Момчето на регистратурата(България мол)ме попита при последната ми тренировка може би няколко дни преди да изтече абонамента искам ли да продължа и аз казах,че сигурно не,но ще реша.
След месец ми се обадиха от централата на next level изключително неприятно е момичето,което им е CS да ме уведоми,че трябва да заплатя 89лв за още един месец и ако съм искала да не продължа то е трябвало да попълня документи,за които никой не ми каза,а аз ходих само 2 пъти в месеца и то точно последните дни.
Казах й,че съм заплатила двумесечната си карта така както е било по план и ако е трябвало да попълвам нещо,то никой не ми е казал при условие,че съм отишла последните 2 дни от месеца.
След спорове и мейли и обаждания ми звъннаха ,че абонамента ми е приключен и днес 8 месеца по-късно ми звънна дама от адвокатска кантора да ми каже ,че им дължа 89лв .
Ясно е,че не съм за 89лв,но искам да знам това стандартна политика ли е да не кажат,за да вземат още една такса и аз ли съм некоректна ,защото понякога човек си мисли,че е прав,а не е .
Много повече от бясна съм,но не знам има ли какво да направя