Български брандове и бутици -Тема 4

• 70 228
  • 625
  •   1
Отговори
# 390
  • В морето
Ишлемета на френски марки има в olx. По име на марката излизат няколко потребителя с висок рейтинг.
А на коя по-точно?

# 391
Sezane, Maje, Sandro, Balzac

# 392
  • София
Аз си бях взела един тренчкот на Sezane и в действителност пише, че е произведен в България. На Денина май това е pre-fall колекция, тоест би трябвало да си има и есенна, може би в началото на октомври. Гледах, че Verychi са снимали новата колекция и до дни ще излезе.

# 393
И аз имам дама от която взимам ишлемета от една австралийска марка и друга от която взимам официални рокли,но след като в Ергена почнаха да се появяват с тях не мога да се вредя😆

По темата с ишлеметата - има ли как да споделите и могат ли и други да си купуват, официален магазин или?
Не,няма официален магазин а и не мисля,чее. законно.Дамата внася само на една марка и като има нещо ми споделя за малките размери тк съм S,но това са само летни и цветни модели от лен.
Преди години тук в София имаше за френски марки,но знам,че затегнаха нещата и сега май само в Русе и Плевен успяват да се появят модели на по-масовите марки като Sandro,Maje,Sezane.
Във Варна има магазин в който се продават Sandro,Maje,Sezane, Marc Cain, Ivy & Oak,  понякога  Max Mara и др.  Незнам откъде ги взимат и дали зависи от марката, но от някои артикули имат по 1-2 бройки, а от други пълни номерации.

# 394
И аз имам дама от която взимам ишлемета от една австралийска марка и друга от която взимам официални рокли,но след като в Ергена почнаха да се появяват с тях не мога да се вредя😆

По темата с ишлеметата - има ли как да споделите и могат ли и други да си купуват, официален магазин или?
Не,няма официален магазин а и не мисля,чее. законно.Дамата внася само на една марка и като има нещо ми споделя за малките размери тк съм S,но това са само летни и цветни модели от лен.
Преди години тук в София имаше за френски марки,но знам,че затегнаха нещата и сега май само в Русе и Плевен успяват да се появят модели на по-масовите марки като Sandro,Maje,Sezane.
Във Варна има магазин в който се продават Sandro,Maje,Sezane, Marc Cain, Ivy & Oak,  понякога  Max Mara и др.  Незнам откъде ги взимат и дали зависи от марката, но от някои артикули имат по 1-2 бройки, а от други пълни номерации.
Преди време имаше един около Окръжна болница.Той ли?

# 395
DTDT5 магазинът се намира под Общината в посока хотел Черно Море. Този до Окръжна болница не съм го виждала - отбелязвам го като пропуск от моя страна.

# 396
на Денина само тениската ми харесва.
Чакам Веричи с интерес.

# 397
Само аз ли не мога да отворя сайта на Веричи?

# 398
  • В морето
И аз опитах , но при мен се отваря нормално, нова колекция няма още...

# 399
Linofrina, пробвай през линк.
Примерно този
https://verychi.eu/collections/%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0 … nt=48951087694166

Новата колекция още я няма, изгледах едно кратко клипче във ФБ

# 400
Пак не се отваря.

Разчитам само на ФБ и добрата комуникация с екипа.

# 401
  • В морето
Може би от друг браузър, друго устройство или някоя функция забранена? Това от БГ ли е?

# 402
Да споделя за магазин във Варна, където също могат да се намерят ишлемета- Market door се казва магазина. Намира се точно до завод Дружба.

# 403
Пробвах от различни устройства и не се отваря. Миналата седмица нямаше проблем с никое от тях.

# 404
При мен така става на лаптопа - и през хром и през ИЕ, на телефона се отваря нормално, но ползвам сафари на него. Даже се чудех дали да им пиша да си видят страницата.

Общи условия

Активация на акаунт