Отговори
# 720
Изчезналият се намери. Smiley
Боран публикува снимки от Villa Borghese, Рим. Какво прави там- неизвестно. Едно загадъчно заглавие е написал, точно в негов стил –"Тime will tell".

Пуликувал е много произведения на изкуството, само някои поставям.

Айбюке с колегите си от сериала Биран Дамла Йълмаз и Илхан Шен ще имат фотосесия и интервю за Hello.

# 721
Фрагман за еп. 3 на "Първи и последен", рус. суб.

https://vk.com/halit_berguzar_ergenc?w=wall-158123700_181098

"Неща, които загубихме по пътя."

Зад кадър - еп. 2, от Енис

От оператора Джим Гучардо

Oт Берг: "Отровихме ума на онова хлапе, което слушаше Aphex Twin, и сега е влюбено." Подаръкът за Али е плоча с албум на Мюслюм Гюрсес Aşk Tesadüfleri Sever, тениската му е с принтиран Aphex Twin.

Пианото на което свири Али - в магазина на Once Custom в Бурса. Купено е през 2024 г.

и е на дизайнера Луиджи Колани от серията Pegasus. В момента цената е $220 000.

Украсен е със златен Пегас

Керем Атабейоолу е човекът, който запознава Халит със Саит Шахин - съдружникът в Once Custom.
Разказът на Халит: Най-голямата ми мечта от детството беше да имам прожектор вкъщи и няколко високоговорителя. Мечтаех да си купя система за съраунд звук и добра стерео система. Исках да си я купя с първите пари, които спечеля.
Тогава моят приятел Керем Атабeйоoлу, когото срещнах в театър "Дормен“ беше в Бурса.
Разказа ми за Саит, приятел и прекрасен човек. Посъветва ме да говоря с него, като каза, че може да ми уреди системата, която искам.
След това се обадих на Саит, както Керем беше предложил. Говорихме по телефона. Той ме попита колко пари имам и каква система искам.
Когато му казах за пари и система, той ме попита какво бих слушал. Отговорих. Той ме попита какво бих гледал. Отговорих. Той ме попита каква аудитория имам. Отговорих еди-каква си.
Саит ми каза: "Луд ли си?“ Нима е възможно да се направи система за такива пари?" Каза, че ще я направи за мен и ще ми я изпрати. За първи път в живота си, без никога да съм срещал Саит, му се доверих чрез приятел и купих такава система. Използвах я в продължение на много години.

Берг на репетицията днес

https://vk.com/halit_berguzar_ergenc?z=video-158123700_456247877 … -158123700_181080

Вчера Ирем публикува в стори клипче от репортаж с Берг, когато гледаха пиесата с нейно участие - 12 януари 2026 г.
"Видяхме прекрасно изпълнение на две много добри актриси. Много ми хареса пиесата. Беше трогателна вечер за мен. Каним всички зрители да подкрепят независимия театър. Ако искате да видите красива пиеса, не я пропускайте.“

https://vk.com/halit_berguzar_ergenc?z=video-158123700_456247875 … -158123700_181059

На 6 февруари Берг е имала участие в touché by N Kolay в Зорлу

"Снощи в touché by N Kolay, ветровете на хард-бопа духаха, а сърцето на джаза биеше на нашата сцена! 🎷🥁

Ферит Одман, един от пионерите на джаз барабаните в Турция, ни отведе на пътешествие със своя квинтет, акомпаниран от Бергюзар Корел, в дълбините на албумите Autumn In New York и Nommo. Усетихме ритмите на света на хард-бопа с всеки удар на барабанната палка и подхранихме душите си с истински джаз на най-интимната сцена в града.

Благодарим на всички любители на джаза, които споделиха това изискано музикално пътешествие! 🎶"

За съжаление само снимки

Това клипче с Айхан е от 7 февруари

https://vk.com/halit_berguzar_ergenc?z=video-158123700_456247870 … -158123700_180986

Халит в пиесата "Popcorn" на театър Дормен, партнира си с Керем Атабейоолу - 1998 г.

Сцените с Халит са много смешни.

Тази вечер е на рожден ден на Уур. Снимката е от съпруга на Есра Ерол - Али Йозбир /отляво/.

https://vk.com/halit_berguzar_ergenc?z=video-158123700_456247881 … -158123700_181120

От Сема и от Есра Ерол. Между Уур и Сема са две от децата им - Аля и Шемс.

От Айхан: Скъпи мой батко, толкова се радвам, че съществуваш. Нека новата ти година донесе здраве, мир, радост и щастие. Нека животът тече така, както желае доброто ти сърце 🙏🙏🙏🙏"; От Ирем

Честит да е Уур, да е жив и здрав! Birthday

Да послушаме Тимучин Есен с песента "İtirazım Var" във филма за живота на Мюслюм Гюрсес "Müslüm Baba".

# 722
Наистина са смешни сцените с Халит в тази пиеса. Blush

Аз почаках дали Боран ще публикува нещо от Рим днес, но засега няма.
Но пък имаме новина за Пънар Дениз. Режисьор на сериала "Тропици" за Disney Plus, в който ще си партнира с Къванч Татлъту, ще бъде Хилял Сарал.
Хилял Сарал снима с Къванч "Курт Сеит и Александра"- гледала съм го и много ми хареса. Май беше вторият турски сериал след "Великолепният век", който гледах.  
А с Пънар работиха във филма, в който и Боран участва- "Апокалипсис на любовта".

Бирдже я забелязали папараци с цветя. Тя им разказала, че много обичат 14 февруари с Хакан, защото тогава е започнала връзката им.

Намери се актриса, явявала се повече пъти от Боран на прослушване. Grinning За ролята на Леон той май се беше явявал 4-5 пъти, може и повече, вече забравих. Но ето, надминат е. Blush Ейлюл Лизге Кандемир е споделила, че се е явявала на прослушване за ролята на Фюсун в сериала „Музей на невинността“ 14 пъти. Trophy

Общи условия

Активация на акаунт