука, понеже голяма част са там на курорт реално. Със сигурност е имала идея да си покачи последователите, защото едно, че няма особено много снимки, а и последователи нямаше.
Донякъде има нотка на емоционална обвързаност към Мартин и сякаш не го е преживяла, но има и втори план, ако нищо не стане, поне ще я е видяла цяла БГ и друга такава възможност да блесне няма да има.

# 1 645
Какво е казала в интервюто с Туджаров и после в Преди обяд?
Нито едно от двете не мога да гледам.

# 1 646
Сигурно в някоя паралелна вселена, секс между 40-годишен мъж и 20-годишна жена е възможен само с одобрението на лелеките пред блока и съвет от подбрани свекърви. Но ... за съжаление в нашата вселена не е така. Темата е отвъд изчерпана.

Е за секса никой не ги вини. Само че за връзка е друго. То за Мартин там връзка не е имало. И какво значи, че се бил връщал при нея? Не разбрахте ли, че я е привиквал по нощите, за какво връщане говорим?

# 1 647
  • някъде другаде
По думите на Мартин и след връзката с Йоана се срещали за секс. Е за това се е съгласявала и тя. Била е наясно , какво прави. И за нея връзката им не е била нищо сериозно. Сега и се отдаде възможност да се покаже и по телевизията и взе да го играе на влюбена.

# 1 648
И аз не й вярвам на Йоана. Аз като съм била влюбена на нейните години, не съм можела така да превключвам от влюбена в озлобена, ако не стане на моята. Такъв рев беше Grinning
Тя отдавна е скроена по образ и подобие на една млада кифла, която си търси богат и готин мъж. Това, че е малка не я оправдава. Щото не е малка на 18-19 да сложи силикона, устните, филърите и екстеншъните….
Както му дойде неканена в национален ефир на Мартин, така съм сигурна и че е ходила по него преди това. Той също си я в привиквал, когато му е удобно.
За Нова Година останах със същото впечатление - тя казва Бяхме заедно, не бях ли у вас?, а той казва Аз бях цяла нощ в моето заведение без теб. Явно го е посетила у тях, но след като всеки е празнувал на различно място преди това.
Баща й ми направо лошо впечатление, пък макар и да е хубавец на външен вид- нарече Мартин “нейното момче”. Какво момче? Тая подкрепа, която тя е имала от него и майка й я е превърнала в това, което е. Не че сега могат да я спрат, но парите за корекциите, силиконите и косата идват точно от тях. И съм сигурна, че ще я бутнат  в някое друго  риалити, защото тя очевидно иска да е известна.

# 1 649
Еми, сори, ама вече грам не вярвам на Йоана, че е била влюбена и го е обичала. В първият им разговор, във вилата на ергените изцепва: “Ами аз си те обичкам. Нищо, че не съм ти го казвала, просто защото си малко коза и ме е било страх…”

Значи, докато са били във връзка не му го е казвала, защото я е било страх, макар да е било интимен момент само между двамата….а няколко месеца след раздялата, се появява неканена в риалити, за да му го каже за пръв път в национален ефир?!?!?! Grinning Страшна логика.
Много хора са така, смущават се, не смеят да го изрекат с думи, тя и толкова млада...
Напълно човечна и нормална реакция и е права и е логична.
Дори омаловажаването "обичкам" издава притеснение как ще се приеме това отсреща (и не се прие добре, инстинкта  и не я е подвел)

Жалко за момичето, и приятно беше и акъл ми се стори че има (за краткото си време там) и пак ще кажа същото, което малкото мъже тук повториха: изключителна красота, дори и с корекциите. Естествен сексапил, женственост и всичко.

Не е глупав бай Мартин

Общи условия

Активация на акаунт