Български брандове и бутици -Тема 4

• 70 264
  • 625
  •   1
Отговори
# 240
И аз не съм впечатлена от Веричи. Наскоро погледът ми се привлече от Вивел Фешън, по-точно 1-2 рокли, но ми прави вчечатление, че имат собствена номерация и аз отговарям на XXS. А май рядко пускат в този размер. В стандартната номерация съм винаги S, понякога ХS. И като цяло май доколкото виждам, пускат по 1-2 размера само от даден размер Sad Какви са вашите впечатления от бранда, размерите?

# 241
  • София
То не е до размерите, те правят много малко бройки от всичко и е чудо да се добереш до нещо, било то XXS или XS. Всичко се разпродава за секунди. И в повечето случаи не е толкова хубаво, колкото е на снимките.

# 242
И аз нищо не харесах от Веричи.., с такова нетърпение ги чаках, жалко..Да видим Денина какво ще изкара, макар че при нея е трудно онлайн пазаруването, поне на мен.

# 243
Не всичко ми допада и даже в началото бях разочарована, но май си харесах едно-две неща от Веричи. Обмислям червената рокля, но ще изчакам. Не съм сигурна на живо какъв отенък е червеното. Един елек в тюркоаз ми се видя също симпатичен, добре ушит и най-вече в блед нюанс,което харесвам. Стори ми се надценен ценово. От картинка толкова.
Ще видя Денина, но без особени надежди. Роклите й са тип детски роклички в повечето случаи. На мен ми стоят инфантилно.
Бях фен на Вивел, като цяло номерацията им клони към по-големи размери от стандартните. Пак поглеждам, но в повечето случаи ми идват натруфени. Просто не е това, което търся.

# 244
Червената рокля на Веричи ми харесва много, но за съжаление цвета не е за мен.
Пак ги гледам в момента, много ги чаках.

Вивел последния път се разочаровах, изработката не беше както трябва. Преди сякаш имаха по-хубави неща....

# 245
  • София
На мен само ленените панталон,елек и май шорти имаше, ми харесаха. И един топ от нещо като плетиво с къдрички.
Но не до там, че да си ги купя.
И аз не възглдам надежди на Денина, от много отдавна нищо не ми е харесвало.

# 246
Аз смятам да мина скоро през Corso Italia. Миналата година си взех от тяхното производство ленени къси панталонки и риза и съм много доволна. Не съм сигурна, дали брандът фигурира в списъка тук обаче, защото само една част от дрехите им са произведени тук, продават и много вносни. За Денина и аз не се надявам, скоро не съм си вземала. Благодаря, момичета, за отзивите за Вивел, ще имам предвид!

# 247
  • София
При червената рокля подозирам, че на живо цветът ще е с твърде доматен, а не малинов оттенък. Тези имитации на джобчета около ханша също визуално го правят по-широк и придават обем там, което не ми допада.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 14:45 от Lizzy_Crow

# 248
На Веричи имам тяхна червена рокля от миналата колекция лято. На снимките и сторитата изглеждаше с малиново червено, но на живо е наистина доматено. Най-вероятно сега са използвали също от този плат. Колебая се за бялата рокля и деним роклята.

# 249
  • София
На DiKa има деним рокля също, по-добра е като структура и материя според мен от тази на Verychi, но цветът е прекалено светъл за моя вкус. Даже и в магазин ходих да я видя, защото е описана като тъмно синя, но не е, светла си е.

https://dika.bg/bg/products/tumnosinya-lyatna-roklya-imitaciya-n … 63345-00000-001-1

# 250
Lizzy-Crow, благодаря! Определено в Дика ми харесва повече! Точно в десятката ми е! 😍

# 251
Тази на Дика и мен ме грабна! Благодаря, Lizzy

# 252
При червената рокля подозирам, че на живо цветът ще е с твърде доматен, а не малинов оттенък. Тези имитации на джобчета около ханша също визуално го правят по-широк и придават обем там, което не ми допада.
Благодаря за мнението. Де късмет някой да мине през магазина и да сподели, тъй като не съм в София.
Тези джобове отпред и на мен ми бяха твърдо НЕ в началото, но после ми заприличаха леко на пеплум и  я почувствах като по--приемлива форма Smile. Разбирам, че в ханша не е добре да се добавя обем, но  роклята е спортно-елегантна, пък и аз съм 180 см. и 65 кила, та няма да ми е  проблем. Обаче доматеното ме хвърли в кахърен размисъл....

Имам деним рокля на Ellen More от минала колекция, предимството й е, че платът само имитира деним, но е лек и подходящ за лятото. Абсурд в жегите да надяна някой сериозен деним....

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 17:16 от Reni93

# 253
  • Пловдив
Аз получих дънковата рокля на Ellen More. Много приятен мек деним, ще е чудесна за топлите летни дни.
https://ellenmore.com/product/roklya-agnes

# 254
Не, моята не е тази. Сега погледнах, вече не я правят  Моята е с ревери и цепка. Но и тази ти е много хубава. Честито.

Общи условия

Активация на акаунт