🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 113 745
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 2 190
Стратег е, но е и много далече от интелигентен тип. По мое мнение има умения от покера, но дотам. И пак - в сравнение с Виктор си е умен мъж, но пък Виктор е и с едни 15 г. по-млад, има време. Аз също съм на мнение, че всичко му е дадено и това се твърди от бившата му приятелка, но пък може да не е вярно - не споря. Мартин има едва 15% от Джанам с други трима съдружници, а навсякъде тръбят, че това е неговата верига. Склонна съм да вярвам, че по-скоро цели известност.

# 2 191
  • България
Мартина не е длъжна да харесва или комуникира с американките и Йоана.
Не харесвам хора, които харесват и стават близки с всичко що говори.

Поне може да не се държи като да са ѝ откраднали обяда в селската кръчма, а да демонстрира елементарно възпитание. Само дето не ги наби.

# 2 192
Нормално ли е така като Мартин да тестваш другия партньор във връзката в рл? Излишна драма и детинско според мен.Токсично даже. Или е сценарий? Аз надалече ще бягам само да усетя, че играе такива sh”t tests.

# 2 193
И аз не виждам интелигентност в Мартин... Да, на фона на участниците в предаването направо си блести с ум, но до там Joy Няма как някой да е интелигентен и да е бил гадже на Емануела... просто двете неща се бият едно друго. Аз лично много съдя за хората по обкръжението им и това показва много повече от заучени фрази и пози.

# 2 194
Мартин определено е тщеславен, което го прави амбициозен. Но, липсата на интелигентност му пречи да направи преценка за стойностното развитие на един мъж. За мен Мартин е огледалният образ на Даниела -хора без цел и посока в живота. Тя търси някой да я издържа материално, а той търси някой, който да осмисли празното му съществувание.

# 2 195
Хора, сериозно ли представляват обект на интерес за вас възможностите на тези мъже, които участват в това предаване? Разбирам да се обсъждат конспирации, кой къде с кого е видян, но разбивка на банковата им сметка за мен е прекалено.
Имам общи познати с Виктор, ако толкова ви интересува - не, не са бедни, имат финансови възможности хората, майка му си държи едно заведение в София, хубаво и популярно, идеята на предаването е контрастът - “опитен” заможен мъж и уж младо момче с не толкова големи финанси.
Естествено, че разликата между двамата е, че Мартин е сериозен и той е този, който разполага с парите, докато Русинов къде ли не се бута за чест и слава и там нещата са малко пресилени. Но за парите, това са глупости вече.

# 2 196
Че ние им гледаме между чаршафите, в банковите сметки ли няма Grinning Любимата ми фраза е "ако са искали да не ги обсъждат, да не са се показвали по телевизора".

# 2 197
Ако мерило за интелект е доколко си успешен и справящ се в живота (за мен не е това мерилото, успехът се дължи в голяма степен и на личностни характеристики като пробивност, социални умения, инат, емоционална стабилност, малко дебелокожие дори и много др., които са по-скоро въпрос на темперамент)… Амиии Мартин за два месеца лежане по плажове и сладки приказки с мацоранки ще прибере минимум едни 100к в джобчето. Нали му бил шестцифрен хонорарът. Справя се в живота и още как. Ерго е умен Grinning

# 2 198
  • София
Аз даже 250 хил мярнах някъде...

# 2 199
Всички тестваме потенциалните си партньори. Не само е нормално, а задължително и проява на разум.
Подозирам, че на Мартин е липсвала сигурност във връзките, затова толкова набляга на предаността към него. Всеки си има слабости и фетиши.
Интересното в неговия образ е, че му харесва сам да се компрометира - изневерявал, не обича да чете, не вярвал на жените... В същото време виждаме как е съсредоточен само в една, връзва ѝ се на приказките, ползва останалите за изповедници, вместо като истински плейбой да ги омайва наред. Струва ми се, че начинът му на живот е просто пускане по течението и не кореспондира твърде с истинската му същност. Фактът, че се е изявил като атлет в ИВ, което външността и начинът му на живот изобщо не предполагат, е също част от тази двойственост. Интересен образ е.

# 2 200
Аз даже 250 хил мярнах някъде...
Ще разберем след предаването, според това колко месеца ще изкарат, ако вземе кака Дани. 100к, месец и половина, 250 , цели 4 месеца

# 2 201
За мен не само, че не е нормално и не е проява на разум, а и ми е незряло и глупаво. Даже го считам за тормоз.

Всички тестваме потенциалните си партньори. Не само е нормално, а задължително и проява на разум.
Подозирам, че на Мартин е липсвала сигурност във връзките, затова толкова набляга на предаността към него. Всеки си има слабости и фетиши.
Интересното в неговия образ е, че му харесва сам да се компрометира - изневерявал, не обича да чете, не вярвал на жените... В същото време виждаме как е съсредоточен само в една, връзва ѝ се на приказките, ползва останалите за изповедници, вместо като истински плейбой да ги омайва наред. Струва ми се, че начинът му на живот е просто пускане по течението и не кореспондира твърде с истинската му същност. Фактът, че се е изявил като атлет в ИВ, което външността и начинът му на живот изобщо не предполагат, е също част от тази двойственост. Интересен образ е.

# 2 202
За мен още едно доказателство за отсъстващия "голям интелект" на Мартин е че не умее да мисли стратегически.
Става нервен на тема "коя тука е за слава, а не заради мен!" и се пробва да подлага на тестове жените, но не му се удава и това. Ми като ти е толкова важно, поразпитай ги. Ясно е, че Даниела НЕ Е там заради тебе, Мартинеее, вместо да си го признаеш,  ти си обикаляй и души нервно като куче, сакън да не ти пострада самочувствието.

# 2 203
Тук според мен смесваме някои понятия, като всеки влага в “интелигентност” различен смисъл. Дали Мартин е начетен и с широка обща култура, трудно е да каже, предаването не е образователно, а едно шоу за свалки и “ любов”. Образование той има, то пък кой ли няма. Моите впечатления са, че хората, които управляват успешни бизнеси, обикновено са доста хитри и житейски умни хора, защото постоянно им се налага да вземат решения, някои от които изискват гъвкав и комбинативен ум. Можем да спекулираме дали при Мартин е така. В предаването той се държи много адекватно в комуникацията с жените - отговаря им точно, влиза им в тона, бързо се ориентира какво да каже, всичко това за мен показва една увереност, която е много приятна. Според мен е умен човек - дали е супер начетен, едва ли му трябва; дали е емоционално интелигентен - това е много скрита материя, но е адекватен на случващото се и процесите.  Вярно е, че има клиширани и детински свалки на моменти. Но те се харесват, ако харесваш отсрещния и на 50 г.да си.  Ако не те кефи - ти звучат като простотия, глупости и т.н. И в живия живот мъжете свалят по сходен начин понякога - ако си падаш по мъжа, ще ти се стори “сладко”, ако не - ще ти бъде мазен и лигав.

# 2 204
Мартин доста находчиво си е намерил ниша и начин да осребри силните си страни. Интересен е в риалитита, поляризиращ и запомнящ се персонаж със силно присъствие. Хем прави пари от ТВ, хем си рекламира бизнеса напълно безплатно и много успешно. Само тук колко пъти се спомена “Джанъм” и нито веднъж — името на семейното заведение на Виктор, или името на веригата салони на Евгени на майка му, или на многото други бизнесчета и бутици, които се опитваха да развиват други участници.

Отделно персоната на Мартин много си отива с вайба на заведенията му, така че е перфектният brand ambassador.

Мисля, че тепърва има да го виждаме в публичното пространство и като цяло финансово ще изкяри най-много от “Ергенът” заедно с Капитонова, друга силно поляризираща фигура, и също като него с по-скоро негативна поляризация.

Общи условия

Активация на акаунт