Нашите цветя - тема 27

• 22 562
  • 771
  •   1
Отговори
# 765
Понеже всеки път когато пиша тук е за да мрънкам, ето веднъж и да се похваля Simple Smile

Еха. Какво е? Много красиво.

String of pearls ☺️

# 766
  • Пловдив
Понеже всеки път когато пиша тук е за да мрънкам, ето веднъж и да се похваля Simple Smile

String of pearls ☺️

Ако в някакъв момент решите да го размножите много бих искал едно.

# 767
Много е красива. От къде я поръча?
Делоспермите може в саксии, но имай предвид, че повечето видове се разрастват, някои много... Имало и някои, които не се.
 Дойде дребосъка

В тази кашпичка му сложих саксийката, докато го заведа на село и го посадя в голямата саксия, да мога да го полея, че изглеждаше малко унило..
Ако му е голяма саксията може ли нещо дребничко по края да насадя и ккакво може да е подходящо... Или по-добре само да мулчирам?

# 768
  • София
https://www.razsadi.online/pokupka/%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%B0-%D1% … ie-rop007-pbr-351 от тук, иначе в nezabravkaroses.com я зареждат, но в момента беше изчерпана, в смисъл моята нямаше етикети и тн... Но за мен не е от значение стига да оцелее... Че другата ми роза като я гледам стабилно си заминава. 😒

# 769
Благодаря ти.
https://www.razsadi.online/pokupka/%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%B0-%D1% … ie-rop007-pbr-351 от тук, иначе в nezabravkaroses.com я зареждат, но в момента беше изчерпана, в смисъл моята нямаше етикети и тн... Но за мен не е от значение стига да оцелее... Че другата ми роза като я гледам стабилно си заминава. 😒

# 770

String of pearls ☺️

Ако в някакъв момент решите да го размножите много бих искал едно.

Ох, много лесно се размножава, но не живея в БГ.  Просто взимате 5см с няколко топчета и го поставяте без да заравяте върху пръст и поливате често..

# 771
  • In transit
Момичета, има нова тема... пишете в старата.

Общи условия

Активация на акаунт