Български брандове и бутици -Тема 4

• 49 274
  • 447
  •   1
Отговори
# 30
Аз имам спортни обувки на Flair и засега съм много доволна. Едни от най-удобните ми са за тренировки и ходене, което ме изненада приятно, нямах никакви кой знае какви очаквания.
Аз също имам летни маратонки на Flair и смея да твърдя,че са много комфортни и хубави.Бях ги купила преди почти три години и още нямат видни забележки.Едни тъмносиви със синьо са от ‘23-та година.Даже са намалени в сайта им.
Urban SS23.

# 31
  • На зелено
Благодаря за новата тема 🙂
В листата ми за покупки са чанти от Chanta и Vishna. И друг път съм писала, че имам една на Мая, но не е ок изработката и съвсем скоро ще й пиша фийдбек, защото виждам от другите снимки, че може би е пропуск в изработката.
А тениски купувам само на skyllar.clothing (само през Инстаграм) и съм изключително доволна от кройката, качеството на плата, моделите са много изчистени и перфектно ушити. Следя за тениски още dB.hope и mamamate.kids. Вторият предлага и много различни (като кройка и десен) детски бански, но и цените не са ниски.

# 32
А бихте ли споделили какво не е ок с чантата? Ако е удпбно, разбира се.

# 33
Сблъсках се някъде с облекла на българска фирма, които са много ексцентрични и ужасно ми харесаха ( мисля, че правят и сценични дрехи). Не мога да се сетя как се казва  и ще ви бъда благодарна ако някой знае и напише как се казват.

Може би Knapp

# 34
  • На зелено
А бихте ли споделили какво не е ок с чантата? Ако е удпбно, разбира се.

да, бих. Чантата няма довършени кантове с това, което се минават, за да изглежда красиво и кожата да не се разваля. Отвътре, кожата която е лепена не стига до вътрешната горна част на ципа. Ципът пък не е достатъчно широк и съответно се вижда отвътре. Дано да се разбира с описанието. На снимки, разбира се, се вижда най-добре, но тях ще ги изпратя на нея.

# 35
Разбирам, благодаря за споделеното. Дано Ви я поправи. Момичетата тук споделиха положителни отзиви за обслужването там. Аз започнах да си пиша вече с нея, но се колебая между два модела в момента Simple Smile

# 36
за CHANTA - пишете ЛС на дамата за модел, вид кожа, т.н. детайли и тя връща цена и срок на изпълнение.

# 37
познавате ли други български спортни брандове освен Flair?
Имам спортни екипи на Flair  и Quick Line/Шият се в Хасково/. В последно време вторите имат по-разнообразни и по-удобни за мен модели.  Но по отношение на тениските, предпочитам на Флеар. Маратонките им също ми харесват, но са за по-тясно стъпало.Новите ми екипи на Флеар са все от по-плътни материи.  Преди години имаха невероятни пролетни модели.

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 22:53 от Мари-ана

# 38
Дами, искам да се допитам до вас за тази пола
Ако някоя от вас я има, умалена ли е и лепнат ли влакна?

# 39
Преди време имаше български онлайн магазин за луксозни бели тениски и блузи от висококачествен памук. Една мацка беше създала бранда, с френско име беше, но не мога да се сетя и не го откривам в мрежата. Някоя от вас да знае нещо?

# 40
  • На зелено
Преди време имаше български онлайн магазин за луксозни бели тениски и блузи от висококачествен памук. Една мацка беше създала бранда, с френско име беше, но не мога да се сетя и не го откривам в мрежата. Някоя от вас да знае нещо?

Skyllar стартира само с бели тениски от много висококачествен памук. Първите тениски бяха с мотиви от авиацията, защото тя е бивша стюардеса. В един подкаст беше разказала за създаването и идеята на бранда.

# 41
Благодаря, не е тази марка. Онези бяха от порядъка на 60-100€, името беше френско.

# 42
  • Бургас
Виж списъка, като, че ли имаше нещо такова.

# 43
Бях си поръчала дреха от Амиа - първо дойде опакована само в плик, без картонена опаковка, което за 200+ лв дреха нещо не ми е ок. Качествтото беше компромисно. На сайта уж беше останала само 1 бройка от продукта и беше намален с около 10%. В същия ден, не помня колко време след моята поръчка, артикула беше отново наличен и отново - последна 1 бройка.

# 44
Имам 1 поръчка от Амиа, същата работа. Винаги в сайта всичко е с 10% намаление. Моделите са много хубави на нещата, които взех, но са ужасно скъпи за тези им материи. Моите бяха от най-обикновено трико или анцуг...не знам как се казва, но за тези пари очаквах много повече.

Общи условия

Активация на акаунт