🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 113 772
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 2 100
Имам един въпрос,който ми е интересен какво ви е мнението, а именно правилно ли е и етично да се избира ерген като Мартин с две малолетни дъщери, които даже им показаха лицата ( с негово съгласие), знаейки какъв хейт ще се излее( всяка година е едно и също) по фейсбуци,Инстаграми,тук и и т.н.и дали вие бихте го направили ...за мен това е тотална безотговорност от страна на Мартин и продукцията към децата ,даже Йоана се изпусна и каза че голямата не била много ок, но тя също натърти че на Мартин не може да му се влияе..,той сякаш си ги окачи като орден на ревера ( вижте ме какви хубави деца имам)по пътя на славата,без да се притеснява от негативите за тях от едно такова предаване като Ергена(в който баща им е главен герой),което е доста критикувано и осмивано в подкаси,надкасти и т.н

# 2 101
Те не са малолетни - непълнолетни са. На 16 и 14. Според мен е ок, ако децата са съгласни. Животът не свършва, като станеш родител. А и те най-вероятно са свикнали - Мартин е бил в Биг Брадър, в Игрите… Емануела колко хейт избълва по него, който те със сигурност са видяли. По-скоро се чудя на нейния акъл да прави такива изпълнения, знаейки, че е баща.

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 18:20 от Lilly_85

# 2 102
Децата на Мартин не са за първи път на екран. Бяха на финала,както във визитката му за Игри на волята

# 2 103
Защо автоматично решавате, че това е проблем за тях? Не знаем какъв е характерът на дъщерите му. Ако са като него и харесват вниманието, със сигурност се кефят, че съученичките им се навъртат около тях да питат за неща “от кухнята” и т.н. Ако са по-свенливи, може и да им е неприятно. Той си ги познава и може да прецени.

# 2 104
Изобщо не бяха мълчаливи на финала на Игри на волята, не се притесняваха от камерите. Малката се изцепи,че е очаквала баща им да отпадне пръв. Беше голям смях с тях тогава

# 2 105
Мартина много се е изтънила, издължила и разхубавила 😂. То бива фотошоп, ама това вече е прекалено. Тия жени очевидно живеят с напълно нереалистична представа за себе си.

# 2 106
На мен тялото на Мартина, което виждаме в шоуто, много ми харесва. Пропорционална, с хубав ханш и крака. Те повечето имат страхотни фигури, само Ферай ми е твърде слабичка, но иначе си е супер.

# 2 107
Мартин е бил разделен  с Емануела преди Игрите .
Разделени без да са били интимни?

Той казва, че преди Игрите са били в добри взаимоотношения, тя отишла в тях да му приготви багажа и го насърчила да участва.
Това е странно с багажа.

След излизането от Игрите, есента 2023, Емануела пуска стори в което яко храни Мартин.
Защо е този още по-странен обрат в нейното отношение към него и от какво е предизвикан?

Йоана каза, че с Мартин се е запознала преди той да влезе в Игрите след това станали гаджета.

# 2 108
Силвия също

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 17:27 от ladybb877

# 2 109
За The one е възможно просто да се се срещнали случайно, там ходи този контингент чалга фенове и златотърсачки.
Относно децата - Мартин не е глупав, той си ги познава, едва ли би направил нещо, с което да им навреди.

# 2 110
Е, едно е да си в периферията като нечие гадже, друго да си в главната роля. Явно е, че Мартин иска да е известен и прави всичко по силите си да е под прожекторите. Децата му със сигурност чуват и четат всякакви неща за баща си, дано не ги взимат навътре и не се травмират излишно, защото със сигурност не им е приятно. Но, това си е лично решение на техния баща, а той, както знаем е разумен и съобразителен, та явно е преценил, че няма да им се отрази негативно.
За онлайн поведението на родителите, децата обикновено не знаят.

# 2 111
Мартин ми е много симпатичен, заради него гледам основно предаването. Предишните години не съм го гледала така, а само докато домакинствам и няма какво друго да гледам.Момичетата също са доста красиви тази година и имат супер тела повечето. Малко в повече са корекциите, но като цяло са ми много по- симпатични от предишните години.

# 2 112
  • somewhere near the sea
Виктор Първи коментира:
https://www.facebook.com/reel/1565385687505096
Пак е започнал да оплешивява. Но иначе е прав, според мен.

# 2 113
Чела е Даниела за яркото червило Trollface

# 2 114
Старо е това клипче на Даниела

Общи условия

Активация на акаунт