🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 706
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 620

Прилича на баща си много,  в брадичката също.

# 1 621
Йоана е толкова емоционално похабена, че идеално пасва на вида си на 30-35 годишна. Тук се обвинява Мартин за връзката им, но не допускате ли, че не е невинната, прилъгана от големия лош вълк, а съзнателно гонила него като цел? Малка е била в съзнанието си до 12 сигурно, след това е градила стратегия за завоюване на перспективна ракета носител. Тунингован е не само видът ѝ, тунингована е цялата ѝ същност в съответствие с целта. Стара душа е тя и хич не вярвам, че от любов го преследва, видя се как иззлобя накрая. Малките влюбени плачат в подобен момент, не скачат на бой.
Според мен Мартин се е опитал елегантно да се измъкне с оправданието за възрастта, но момата не се дава, ей на - торта му спретнала за РД. Любопитно би било той да каже по чия инициатива са били креватните срещи след раздялата.

# 1 622
И в интервюто с Туджаров Йоана с лека ръка и ша-ла-ла маниери казва, че сега разбира, че тяхната връзка няма да стане. Много е фалшиво това момиче.

# 1 623
Е тя и във видеото в профила на Ергенът, в което й задават въпроси, пратени от потребители казва, че няма любовни чувства към него Grinning

До вчера много влюбена, “Убичкаше” си го, щяла да се бори за него, а сега …. едно голямо нищо. Дам, много истинска, сериозна връзка ще да е било.

# 1 624
Йоана- моана, Мартин, но в основата на ситуацият е бащата - Финдо. Евала щом родител те продава за някой смешен лев, какъв морал обсъждаме. Той, ако беше баща на място не би позволил дъщерята да си ляга с наборите му; а той дори го одобрявал и поощряват. Този въобще не мисли за бъдещето и живота на детето си, личи си, че я оставил на течението и единственото което го вълнува, той да е добре.
Жалко за момичето, но това е отчаян вил за внимание от страна на бащата. На нея и липсва истинска силна мъжка фигура в живота. Подкрепа не е да се одобряват всички глупости, а е да се посочват грешките и начин да се измъкнеш с малко щети от тях. Финдо, за мен не е пример за баща на момиче за съжаление  Все пак жалко за детето.
Ако някой, твърди че това е новото нормално - ами не е. Мога още много да пиша защо не е.

# 1 625
Слушам последния лайф на Надкаста и там Туджаров каза, че на последната среща на Виктор с Бранимира, Косара и Любомира, Бранимира имала температура, Виктор го знаел това и все пак я е извикал😄На всичкото отгоре после в сихрон казва, че пак била дръпната, а на нея не ѝ било въобще добре. Малко я оправдавам, че така се държеше на срещата след тая информация,  а Виктор се е показал като доста егоистичен според мен🙃

# 1 626
Поне стана ясно какво е имал предвид девойката Йоана с това „И аз като Ивка Бейбе“ на снимката с тортата. Ами верно има някаква прилика. И едната и другата смятали, че са във връзка, па те мъжовете Евгени и Мартин го броели само за секс от време на време. Но докато Ивка извлече повече позитив и тук страници наред се писаха в нейна защита, то Йоана отнася повече хейт. Нищо, че е по-млада и зелена от Ивка-та. Интересно, как се завъртат нещата.

# 1 627
Момичето не е виновно, проблема е семейна среда.

# 1 628
Химия има само между Мартин и Мартина. Останалите са си изкарали една хубава почивка.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 00:32 от vanians

# 1 629
Поне стана ясно какво е имал предвид девойката Йоана с това „И аз като Ивка Бейбе“ на снимката с тортата. Ами верно има някаква прилика. И едната и другата смятали, че са във връзка, па те мъжовете Евгени и Мартин го броели само за секс от време на време. Но докато Ивка извлече повече позитив и тук страници наред се писаха в нейна защита, то Йоана отнася повече хейт. Нищо, че е по-млада и зелена от Ивка-та. Интересно, как се завъртат нещата.
Евгени отрича да е имал не само връзка с Ивка, но и секс.

Мартин веднага си призна за секса, защото знае какво го чака, ако отрича.

# 1 630
Говорех, че е обиграна откъм сексуалната част. Само я вижте как се е направила като кукла за секс. За какво друго са й тези операции, мислите?
Ами все пак те се познават в реалния живот и тя е с доста точки пред другите. Ако не е в това предаване, а на друго място, не знам дали ще е с чак такова самочувствие. Кое й е обиграното, освен секса?
За мен самочувствието й е без покритие, защото тя е много малка още, не е видяла нищо от живота, освен заведения и дискотеки
На Йоана баща й е по-секси от бившия й.

Скрит текст:
Аз обаче съм втрещена от това как едно 20 годишно момиче, има изражението и реакциите на обиграна жена, вряла и кипяла сред ергени и други... Трябваше просто да му благодари на Марто след като не й даде роза... Щеше да го има за винаги след това... не че й трябва 😂
Не знам точно в какво се изразява обиграността й. Има визия и излъчване на на 35 годишна жена. Но това момиче е на 20 години. Как е изживяла тези 15 години между реалната си и изглеждаща та си възраст, аз не знам.

Съгласна, да. Доколкото видях има силикон в гърдите и хиалурон в устните. Отделно ми се стори че има филъри в лицето. Отдавна е в играта, так да се каже.

# 1 631
Не знам какво се е опитал да направи НН, но думи като "тъпа на манивела" не бих искала дъщеря ми да ги чува от жена за друга жена. Образование в Англия и кариерно longevity е много по-голяма гаранция за адекватно отношение към хората, отколкото животът по чалготеки на Даниела и надменното ѝ държане без покритие в нито едно направление. Моля ви.
Е, то по-големият проблем не е ли да се гледа как двама мъже точат лиги, обясняват за фетиши или целуват различни жени всеки ден? Репликата за Дияна ли е точно проблемът? Дияна-кариеристката изглежда търси сходно на това, което и Даниела.

# 1 632
Извинявам се, че "нахълтвам", но сега изгледах края на вчерашния епизод и имам чуденка... Дали някой знае коя е песента за фон при подаването на розата от Мартин за Ферай?
Извинявайте отново и благодаря, ако някой реши да съдейства.
Това ми излезе използвайки Shazam. Като гледам май и българско участие има. Blush
П.С. И името на песента е на подходяща тематика - Бойно поле. Joy

# 1 633
Йоана е млада и податлива на ширещите се сред тийнейджърките модни тенденции на мислене и визия. Но, за разлика от каките, тя има много повече време пред себе си да се промени. Ако не го направи, наистина на годините на каките, ще изглежда и ще се чувства по-зле. А каките не се различават от нея по телесни корекции - те всичките "вървежни" са нацицени, наустени, наскулени и фризирани. С тази разлика, че тя е на 20, а те искат да изглеждат на 20.
Или да се “доразвие” в сферата… все пак дефицитите във възпитанието й го предполагат.
Тези тенденции на младежите са си точно сред интелектуално ниската прослойка.
Йоана е на 20, но на външен вид е настигнала каките.

# 1 634
Според мен някой е посъветвал Мартин относно връзката му с Йоана и именно за това я е приключил, ако изобщо тази връзка помежду им е имала край… тъй като за момента не си личи. Едва ли някой е спестил на Мартин драстичната разлика помежду им. При такава възрастова разлика се появяват и несходства в характерите на по- късен етап. Когато Йоана си тръгваше беше доста ядосана, едва ли се е почувствала добре относно това, че Мартин я е разигравал дори след като връзката им “уж” е приключила, отишла е да се бори под някаква форма отново. Донякъде оправдавам присъствието на Йоана, но Мартин  все повече и повече ми пада в очите. За един 40 годишен мъж… някак си не върви непрекъснато да се връща обратно към нея… Общо взето и двамата са на един акъл.

Общи условия

Активация на акаунт