Mounjaro (Тирзепатид) – някой ползва ли го? Споделете опит и резултати!

• 68 025
  • 742
  •   3
Отговори
# 705
Бонбон от днес и аз съм с теб. Минавам от 1мг сема на 5мг тирз. Малко ме стресна, ще видим при мен как ще е.

# 706
Успех ,стискам палци при теб нещата да се развият по-бързо 🍀
Бонбон от днес и аз съм с теб. Минавам от 1мг сема на 5мг тирз. Малко ме стресна, ще видим при мен как ще е.

# 707
  • София
Момичета, от коя аптека сте купували Мунджаро наскоро?
Днес в аптека Марешки, след направена справка, казаха, че
нямат количества в склада.

# 708
Миналата седмица от Марешки си взех точно.

# 709
От Sopharmacy, винаги е имало.

# 710
Колко мг? Аз взимам от Марешки принципно.

# 711
  • София
Колко мг? Аз взимам от Марешки принципно.

За 10 мг става въпрос. Днес ще потърся и в други квартални аптеки.
Има и още една Марешки, ще проверя и там.

# 712
  • София
Аз купувам все от Софармаси. По-евтино ли е в марешки?

# 713
С около 24/25 лева ,по -евтино от Со фармаци .
Аз купувам все от Софармаси. По-евтино ли е в марешки?

# 714
  • свищов
Искам да попитам дали някой е ползвал ретатрутид. Бях го ползвала преди 4, 5 месеца и за няма и месец бях около 7 кг надолу, чувствах се много добре, нямаше го постоянното мислене за храна, не чувствах глад и като цяло метаболизма ми се беше забързал. Спрях го, защото имах планове, които не бяха съвместими с ползването на такива медикаменти. Наскоро бях на лекар и ми откриха автоимунно заболяване и хормонални проблеми, заради които в последната година качих повече от 15 кг. Реших пак да си го купя (на своя глава) и започвам да го ползвам веднъж седмично по 2мг.

Та ще ми е интересно, ако има някой, който го е пробвал също да сподели мнение. 🤗

# 715
  • свищов
Aleks,откъде купуваш Ретатрутид? Все още е експериментален. Аз ще го започвам след 4 дена. Има ли гадни странични ефекти? От колко мг да започна? 6 месеца бях на Мунджаро,свалих 10 кг,остават ми още 5кг,но вече не ми действа Мунджаро.

# 716
Aleks,откъде купуваш Ретатрутид? Все още е експериментален. Аз ще го започвам след 4 дена. Има ли гадни странични ефекти? От колко мг да започна? 6 месеца бях на Мунджаро,свалих 10 кг,остават ми още 5кг,но вече не ми действа Мунджаро.
Не увеличили ендокринолога мг.? При мен няма ефект, но аз намалявам дозата към спиране, а и покрай празниците съвсем.

# 717
  • София
Здравейте, да питам какви игли взимате за златната доза? Последно ми продадоха в аптеката едни гигантски, едвам си пробих кожата с това чудо. Хем обясних за какво ми трябва и ме прецакаха. Иначе имаше една фейсбук група за мунджо, но май са я изтрили.... там имаше някакъв метод да счупиш писалката и да можеш да избуташ до край буталцето и да си инжектираш златната доза с писалката директно. Някой да има механиката как да счупя тази писалка, така че да не прецакам съвсем нещата Simple Smile Мерси предварително.

# 718
  • Burgas, Bulgaria
Ето линк за наличност на Мунджаро - 10 mg по градове от аптеките на Марешки: https://vmclub.bg/pharmacy/mundzharo-kuik-pen-inzh-r-r-v-predv-n … -doza-2-4ml-h-1br   , както и карта на наличностите по градове в момента, за София го има само в две аптеки.

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 21:29 от kolevaangela

# 719
  • София
И във втората квартална аптека Марешки днес, след обаждане до склада, ми казаха, че нямат наличност. Купих от Софармаси, да, по-скъпо с около 25 лв., но поне го имаше.

Общи условия

Активация на акаунт