Mounjaro (Тирзепатид) – някой ползва ли го? Споделете опит и резултати!

• 52 354
  • 597
  •   6
Отговори
# 60
  • София
Подтискането на апетита още след първата доза ли го усети?

Може ли да споделиш тези групи, обичам да чета в такива.

Аз вече доста се отчайвам, пробвах и другите лекарства, все с минимален ефект. Ендокриноложката ме уверяваше как мунджаро е различно, много по-ефикасно. Вярно, че съм под сериозен стрес, но чак нищо да не ми влияе...

# 61
  • Glasgow
по месеци са, има и във ФБ групи, в reddit
https://www.mumsnet.com/talk/weight-loss-injections
Още след  първата доза усетих, вечерта сложих, на другия ден имаше ефект, освен ако не е плацебо, де, просто защото съм сложила писалката и съм платила нещо да си внуша , че не ми се яде Simple Smile но точно този 'food noise' както тук го наричат се изчисти, изобщо не мисля за храна (но и не свалям бързо)

# 62
  • София
При мен си има и food noise, особено в неделя, което беше 3 ден след инжекцията, имах чувството, че мога да изям света. Ефектът от Оземпик ми беше по-добър в това отношение, но и при него не свалях Sad

Търсих в ФБ групи, че там предпочитам да следя, но нещо не намирам такава с повечко членове. Мерси за линка, ще го разгледам.

# 63
  • София
Моето CRP беше нормално, но утайката ми беше с години около 40. След като отслабнах се нормализира! Така че е възможно....

# 64
Единственият страничен ефект, който имам е запек.

# 65
Здравейте, използвам Мунджаро от месец свалила съм 7 кг. В писалката остава почти една доза при вас така ли е?

# 66
  • Glasgow
Остава една доза, да, но май не се издърпва буталцето, четох че някои я ползват, но със спринцовка. Не съм пробвала още. Аз ще завърша месеца минус 5 като гледам, очаквах повече. Но пък откак го ползвам ми изчезнаха едни зачервявания по лицето, които според дерматолог са розацея и ползвам продукти за състоянието с променлив ефект, тя спомена, че може от някои храни да се активира и явно при мен е от това, защото ги няма сега.

# 67
Трета седмица съм на монджаро.Първата доза когато си поставих получих като страничен ефект болки в костите,като че се разболявам от грип.Втората доза я намалих на 1.25мг и така 2седмици .Вчера си поставих отново 2.5 и го понесох много добре.Апетит нямам,но пак се сещам за шоколад 🍫.Внимавам какво ям-без хляб,тесто и захар.Три седмици съм -3кг.Ползвах саксенда,виктоза и нямах никакъв ефект.Стискам палци този път да сваля

# 68
  • Пловдив
Здравейте! Искам да ви питам , след като се свалят кг може ли да се спре Mounjaroto? Изписва ли се при инсулинова резистентност или само при диабет?

# 69
Преди 2 дни поставих първата доза от 2.5мг Мунджаро. Вечерта имах треска, а на следващия ден, включително и днес имам болки в корема, гади ли се и диария. Четох, че това са нормално странични състояния. Днес вече и главоболие. Нямам много апетит. Надявам се тези симптоми да отминат, защото се чувствам като парцал. Имам да сваля много килограми. Започвам от 89.5кг.

# 70
  • София
Преди седмица поставих първата си доза от 5 мг. Мунджаро. Не изпитвам никакъв глад, а станичният ефект е единствено (за сега) леко замайване понякога.
Насилвам се да ям, тъй като пък комбинирам Мунджарото със Сиофор и трябва да приемам известна доза въглехидрати.
За сваляне на кг е прекалено рано да споделям.
Приемам го за сваляне на кг. и регулиране на захарта.

# 71
Някой преминавал ли е от Саксенда на Оземпик или Mounjaro. Така или иначе имам още цяла кутия Саксенда и ще я ползвам но ефекта все повече намаля и все повече трябва да увеличавам дозата и в даден момент става скъп и неефективен. Та от един препарат на друг усеща ли се разликата в подтискането на глад. Гледам че има доста доволни и си мисля да премина на Mounjaro с минимална доза като начало

# 72
Искам да попитам дали някой е ползвал ретатрутид. Бях го ползвала преди 4, 5 месеца и за няма и месец бях около 7 кг надолу, чувствах се много добре, нямаше го постоянното мислене за храна, не чувствах глад и като цяло метаболизма ми се беше забързал. Спрях го, защото имах планове, които не бяха съвместими с ползването на такива медикаменти. Наскоро бях на лекар и ми откриха автоимунно заболяване и хормонални проблеми, заради които в последната година качих повече от 15 кг. Реших пак да си го купя (на своя глава) и започвам да го ползвам веднъж седмично по 2мг.

Та ще ми е интересно, ако има някой, който го е пробвал също да сподели мнение. 🤗

# 73
  • София
Искам да попитам дали някой е ползвал ретатрутид. Бях го ползвала преди 4, 5 месеца и за няма и месец бях около 7 кг надолу, чувствах се много добре, нямаше го постоянното мислене за храна, не чувствах глад и като цяло метаболизма ми се беше забързал. Спрях го, защото имах планове, които не бяха съвместими с ползването на такива медикаменти. Наскоро бях на лекар и ми откриха автоимунно заболяване и хормонални проблеми, заради които в последната година качих повече от 15 кг. Реших пак да си го купя (на своя глава) и започвам да го ползвам веднъж седмично по 2мг.

Та ще ми е интересно, ако има някой, който го е пробвал също да сподели мнение. 🤗

А от къде го закупихте?

# 74
От сайта pen peptides го купих. И преди сме купували от там неща и сме доволни.

[url[/url]

А от къде го закупихте?

Общи условия

Активация на акаунт