Български брандове и бутици -Тема 4

• 96 358
  • 815
  •   1
Отговори
# 810
Heartseasee, хубаво че сте ги върнала 🙂

# 811
  • София
Успях да се преборя със сайта на КЗП и о, чудо! Днес получавам имейл от.Семпре да дам две имена и IBAN да ми върнат парите. Защо го правят.... Явно разчитат, че на хората няма да им се разправя.

# 812
Дидка, вчера получих входящ номер от КЗП и днес си получих парите. Simple Smile Благодаря на всички за съвета, към всички четящи - подавайте сигнали, работи! И не пазарувайте от Семпре, хаха Simple Smile

# 813
  • Пловдив
Поздравления и се радвам, че имате същия опит като мен с КЗП и търговците на дрехи, както и че сте си получили обратно парите. Този тип търговци като Теодор и Семпре заслужават да им бъде търсена отговорност за нахалното отношение.

# 814
От бг чантите съм доволна от Point Bags. Май нямат сайт, а само страница в Инстаграм. Шият по подобие на Мая. Имам чанта с два капака, бяха доста търпеливи с уточнението на дизайна, кожите и цветовете.

Те сякаш са откраднали и дизайни на Мая, което не ми е ок. Иначе изглеждат супер като изработка

# 815
Мая преди време беше писала, че техен бивш служител е започнал да прави като техните чанти. Даже до скоро беше пиннат в Инстаграм. Не знам дали става въпрос за Point bags, но гледам че и те са във Варна.

Общи условия

Активация на акаунт