Нашите цветя - тема 27

• 23 801
  • 771
  •   1
Отговори
# 150
Зависи колко близо до ствола.Аз имам по периферията на огромен 100 годишен.

# 151
  • Gorni Bogrov
Дали ще вирее Хоста под Орех?
Аз имам  плътно до ствола на дървото и си расте много добре.

# 152
При мен изсъхна хостата, въпреки, че беше на около 5 метра от ствола на ореха.

# 153

Има ли шанс да я съживя?

# 154
Май не, но изчакай още малко, може да се разлисти. Подрежи я малко. И внимавай да не я преполееш.

Виж тук за отглеждане на лантаната.
https://ezine.bg/n-121178-%D0%9E%D1%82%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B6%D … D0%B0%D0%B5%D0%BC

# 155
Благодаря, Мики. Така е след презимуването. Държах я на стълбището, което е светло и топло. Поливала съм по малко 1 път седмично. И едната ми дипладения е в същия вид, в другата има живот и  ще оцелее.
Толкова я харесвах, дано живне.

# 156
Лантана е едногодишно.
Поне аз така зная

# 157
  • Бургас
Най-накрая днес си изнесох цветята навън.
Сега трябва да подновя няколко сандъчета с нови.
 Имам място и за нови. Simple Smile

# 158
Благодаря Ви, ще опитам с хостите покрай ореха. Мисля да пробвам да засадя и хортензия.

# 159
Момичетаа искам да си взема хортензии дали е рано ? Мисля да изчакам още малко . Хвърлила съм око на метличестата , която от бяло става розово , топчестите бяла, синя , розова и червена и има една звесдовидна розова . Другите не ми харесват много .

# 160
Защо да е рано?Вземай и сади докато не са покарали.

# 161
Защо да е рано?Вземай и сади докато не са покарали.

Защото чак сега избиват . Няма ли да загинат ако взема и разсадя сега . Големи растения ще се хванат по - трудно .

# 162
Здравейте! Зокумите нуждаят ли се от много вода? Засушаване би ли им навредило?

# 163
  • На морето!
Търпи засушаване зокумът.

Вчера установих, че някой е счупил Хортензията, която посадих миналата година, точно беше напъпила. Събрах клечките и ги потопих във вода. Следващата седмица ще пътуваме към вилата и ще мога да ги бучна в пръстта. Планът е да ги потопя в коренител и след това като роза, под бутилка до средата на май. Според вас ще проработи ли или ако имате друга идея? Хортензията е Vanille fraise.

# 164
  • София
Пише че ранна пролет е чудесно време за пресаждане на хортензии, ако са надрастнали мястото си..

И поздрави с тазседмичната лазаня
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт