Български брандове и бутици -Тема 4

• 68 414
  • 609
  •   1
Отговори
# 60
Привет, момичета. На Pause защо е толкова лошо обслужването? Разменяме си някакви имейли и поведението е адски непрофесионално - все едно си пиша с някой, хванат от гората. Да не говорим, че не кореспондира с цението им. Пуснах без да искам грешна поръчка, след 3 минути им писах мейл да ги информирам да ми пратят друг размер. Веднага ми отговориха, че просто вече е изпратено. Тоест пълен игнор и оправяй се. Според мен на човечето от другата страна изобщо не му се занимаваше...В магазините, че е зле виждам. А онлайн е било още по-лошо.

# 61
Прави ми впечатление (поне за моят град) разни тийнове назначават на работа за продавачи. Нищо против тях нямам, но надали ще получа адекватно обслужване.

# 62
  • Бургас/Пз
Получих тази пола от Саса. Прекрасна е. Страхотно е убита, а комуникацията с тях е прекрасна.

# 63
Днес минах през Саса, взех си две блузки за лятото

Дика имат хубави рокли ❤️
и от там минах
Още ги няма онлайн, мога да покажа снимки

# 64
Ал, моля за снимки на роклите на Dika. Hug Харесвам марката и ме заинтригува какво ново имат.

Благодарение на вас разбрах за Ellen More и миналата седмица направих първата си поръчка:

Традиционно нося EU38 (понякога EU36) и поръчах него, като роклята ми “заспа”. Много хубав тънък памук, има и подплата, за да не прозира. Нямам търпение да се стопли времето и да я разходя Heart ! Със сигурност ще следя какво пускат.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 00:01 от dreamy123

# 65
  • Бургас/Пз
Ал, много са хубави и двете блузи. Нямам търпение при следващото идване в София да успея да отида на място в Саса.
Черната блузка имаха ли я в друг цвят?? Гледах подобна в бежово в сайта , но имаше крилца на ръкавите:)

Дрийми, много е хубава роклята на Елена Мор. И аз я бях загледала, но нещо не се одобрявам много с подобен модел

# 66
Ани, ще отидем заедно в Саса 😘
Мястото е много хубаво 🙂
Много са хубави блузките, доволна съм

Има я в червено, с къдричка обаче

аз имам и тази, но я нося без панделката с цикламено и зелено надолу.

Добре е вискозата, не избелява с прането и плата държи.

Дрийми, честита рокля!
Гледах ги аз, но на мен цветово не ми пасват.

Ето ги Дика, на етикетите вътри пише Made in Serbia, но фирмата си е българска

Съдейки по десена на новата ти рокля, тази много мисля ще ти хареса

взех си тази в черно, фин поплин

на тази много ми хареса модела и съчетанието, но се разколебах и не я взех

още една черна, от тежка хладна вискоза, стои страхотно, очарова ме кройката

и върху мен

и една великолепна рокля, 100% вискоза, прелест на живо, прелест. Имаше я в още един десен, пак много красив

и върху мен

Вкъщи сложих едно зелено кожено коланче, стана Уау

Хубав ден!

# 67
Благодаря, Ал! Показаните рокли ти стоят великолепно, но с такава фигура - има ли как иначе! Simple Smile
Минах през Дика преди 2-3 седмици и правилно си предположила, че първата показана ще ми хареса, но нямах време да я меря. Заинтригува ме и тази с точките на яката, така че ще се разходя тези дни до магазина. Ако от черната с панделката пуснат и в друг цвят, бих се замислила и за нея (избягвам да нося черни дрехи). Зелената с цветята “крещи” пролет и хубави слънчеви дни, сигурна съм, че на живо е още по-хубава! Със здраве да си носиш новите придобивки!

# 68
Благодаря Дрийми 🌷
Да се похвалиш като минеш през Дика-та, а и да кажеш какво ново. Дамите в магазина казаха че чакат още рокли, сега започвали

Аз нося много черно, не ми е драма.

Да похваля и едни блузки от визкозно жарсе на Сасата, имам я и на бял фон.

# 69
  • Варна
Здравейте! Много искам да си купя сако с бродерия, като показаното по-долу. То много ми харесва, но ми е скъпо. Знаете си сайт, откъдето бих могла да си взема? Не държа да е българско (то и показаното не е, надявам се да не нарушавам много правилата). Парите, които бих могла да отделя, са около 300 лв.

# 70
Здравейте! Много искам да си купя сако с бродерия, като показаното по-долу. То много ми харесва, но ми е скъпо. Знаете си сайт, откъдето бих могла да си взема? Не държа да е българско (то и показаното не е, надявам се да не нарушавам много правилата). Парите, които бих могла да отделя, са около 300 лв.

Алеса имат подобни, например това:

# 71
Привет, момичета. На Pause защо е толкова лошо обслужването? Разменяме си някакви имейли и поведението е адски непрофесионално - все едно си пиша с някой, хванат от гората. Да не говорим, че не кореспондира с цението им. Пуснах без да искам грешна поръчка, след 3 минути им писах мейл да ги информирам да ми пратят друг размер. Веднага ми отговориха, че просто вече е изпратено. Тоест пълен игнор и оправяй се. Според мен на човечето от другата страна изобщо не му се занимаваше...В магазините, че е зле виждам. А онлайн е било още по-лошо.
Имам 2 поръчки от тях с по няколко артикула. Нищо не получих. И двата пъти ми се обаждаха, че нещата са изчерпани, да си избера друго. След това нещата продължаваха да си стоят налични на сайта. Вече не си и помислям да разглеждам сайта.

# 72
Pause само лятото от магазина им в Несебър. В Бургас на главната е сравнително нов, продавачите са долу-горе адекватни, но нищо не си харесах.

# 73
Ал, цикламената ризка на Саса прозрачна ли е? Вчера я видях на сайта и много ми хареса.

# 74
не прозира много, нося я с гладък сутиен в цикламено и е много добре

Общи условия

Активация на акаунт