🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 714
  • 2 246
  •   2
Отговори
# 1 605
Къде пък го видя да се вълнува в нейно присъствие. По-скоро се срамуваше от глупостите, които тя бръщолевеше, защото е очевадно, че е малка и че я е ползвал само за едно-единствено нещо. Ама едно е да я показваш на приятелите си като трофей, друго е да ти я изтъпанят по ТВ да те видят родителите и децата ти. Пълно дъно.
И аз това се зачудих… Как гледаме едно и също, а виждаме различни неща. На мен ми изглеждаше, че Мартин би предпочетел да е където и да е другаде, отколкото пред камерите с Йоана.

# 1 606
Ами все пак те се познават в реалния живот и тя е с доста точки пред другите. Ако не е в това предаване, а на друго място, не знам дали ще е с чак такова самочувствие. Кое й е обиграното, освен секса?
За мен самочувствието й е без покритие, защото тя е много малка още, не е видяла нищо от живота, освен заведения и дискотеки
На Йоана баща й е по-секси от бившия й.

Скрит текст:
Аз обаче съм втрещена от това как едно 20 годишно момиче, има изражението и реакциите на обиграна жена, вряла и кипяла сред ергени и други... Трябваше просто да му благодари на Марто след като не й даде роза... Щеше да го има за винаги след това... не че й трябва 😂

# 1 607
Йоана е млада и податлива на ширещите се сред тийнейджърките модни тенденции на мислене и визия. Но, за разлика от каките, тя има много повече време пред себе си да се промени. Ако не го направи, наистина на годините на каките, ще изглежда и ще се чувства по-зле. А каките не се различават от нея по телесни корекции - те всичките "вървежни" са нацицени, наустени, наскулени и фризирани. С тази разлика, че тя е на 20, а те искат да изглеждат на 20.

# 1 608
Мартин не се вълнуваше в нейно присъствие. Отново играеше ролята “ ша ма убиеш”…Иначе съм съгласна, че за застаряващ мъж/ на средна възраст, определено си е ласкателство да те харесва млада жена. Хем можеш леко да я покровителстваш, хем да й показваш това-онова, хем си е готино да е яко изглеждащо парче, което да показваш. Чувства? До човек е. Това, че някой се държи отворено, много комуникативно с жените или твърди, че е много обиден, не означава, че се дава лесно. Даже по-вероятно е манипулативно поведение, за да те накара да се свържеш лесно с този човек и да се закачиш. А той какво точно чувства, мистерия. Той сам си каза “ за влюбване е много рано да говорим”.  Мартин ми изглежда точно тип много лежерен, социален, весел, с всеки може да завърже контакт, но всъщност - отвътре сам той си знае какво става.

# 1 609
Аз се връщам на отношенията Мартин и Йоана. Най-големият трофей за един мъж като Мартин е 20 годишното момиче. Нищо не може да го замести. Но официално, по телевизията се прави на морален и  иска да приключи връзката "за нейно добро". Ако наистина искаше, щеше да го е направил. Видяхме го как се вълнува в нейно присъствие. Когато излезе, ще се срещнат веднага.

Според слуховете вече са се срещнали. Но ако Мартин си задоволява сърбежите с млада мръвка, то Йоана се изживява като героиня от "нам колко си нюанса сиво" и си мисли, че е фаталната жена. Ще узрее и дано поумнее, че е само мръвка.

# 1 610
  • София
Виксата, отново на дансинга 😁
https://www.facebook.com/reel/646793584473475?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

# 1 611
Тези ръце. Мммм. 🤨🤔😐

# 1 612
И според мен Йоана беше визуално най-впечатляваща на церемонията. Едно, че си има дадености, второ ги е подчертала с корекции, които са очевидни, но засега не са гротескни. Освен устните и неподвижното лице, които са на ръба.

Имаше и може би най-добрия стайлинг, грим. Хубави роклички си беше донесла.

Но е тотално оперирана от чар и харизма, или поне това, което показа.

# 1 613
Ами все пак те се познават в реалния живот и тя е с доста точки пред другите. Ако не е в това предаване, а на друго място, не знам дали ще е с чак такова самочувствие. Кое й е обиграното, освен секса?
За мен самочувствието й е без покритие, защото тя е много малка още, не е видяла нищо от живота, освен заведения и дискотеки

Скрит текст:
Аз обаче съм втрещена от това как едно 20 годишно момиче, има изражението и реакциите на обиграна жена, вряла и кипяла сред ергени и други... Трябваше просто да му благодари на Марто след като не й даде роза... Щеше да го има за винаги след това... не че й трябва 😂
Не знам точно в какво се изразява обиграността й. Има визия и излъчване на на 35 годишна жена. Но това момиче е на 20 години. Как е изживяла тези 15 години между реалната си и изглеждаща та си възраст, аз не знам.

# 1 614
Някой знае ли, след края на снимките Йоана с Мартин ли е още?
Може ли някой да преразкаже, какво е казала по бтв и пред Туджаров?

# 1 615
Даниела е интересна и е играч сравнение с момичета там. Но тя е контролиращ тип. Тя контролира себе си много, преструва се доста, просто има и чар и не й личи толкова. Но има и желание да контролира и мъжа. И извън предаването много биха се разминали Мартин заради това. Обаче вътре определено тя му е най-интересна и приятна, защото с нея поне малко може да си подават топката.
Дияна може да си е специализирала в кариерата, но това не значи че има емоционална интелигентност. Наистина малко елементарно се държи и лендзи. Беше много смешно как на една пейка се опитваше да разбере от Мартин дали ще я остави в предаването и обясняваше колко още рокли има. В поведение е една такава разтегната и никаква,  прави се на позитивна, но излиза плесната с мокрия парцал. С Йоана също ръсеше празни приказки на килограм.

# 1 616
Говорех, че е обиграна откъм сексуалната част. Само я вижте как се е направила като кукла за секс. За какво друго са й тези операции, мислите?

Скрит текст:
Не знам точно в какво се изразява обиграността й. Има визия и излъчване на на 35 годишна жена. Но това момиче е на 20 години. Как е изживяла тези 15 години между реалната си и изглеждаща та си възраст, аз не знам.

# 1 617
По принцип съм съгласна че си има причина да е вярно клишето за  желанието на някои мъже за агнешко, обаче в действителност мисля, че причината Мартин и Йоана да нямат връзка, е точно че Мартин всъщност не харесва насериозно такива млади, просто си го дърпа нагонът. Реално изглежда, че харесва в пъти повече Емануела. А тя е на негова възраст или по-голяма и жена с кариера (дори и това да е чалга певица).

# 1 618
По-лошото е, че дори не е имала 20, когато се хванала с чичо си.Unamused

# 1 619
Някой знае ли, след края на снимките Йоана с Мартин ли е още?
Може ли някой да преразкаже, какво е казала по бтв и пред Туджаров?
Тя и да е с него, няма как да го изпляска публично, камо ли и да го излъчат преди края на излъчването на сезона. Финалът е през месец май?

Общи условия

Активация на акаунт