🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 608
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 875
  • Out of the Mix
Мартин не иска сериозни връзки и отношения, като за такива са жени 30-32+, като за мъж на 40, образовани, отдавна работещи и самостоятелни, грам неинтересуващи се от "месечна издръжка от мъжче".
Проблем би бил, че те вече искат деца, а той това е отменал и повече не иска, не му се занимава.

От една страна разбирам защо все на малки налита в момента.

Имиджът му е нулев, геврек.
Пороци тип алкохолизъм, наркотици и хазарт не се толерират.
Сериозни жени, каквито познавам и секунда няма да го издържат, връзка абсурд.

Аз лично с Мартина бих се запознал, може би и с Косара, но леко ми идва малка, става, ама по-добре Марта.
Но нощния живот и фриволността вече трябва да ги пренасочи в друга посока, иначе връзка да създаде, задържи и развие, трудно.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 14:06 от Не се сърди, човече

# 1 876
Ами една има запори за 120к, друга е работила такси и във ферма (нищо лошо и срамно, но е показателно за икономическия стандарт), трета е хостеса, четвърта — сервитьорка. Пета директно си се пише безработна, тоест на нечия издръжка и добра воля да не спре кранчето. Обличат се в някакви полиестъри от Тему. Горе-долу са ясни ресурсите.

# 1 877
  • here and now
Ако влезлите жени в Ергенът можеха нещо, щяха да са си на работните места.
Тъй, те досега нищо не са видели, ни на почивка са ходили, ни в ресторант са влизали. Само са се облизвали пред големите витрини, като гаврошовци. Ставате смешни вече.
Едното какво общо има с другото?

# 1 878
Ами една има запори за 120к, друга е работила такси и във ферма (нищо лошо и срамно, но е показателно за икономическия стандарт), трета е хостеса, четвърта — сервитьорка. Пета директно си се пише безработна, тоест на нечия издръжка и добра воля да не спре кранчето. Обличат се в някакви полиестъри от Тему. Горе-долу са ясни ресурсите.
Скрит текст:
Една сервитьорка, каквато работи в момента дъщеря ми има за една година спестени толкова, печели достатъчно че да си позволи доста приличен стандарт.  Както и пътувания и скъпи глупости. Може да няма възможностите на децата на Мартин, но и в Дубай може да отиде на почивка и доста други неща може да си позволи, което не я прави богата.
Какво значение има как се обличат, дали от Гучи или от Тему. Какво искате да кажете със всеки пост -не става ясно.  Упреквате, че са влезли в шоуто, за да намерят трамплин за по-бърз скок в живота и смятате, че трябва всеки са си стои в собствената локва.  Дано да сте млада, че разсъжденията ви са наивни. Стига сме се правили на големи "моралисти". Всеки се измъква от блатото, както може и според възможностите си.

# 1 879
  • Out of the Mix
Добре, аз не разбирам нещо друго.
Бръмчалки, тип Данка Лоша Стопанка, какво си мислят, че ще надробят попари със задължения 100к+ и изведнъж ще срещнат Принц Чарминг, който да им покрие борчовете, от какъв зор?
Явно не си дават сметка, че имат срок на годност, тиктакащ неумолимо, и че всичко е на разменни начала, ерго "сделка или не", ти на мен, аз на теб, след което аут и следващата. Съдбата всеки си я кове. При такива за любов и качествени, истински, чисти и сластно-страстни отношения, дума не може да става. Лично ги съжалявам такива, животът им никак не е щастлив.

# 1 880
Емануела много точно го е казала " Мартин е мойто най голямо падение"...
Оу, тя е една възвишена... Другите и връзки също, та добре че Мартин и е падението! Ако не е бил той, дали някога ще се докосне до хора с такава мая? Малко е смешно Емануела да се има за последната инстанция и мнението ѝ да е меродавно.

# 1 881
Ще ви наруша наратива 😜,защото мен ме интересува един друг въпрос .
 В другия епизод ще видим първата целувка в сезонът. Та се чудя :

1.Кой ще е целувач и кой целуваният ?😘

2.Леля Гошка ще се скрие ли в храстите ,ще снима ли с камерката и после на коктейлче ще изстреля ли клюката?🫣

# 1 882
Скрит текст:
Скрит текст:
Една сервитьорка, каквато работи в момента дъщеря ми има за една година спестени толкова, печели достатъчно че да си позволи доста приличен стандарт.  Както и пътувания и скъпи глупости. Може да няма възможностите на децата на Мартин, но и в Дубай може да отиде на почивка и доста други неща може да си позволи, което не я прави богата.
Какво значение има как се обличат, дали от Гучи или от Тему. Какво искате да кажете със всеки пост -не става ясно.  Упреквате, че са влезли в шоуто, за да намерят трамплин за по-бърз скок в живота и смятате, че трябва всеки са си стои в собствената локва.  Дано да сте млада, че разсъжденията ви са наивни. Стига сме се правили на големи "моралисти". Всеки се измъква от блатото, както може и според възможностите си.

Слагаш ми думи в устата. Не съм писала нищо такова.

Идеята ми е, че ескалаторите към лесния живот крият много подводни камъни и ако нямаш ресурси да поемат негативите, рязко може да стане доста кофти.

Пътят нагоре по стълбите е по-труден, бавен и досаден, но по-малко рисков и сигурен за повечето хора — учение, работа, находчивост, грижа за себе си и здравето и добър подбор на средата и хората край нас.

И между другото най-лесният начин да се ожениш — ожениш, не да се чудиш омлет ли си му правила и каква си му реално — за богат мъж е да си го хванеш още от училище или уни. Ама за целта трябва да учиш бая и ти, и да знаеш за какво да гледаш.

Дрехите от Тему на фона на корекции за десетки хиляди са за жените това, което новият баварец взет на кредит и паркиран пред панелката е за мъжете. На гол тумбак — чифте пищови.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 14:02 от Clare

# 1 883
Аз съм убедена, че ще е Мартин и Даниела. Нали показват в трейлъра как любовно я прегръща и я пита, ако опита да я целуне какво ще стане.

Коя е леля Гошка?

# 1 884
Барманката Laughing

# 1 885
Мартин коментари е стори в инстаграм изявата на Йоана.

# 1 886
Попадна ми статия за новия ерген-ами изглежда като да съчетава по-доброто от двамата досегашни, да ги видим сега верните фенки.

# 1 887
Това не са коментари на Мартин,а качва какво коментират хората.И на Роси има как използва "шъ мъ убидиш".Joy

# 1 888
  • Обран бостан ;)
Попадна ми статия за новия ерген-ами изглежда като да съчетава по-доброто от двамата досегашни, да ги видим сега верните фенки.

Ще си води ли моми или ще ползва наличните ?

# 1 889
"Стига сега, тя влезе за любов, а не за известност и последователи. Питайте нейния PR агент" е коментар точно на Мартин към репостнатото стори с Йоана.

Общи условия

Активация на акаунт