🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 655
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 800
Ако Йоана беше скромна като поведение и невзрачна като визия, щеше да получи цялото женско съчувствие, а Мартин да бъде разпънат на форумния кръст. Обаче тя хем нахална и самовлюбена, хем много ефектна визуално - та не буди никаква симпатия, камо ли съчувствие. Да е мислила като се е навряла в лапите на вълка, а това, че той е баща на две момичета, че и на нея може да й е баща - е, ми, мъж е, те така правят. Точка.

# 1 801
Немалко хора харесват Йоана, “никаква симпатия” просто не е вярно.

# 1 802
  • Пловдив
А защо трябва да приема всичко за чиста монета? Нормално човек да си пази интересите.

Относно Йоана: каквото сам си направи човек и цяло село не може.
На 20 е пълнолетна, не идва от някое забутано село, че да не е наясно с нещата. Аз пък не проумявам как обществото я третира като дете ще кажеш, че е на 5г.

# 1 803
Мартин ли е тъй желан, но недостижим, та е "кисело грозде"? Стига, бе! 😄😄
Шъ го обидиш… 😁

# 1 804
Ако Йоана беше скромна като поведение и невзрачна като визия, щеше да получи цялото женско съчувствие, а Мартин да бъде разпънат на форумния кръст. Обаче тя хем нахална и самовлюбена, хем много ефектна визуално - та не буди никаква симпатия, камо ли съчувствие. Да е мислила като се е навряла в лапите на вълка, а това, че той е баща на две момичета, че и на нея може да й е баща - е, ми, мъж е, те така правят. Точка.
И това е така, но фактът, че има чепат характер не значи, че заслужава лошо отношение. Напротив, обратното е. Тя е кофти човек, защото движи в кофти среда и с кофти хора, включително Мартин.

Вярно е, че не е луд който яде баницата, но това не го оневинява. Проблемът е повече в него, отколкото в нея. Малко като ситуацията с изгубения портфейл е. Ако го изпуснеш - вината си е твоя, но е редно човекът зад теб да ти го върне, вместо тайничко да си го мушне в джоба.

# 1 805
Наистина ли ще има 3-ти ерген? Освен М. да го е измислил, да ги тества.

# 1 806
  • София
Голямо жалене пада, и двамата са си взели каквото са търсили, единия секса с младо гадже , другия дозата популярност, желаните познанства и среда и т.н.

# 1 807
Иска абонамен за Войо,за да гледаме интервюто.
Също така и епизодите на Туджаров не мога да гледам поради същата причина.

Много глупаво измислено.

# 1 808
  • here and now
А защо трябва да приема всичко за чиста монета? Нормално човек да си пази интересите.

На 20 е пълнолетна, не идва от някое забутано село, че да не е наясно с нещата. Аз пък не проумявам как обществото я третира като дете ще кажеш, че е на 5г.
Защото демонстрира  поведение на 5 годишна, нищо че има визия 30+
Тези, които я третират/ме като дете са около възрастта на родителите ѝ и на тази на Мартин. Гледната точка е такава.

# 1 809
  • САЩ
До каките, които неизбежно ще станат лелки -
Добре че е "чичака" Мартин, че да спаси сезона от пълна скука!

Харесвам и Мартин, и Йоана в спора "кой спечели" и "кой е по-виновен"
За да се увериш, че един човек не е за теб и не виждаш дълготрайно съжителство с него, трябва да го "пробваш". Че то така, теоретично, всеки може да философства! Йоана спечели житейски опит. Марто спечели красиво изживяване. И всеки по пътя си, обогатен и помърдял от изживяната тръпка.

# 1 810
Сега ще дъвчем едно и също до понеделник.
Наистина ни трябват повече епизоди,за да има повече материал за обсъждане.

# 1 811
Силвия, докато говореше с Мартин на коктейла, сама каза, че е в една стая с Даниела и Дияна и не е чувала словесни нападки помежду им. Дори му заяви, че според нея Даниела не е отишла на срещата, умишлено да се прави на интересна. Така представена версията, излиза, че Дияна е повече нарочена от Даниела, отколкото реално да са имали някакви недоразумения. Аз разбирам защо Даниела ѝ се дразни, но никой не е длъжен да стъпва на пръсти покрай нея в края на краищата. Дияна не изглежда лоша като човек, въпреки гримасите, които прави, докато се смее. Само със снимките се излага, а някой беше питал назад.
На всичките изглежда по този начин, като тези са от последно качените в профила ѝ. Видно е, че нямат общо с това, което е в предаването.. Жена на 36 г. би трябвало отдавна да се е приела такава, каквато е.
Скрит текст:

Хайде, лека нощ!
Да спите в кош.
Да си купите леген.😅
Да сънувате Ерген!
Скрит текст:

# 1 812
Сега изгледах интервюто на Йоана в надкаст направи ми впечатление, че като я попитаха дали се е чувала с Мартин след предаването. Тя каза, че с него не. Той докато е бил там е говорил с негов роднина и този роднина и се е обадил да и предаде някакви думи от Мартин. Той уж не бил я търсил.

# 1 813
  • Пловдив
Скрит текст:

Защото демонстрира  поведение на 5 годишна, нищо че има визия 30+
Тези, които я третират/ме като дете са около възрастта на родителите ѝ и на тази на Мартин. Гледната точка е такава.

Ами и аз съм до възрастта на Мартин.
Нелепо е просто да е дете. Има 20 годишни, отглеждащи деца, работещи и т.н.
Дете е единствено на родителите си, за всички останали е млада жена и как ще изживее младостта си е изцяло нейно решение. Няма човек, на който да не му се услади да бърка в кацата с мед...отнася се и за двамата.

# 1 814
Направих си труда да прочета излиянията на Емануела по повод Марто( както тук е наричан) все пак това е информация от 1во лице,тя е живяла доста с него и съм склонна да и вярвам.че казва доста истини..всяка бъдеща негова изгора трябва да се информира от бившите за да знае какво я чака...( Не съм приятелка нито фенка на Емануела,ако се питате😊)

Общи условия

Активация на акаунт