Български брандове и бутици -Тема 4

• 49 279
  • 447
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас/Пз
Моята рокля на кактуси от Сасса, сега се шие. Оказа се, че имат някакъв бъг в сайта и нямали наличност, а излизаше, че имат. Искам си я и си я чакам Simple Smile

# 16
  • София
От бг чантите съм доволна от Point Bags. Май нямат сайт, а само страница в Инстаграм. Шият по подобие на Мая. Имам чанта с два капака, бяха доста търпеливи с уточнението на дизайна, кожите и цветовете.
Шият по подобие на Мая, защото жената е бивш служител на Мая, който тя научи и след това и открадна кройките и започна да прави “свои” чанти.

Имам бананката-правоъгълна с широка презрамка през рамо и торс и бъбрека. Имам и портмоне, картхолдър. Мои приятелки имат правоъгълната с дълга дръжка, раницата на квадратчета, големите торби плик, клъчове, от тази, която е като половин кръг.
Бъбрекът ми е със сменяеми капаци и вериги. Бяло, но не ярко смежно с капаци-леопардов в класическа шарка и кодмат, космат леопардов в бяло и зелено и третият е с пранжев крокодил и циклама. Имам розова и кехлибарена верига.
Бананката ми е от едно мръсно бяло…сиво-бебово и имам няколко капака-леопардов кафяв, жълто-черен змийски, леопардов в синьо и черно, розов, блестящ зелен, космат черен…може и още да имам 🤣 Не помня. Мога снимам, но не съм вкъщи сега.
Искам бордо дръжка за бананката и бордо капак, още някой леопардов. За бъбрека ми се иска черна и бежова верига, някакви нови капаци.

Аз съм много трудна да харесам форма на чанта, затова ми е добре дошло, че мога да си ги разнообразявам. Харесвам изчистени линии, навремето много носех tote bags и средни по големина, но изчистени правоъгълни.
От години нося раница на гръб-за работа, защоти си нося храна, често и лаптоп и оставих големите дамски чанти. Сега нося бананката и раница на гръб. А бъбрекът ми е за специални случаи или ако излизам без раница.

# 17
Много са красиви, Дези, благодаря за подробното обяснение и снимки Simple Smile не знаех, че може да се поръчат и различни дръжки, за капаци/езици пише на моделите. Много ми харесва и на мен този бъбрек и се колебая между него и малката със сменяемите капаци. Този бъбрек побира ли стандартно голямо портмоне, или е по-тесен? В малката предполагам, че няма да се побере, но много ми допада възможността за различни капаци Simple Smile а тези point bags не ги бях чувала, но този факт, който споделяш, по-скоро ме отблъсква Sad

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 00:41 от Golfo_di_Orosei

# 18
Аз не съм някакъв голям фен на Мая, нямам все още нейна чанта, но тези point bags изключително имитират нейните модели и са малко като китайски копия на оригинала. Хич не обичам реплики, не че и Мая не взаимства някои модели, но това показаното си е нагла кражба. Това е и причина да не харесвам особено Зарена, въпреки че имам една тяхна чанта, но ме дразни как имитират 1:1.

# 19
Така съм се привързала  само към дрехи шити в България, че други не ми харесват. Сега търся тениска тип туника ,да стои широко и дълга, ако видите някъде такъв модел....

# 20
Във Vzaro съм виждала подобни модели, рокли тип тениска, туники.

# 21
Така съм се привързала  само към дрехи шити в България, че други не ми харесват. Сега търся тениска тип туника ,да стои широко и дълга, ако видите някъде такъв модел....

Виж на сайта на Кенсол, имат няколко модела
https://kensol.eu/product/tunika-676-25-ekryu/

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 20:53 от atenan

# 22
Извинявам се предварително,ако този въпрос е бил вече зададен,но познавате ли други български спортни брандове освен Flair?

# 23
  • гр.Добрич
Мисля, Brille бяха български.

# 24
  • Пловдив
Извинявам се предварително,ако този въпрос е бил вече зададен,но познавате ли други български спортни брандове освен Flair?

Above The Rest са български, шият ги в Сливен.
Powerlifting motivation

# 25
  • Бургас
Аз открих
https://morado.bg/
https://redics.bg/
https://stivan.bg/

Луци също имат интересни екипи.

Добавих ги в моя списък, но този тук не мога да го променям. Ще добавя и тези, които сте написали.

Мисля, че има и някой друг спортен сайт на първата страница, може да ги сортирам и по вид дрехи някой ден.

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 08:29 от Галчудо

# 26
Няколко модела спортни екипи имат от скоро и в Ellen More.

# 27
  • Los Angeles CA
Сблъсках се някъде с облекла на българска фирма, които са много ексцентрични и ужасно ми харесаха ( мисля, че правят и сценични дрехи). Не мога да се сетя как се казва  и ще ви бъда благодарна ако някой знае и напише как се казват.

# 28
А на Flair къде ги шият, в България ли? Аз си бях купувала преди 2-3 години спортни екипи еднакви за цялото семейство от една дама от групата за майки на деца с увреждания. Ако не се лъжа, се виеха в Сливен, но не помня името на фирмата. Колкото и да ми се иска да кажа обаче, че съм доволна, за съжаление изобщо не съм  - номера не си съответстваше за дамския екип, бързо се и скъса. Детския имаше ужасно тясно деколте и беше мъка за обличане, май само мъжкия беше наред. Иначе бяха много хубави...

# 29
Аз имам спортни обувки на Flair и засега съм много доволна. Едни от най-удобните ми са за тренировки и ходене, което ме изненада приятно, нямах никакви кой знае какви очаквания.

Общи условия

Активация на акаунт