🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 113 769
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 2 115
На мен друго ми е интересно. Йоана каза, че след излизането ѝ, Мартин се бил свързал със семейството си и някой си от тях се бил говорил с нея. Мартин има достъп до телефон, така ли?

# 2 116
  • София
Виктор Първи коментира:
https://www.facebook.com/reel/1565385687505096
Пак е започнал да оплешивява. Но иначе е прав, според мен.

Абе може и прав да е, ама много недодялано му тече мисълта, за сметка на това говори с един патос Joy И той тръгнал да се прави на интересен на гърба на Ергена, забравил че първи се записа там за слава, ама иначе раздава морал, докато чупи стойки Joy И става все по-голям чичо, падналите чимове дори няма да ги коментирам Joy

# 2 117
Казаха ми,че Мартин се договорил с продукцията веднъж седмично да говори по телефона с бившата му съпруга . Тя да му разказва какво се случва с децата и със семейния им бизнес. Йоана с кой роднина е говорила ,ще е интересно да се разбере

# 2 118
Като цяло когато на едно дете му се подиграват, проблемът е в подиграващите се деца и техните родители, а не в потърпевшите.
В случая на Мартин момичетата са големи и той не прави нищо унизително, но дори и да си представим подобна ситуация при някой с по-малки деца - родителите не трябва да се спират от всякакви неща само защото "някой може да каже нещо".
Това важи и за хора без деца.

# 2 119
Виктор и Теди Мудева са заедно на почивка, качват снимки от една и съща вила
Тя ще влиза в Ергенът ли?

# 2 120
Казаха ми,че Мартин се договорил с продукцията веднъж седмично да говори по телефона с бившата му съпруга . Тя да му разказва какво се случва с децата и със семейния им бизнес. Йоана с кой роднина е говорила ,ще е интересно да се разбере

Че коя е Йоана..и колко  е седяла там...4 чАса...че да се договаря??
Видяла жабата че подковават коня..и тя вдигнала крак...

# 2 121
Не става въпрос, че Йоана се е договаряла да разговаря с някого, докато е в предаването, а за това, че след като е излязла, роднина на Мартин се е свързал с нея, за да й предаде съобщение от него.

# 2 122
Виктор и Теди Мудева са заедно на почивка, качват снимки от една и съща вила
Тя ще влиза в Ергенът ли?
Спрягаше се, че Виктор е обвързан с нея още отпреди предаването, но май са си само слухове. Те често са заедно, но винаги в компания. И на почивката пак са голяма компания - десетина човека видях на сторито.

Щерките на Мартин даже се шегуват с него. Онзи ден беше постнал стори, в което пита едната дали си е научила, написала домашните и т.н. Тя го поглежда с абсолютно каменно изражение и отговаря “Ш’ма обидиш”. 😁

Да не ги мислим - нищо кой знае какво не е станало. Повечето хора в шоубизнеса имат деца и се справят добре.

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 20:46 от Не се сърди, човече

# 2 123
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
А Йоана в подкастовете коментира ли хапчетата, които Силвия обясняваше, че е пила?

Нищо не се спомена,освен,че храната била люта и свалила 3-4кг (това другаде го четох), нощта преди Церемонията не е могла да спи,защото е имало мишка в стаята и събудила Роси (ще речеш,че Роси може да направи нещо по въпроса) Simple Smile

# 2 124
В чия компания е Марто🤔

# 2 125
Прилича на дялания нос.

# 2 126
Мартина ми се вижда.

# 2 127
  • # супернатурална #
Емануела Joy

# 2 128
Така като гледам - това е Айгюл. И е бременна, поне в четвърти месец, с тризнаци. А Мартин ми се струва отслабнал. С едно 100 бона месечно JoyJoyJoy #истинскаисторияистинскалюбовергенът

# 2 129
Аз съм бе..ма съм с филтри Joy

Общи условия

Активация на акаунт