🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 617
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 890
Това кой какво работи е смешно. Преди 15 години като сервитьорка вадех повече пари от в момента. Стандарта ми беше по-добър от на майка и сестра ми. Само че тогава нямах деца и ангажименти. Животът ми беше само заведения и лайф ис лайф.
Онзи период не го заменям и за най-престижната професия.

Еее, ама като станеш стара и започнат да те въртят коленете...
Няма нищо по-хубаво от това човек да ходи с кеф на работа SmileySmileySmiley. Да не споменаваме колко лекари си мразят професията.

# 1 891
Ще ви наруша наратива 😜,защото мен ме интересува един друг въпрос .
 В другия епизод ще видим първата целувка в сезонът. Та се чудя :

1.Кой ще е целувач и кой целуваният ?😘

2.Леля Гошка ще се скрие ли в храстите ,ще снима ли с камерката и после на коктейлче ще изстреля ли клюката?🫣

Двоумя се между:

1. Виктор и Любомира
2. Мартин и Даниела

И все пак ще заложа на първите

# 1 892
Виктор се плаши от жените и още не е готов на такава голяма крачка. За да даде целувка ще трябва да го насилят.

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 11:43 от LadyCharming

# 1 893
По точно да го изтезават..с неговите методи. Joy

# 1 894
  • Пловдив
Това кой какво работи е смешно. Преди 15 години като сервитьорка вадех повече пари от в момента. Стандарта ми беше по-добър от на майка и сестра ми. Само че тогава нямах деца и ангажименти. Животът ми беше само заведения и лайф ис лайф.
Онзи период не го заменям и за най-престижната професия.

Еее, ама като станеш стара и започнат да те въртят коленете...
Няма нищо по-хубаво от това човек да ходи с кеф на работа SmileySmileySmiley. Да не споменаваме колко лекари си мразят професията.

Аз и сега ходя с кеф на работа, просто начинът ми на живот вече е различен.

# 1 895

1:11минута, Йоана отговаря на Туджаров на въпрос какви естетически корекции си е правила.

Каза бюст, устни и брекети.

Пита я за носа ѝ. Каза, че не си го е правила.

Едва ли е скрила нещо.

# 1 896
  • Обран бостан ;)
Виктор се плаши от жените и още не е готов на такава голяма крачка. За даде целувка ще трябва да го насилят.

Или да го напият. Wink Току подгонил Ивет да си вземе обратно маската. Trollface

# 1 897
"Стига сега, тя влезе за любов, а не за известност и последователи. Питайте нейния PR агент" е коментар точно на Мартин към репостнатото стори с Йоана.
Той какво се прави като заедно са ходили на кастинги, тя е отпаднала от Острова на гривните. Много добре знае, че е търсила известност, която да осребри, както и той.
За Ергенът не били го изговорили сериозно, че тя ще влиза.

https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/nadcast/nadkast-s-joana-mi … uzhavah-roza.html
Ето надкастът.

# 1 898
Попадна ми статия за новия ерген-ами изглежда като да съчетава по-доброто от двамата досегашни, да ги видим сега верните фенки.

Ще си води ли моми или ще ползва наличните ?

Влиза с майка си 😂
Нямаше подобни данни, но днес с кеф си изгледах Кукушев и така се смях на частта с маймуните, бях го пропуснала този момент. Велик е той ❤️

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 22:27 от Г-жа Шантал

# 1 899
Мартин коментари е стори в инстаграм изявата на Йоана.

Мартин не може да понесе, че Йоана влезе за 24 часа в предаването, но за нея се говори повече, отколкото за цялото предаване взети заедно. 😂 Егото му е голямо, обича си много светлините на прожекторите и не му харесва разни "пикли" да му отнемат вниманието. Освен това едва ли му допада, че покрай нейното влизане започнаха да го определят като "чичото", защото според мен той все още има самочувствието, че е неустоим плейбой.😄

# 1 900
Този коментар не е на Мартин, тъй че не хабете усилия да го анализирате Simple Smile

# 1 901
От къде дойде това “Ша ма обидиш?”
Нещо съм изпуснала…

# 1 902
Този коментар не е на Мартин, тъй че не хабете усилия да го анализирате Simple Smile

Не е негов, ама го е споделил.😄

# 1 903
Аз не вярвах и бюста да си е пипала Йоана. Реших, че от сутиена ми изглеждат по-големи гърдите… добре, тя в момента е на 20г. и какво само е чакала 18, че да си сложи сиси ли!? Ужасно.

# 1 904
За съжаление синдрома "сиси за бала" от поне 10 години нанася подобни вреди на стотици момичета

Общи условия

Активация на акаунт