Български брандове и бутици -Тема 4

• 46 564
  • 432
  •   1
Отговори
# 420
Кое е синьото с кашмир? За тъмносиния бомбър ли става дума?

# 421
  • В морето
dreamy123 - ако имаш възможност би ли снимала тъмно синьото палто като го вземеш и какви са ти впечатленията също. Много ще съм ти благодарна!
Аз миналата зима поръчах това и го върнах:

Ужасно твърдо, тежко, а е 100% кашмир, кройката не ми хареса, поръчах XS, а ми висеше отвсякъде и много се разочаровах и друго не съм поръчвала от тях. Още миналата зима изкараха и това синьото, по-късото (не знам защо сега излиза в нова колекция, като не е), но повече не посмях да поръчам. Трудно е като няма къде да се видят на живо, та ако споделите ще се радвам.

# 422
Имат физически магазин на Гурко, ако сте в София. Аз когато имам съмнения ходя там да гледам и меря.
Да, в синия бомбър има малко кашмир, но свкаш ще се чудя между светлото с кафявата якичка и кафявото, което Ал е взела за детето.

# 423
Taffta, като стане готово ще споделя.

аз това палто пробвах, беше поръчка за клиент, много добре ми застана S, с дебел вълнен пуловер бях.
Много хубава кройка, плат, добре ушито

# 424
Taffta, ще споделя впечатления, когато е при мен! Blush

# 425
Скоро имам ходения до София и направо ще мина през физическия магазин.
Приятелка ми даде идея за късо палто в любимото ми зелено и изборът стана много труден.

# 426
  • София
Те нямаха ли още един физически магазин на Патриарха? Не съм сигурна дали съществува още.

# 427
Аз знам само за един, на Гурко 5. Но съм им клиент от година и малко, може преди да са имали повече.

# 428
  • София
Преди много години имаше на Патриарха, със сигурност повече от 7-8 години. Вече само на Гурко. Аз май съм пас- нищо не си избрах, само тениската, защото харесвам материята им.

# 429
Такива дефекти са недопустими. Къде са гледали кроячите?
Добре, че са уважили рекламацията.
Кой от изброените брандове предлага дрехи в по-големи размери, отговарящи на българските 50, 52, 54? Яша не ги броя, че моделите им онлайн са от преди 15 г.
Ганг не продават нищо българско, освен ако не е ишлеме - повечето им дрехи са made in Italy, по-малко са индийските.
По едно време си купувах от Модна къща Денс.
Много обичам магазини в които има всякакви номерации и можеш да мериш и избереш такава, която да не ти стои като подарена.
После минах на магазин Бианка ,но прекаляват вече с цените. Друго ,което ми направи лошо впечатление при тях е ,че чух, че имат карта за намаление и при положение, че направих няколко покупки с по 6-7 дрехи всяка и то за кратко време няколко пъти попитах за тази карта...нямаме в момента след ровене в чекмеджето. Ами като е така или ще си купувам само по намаленията им или не.
По принцип не обичам да сменям магазини , харесам ли един само от него си купувам.
Много държа обаче пробната да е удобна. Затова от Луци само онлайн....
Дълги години се обличах от  Alessa  , така друг магазин не съм обичала като тях. А сега не искам и да чуя за тях.

# 430
Защо? Какво се случи, че отлюби Алесите?

# 431
Преди години Ина Асса правеше хубави колекции за Кредо, после спря и и си пролича.
Случайно ми излезе реклама на една нейна копринена рокля.
 https://inaassa.com/product/koprinena-roklya-provans
Освен роклята, има и няколко ризи, шалове и т.н.
Не е в стила ми, но ми беше любопитно.

Получихте ли вече синьото палто на Веричи? Впечатления?
Денина също съобщава за предстояща нова колекция.

# 432
  • София
Като ходих лятото в Кредо, роклите там бяха доста посредствени. Тези на Ина Асса са интересни, но и доста скъпи. Май даже и спортни обувки имаше нейни, беше публикувала във Фб.

Общи условия

Активация на акаунт