Български брандове и бутици -Тема 4

• 70 210
  • 625
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Видях неща на Sezane, ишлемета вероятно, в магазин в една от преките на Пиротска, първата всъщност, Г. Вашингтон, близо до ъгъла с Трапезица.

# 406
  • Варна
DTDT5 магазинът се намира под Общината в посока хотел Черно Море. Този до Окръжна болница не съм го виждала - отбелязвам го като пропуск от моя страна.

Там има няколко за дрехи? Кой по-точно е? Макар че имам идея кой би могъл да е.

# 407
gallizia магазинът се казва  Lola & Dram.  Пресича се светофара и се тръгва надолу по улицата  - вдясно е преди да стигнеш първия ъгъл на който продават Форнети. Преди Форнетите продават часовници, и май през един магазин от тях е този.
Скрит текст:

# 408
Хареса ли ви новата колекция на Веричи?

# 409
Харесва ми, поръчах едно яке.

Светлото палто е страхатно ❤️😍

# 410
На мен също ми харесва новата им колекция! Колебая се между две якета
Скрит текст:

Може би клоня към пепитеното яке. В тази връзка какво мислите за пепитения десен? Вечна класика или остаряла мода е според вас?

Междувременно чакам и това тяхно палто:
Скрит текст:
Ако помните, бях решила, че ще търся тъмносиньо за зимата. Искаше ми се да е кашмирено, но съм напълно доволна и от вълнено-кашмирените им палта.

# 411
Споделяйте отзиви за якетата, моля. Харесах си 3, но повече от 1 няма смисъл за сегашния ми гардероб и решението трябва да е добре обмислено. 😀

# 412
Поръчах това, най-много ми дапада като силует и цвят за дъщеря ни и ще стои добре с дънки, панталон, дълга рокля/пола.

пепит, каре, т.н. са модерни, само да Ви отиват на.лицето.

Светлото палто страшно ми харесва, но няма да ми отива

# 413
На мен ми харесва блейзъра в бордо.

# 414
Тъмносиньото късо и кафявото дълго палто от миналогодишната колекция.
За съжаление, палтата главно красят гардероба ми и трябва добре да си помисля.

# 415
Попаднах на един български онлайн магазин, който го няма в първия пост на темата. Пишат, че са шиели за западни марки. Имат хубави палта в раздел намаления.
Avenew

# 416
  • FRANCE
Аз ли бъркам сайта на Веричи Confused никъде не виждам красотите , които сте поръчали

# 417
  • София
Попаднах на един български онлайн магазин, който го няма в първия пост на темата. Пишат, че са шиели за западни марки. Имат хубави палта в раздел намаления.
Avenew

Имат и физически магазин на ул. Граф Игнатиев, след Славейков от дясната страна в посока Попа.

# 418
Аз ли бъркам сайта на Веричи Confused никъде не виждам красотите , които сте поръчали
Madame, тук са якетата и палтата: https://verychi.eu/collections/coats
А тук само новата колекция: https://verychi.eu/collections/new-in

# 419
Харесах аз почти всичките къси якета Joy
Синьото, заради кашмира, кафявото, защото е различно , светлото, защото нямам светло, дори пепитеното. Клоня засега съм светлото, защото имам сивия бомбър от миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт