Пролетно слънце пече малкото АВГУСТинско мече!

• 10 352
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
Dreams, аз вече ти казах какво мисля за отслабването, но пак ще го напиша: за да гори калории, организмът има нужда да приема, т.е. ако гладуваш, той изпада в стрес и започва да трупа мазнини, защото незнае кога ти ще му осигуриш необходимите му калории: затова си има и приказка - гладна и дебела.  Единствения начин да свалиш трайно е да ядеш редовно, тоест 3 пъти на ден, но  'чисти ' храни - месо, яйца, по малко сирене и задължително въглехидрати - черен хляб, ориз, картофи, макарони, за да имаш енергия.

# 106
  • София
http://video.dir.bg/video_open.php?id=22338
Ето малко да си вдигнете либидото и настроението.
И една много тъжна новина - Ивена майка от Такъв е живота - кърмачета, която ще покажат в събота е загинала в нелепа катастрофа Sad

# 107
Бубче,направо се разплаках при лошата новина... smile3518..Горките и роднини и мъничко детенце....Голямо нещастие...Ужас!!!Мен ужасно ме е страх от катастрофи, и за това имам книжка ,но не карам....Винаги се притеснявам,когато някой пътува за някъде.......За мен толкова не ме е страх..,но за роднини и приятели....Дано не се случват повече такива неща...
Нека този от горе ни пази и закриля  Praynig Praynig Praynig

# 108
  • София
AndyB , много хубаво си го обяснила! Peace А има ли как да съм сита и слаба?  newsm78 Mr. Green
bubcheto15 , чудно са го направили! Това другото го четох из форума, но не знам за какво иде реч. Май и бащата бил чужденец, нямали брак и сега не му дават детето, нещо такова имаше.

# 109
  • Бургас
Zdraveite mili mami!Moeto malko sykrovi6te sy6to e rodeno prez avgust. Mnogo bih iskala da se zapoznaq s vsi4ki vas,tyi kato sym nova vyv foruma.Radvam se,4e imam vyzmojnosta da spodelqm i obmenqm opit s drugi mai4eta.Molq za va6eto sydeistvie,ako ne6to ne mi e qsno.Blagodarq vi predvaritelno i celuvki na vsi4ki malki slyn4ica!

# 110
Добре дошла на мама IrrA_78.
Надявам се да ти е приятно в нашата компания   bouquet

# 111
IrrA_78добре дошла  Simple Smile   bouquet  bouquet  bouquet
За загиналата майка ми е много мъчно Sad Sad Sad Sad Sad Sad

# 112
  • София
IrrA 78 Добре дошла!  Hug Ах как ме е яд че изпуснах изявите на Максим и Албена.Няма ли да има повторение?С този моя сладурчо изтървам всичко,а съм човек на из-вото и не мога да се примиря! Нищо де да им е честита победата.Обичаме ви!

# 113
  • София
Роникс,от 18ч по евроспорт,предполагам,че Албена и Максим ще са към 19,но следи Peace
Ира,добре дошла  bouquet

# 114
IrrA_78 добре дошла   Hug    bouquet
За загиналата майка ми е много мъчно  Cry Cry Sad, гледах репортажа много гадно,

# 115
  • София
Mmilena много смешно ми се стори името на книгата  Joy Как да отслабнем завинаги и да изчезнем безкрайноJoy goodscale Misc Ghost

Irra 78 добре дошла !  Разкажи мещо повече за теб и бебчето   bouquet

Бубче много хубав клип  Heart Eyes , а аз тъжната новина не бях разбрала... cry

# 116
Opasni ste!Sladka nova temi4ka

# 117
я да питам по опитните мами от кога се слага детето на гърне  newsm78

# 118
  • София
я да питам по опитните мами от кога се слага детето на гърне  newsm78
Мисля,че в миналата тема "обсъдихме"гърнето доста всеобхватно JoyАз лично слагам Ина от февруари месец началото PeaceИма мами,които мисля да слагат към годинка и половина.В общи линии мненията и в нашата тема и във форума изобщо са доста противоречиви FlutterОбаче си мисля,че ти ще си усетиш детенцето най-добре Hug

# 119
  • София
Добре дошла, IrrA_78!  bouquet Дано ти е приятно с нас! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт