Пролетно слънце пече малкото АВГУСТинско мече!

• 10 352
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Хей откога чакам да се включи адашчето ни.... Hug

Tony_M, според мен е нормално да не е напълно регулиран, а и шом си направила тестче, значи всичко е ок.

Elwing, Гого също спря да повръща след всчко храненеи сега повръща само 2-3 пъти на ден...незнам още немога да си обясня защо, но нали казаха, че няма апроблеми и аз не се притеснявам. Peace
А пък тези дни се сетих за една мама, май от Варна беше, на която приятелка на свекърва й беше отишла на гости точно през август...незнам дали помните случая. Crazy

elen@, аз му давах Мукоплант на д-р Тайс.

mmilena, аз още го кърмя сутрин, но преди известно време ми направи впечатление, че суче много малко, а пак изкарва 3 часа...сигурно нямат апетит сутрин. Laughing

Ммария26, на балкона ли сте? Grinning Май е доста студеничко навън, но аз го опаковах и бум в количката, за да поработя малко. Mr. Green

# 91
  • София
AndyB , не беше ли Бебун (не Бебон Wink ) тази мама? Rolling Eyes Помня случая, ама не съм сигурна коя беше. newsm78
Tony_M , и ние сме от мързеливите, но му тежи и дупето - 2кг над вас сме  Blush Mr. Green
За хапването сутрин - и при нас е така. Ето, сега издържа 4.5ч без да иска да яде  #Crazy

# 92
  • Sofia
Бебон беше и при тях щеше да идва една нахалка с внучето си малко преди термина й.

# 93
 Я аз да ви откъсна малко от бебешките грижи с нещо интересно, голям смях падна снощи. Хит от детската градина. Александър ми показва бял лист хартия и ме пита: Мамо, какъв цвят е този лист? А аз: БЯЛ! Той: КАкво пие кравата? Аз: МЛЯКО
Условието е бързо да се отговаря на въпросите, без да се замисляш.

# 94
  • София
Пък ние си имаме втори зъб Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Elwing,не беше свекървата,а някакво си леля с отрочето си #Cussing outТо да беше свекървата,пак се понася,ама такава наглост...И до колкото помня май беше непосредствено след раждането Thinking
elen@,аз го давах този сироп доста по-рано,защото кашлицата й беше много тежка,така че не е толкова страшно. newsm78
Уф,ама имам чувството,че валяк е минал през мен,много ми е гадно Sick

# 95
Лееееелееее Elwing да сте живи и здрави - ама мноооооого големи сте бре Simple Smile))))))) - браво на вас...направо незнам как се носите....аз сега едва смогвам....а при теб как е - не ми се мисли.
Ами на Жорко килата не са много....ама пък за сметка на това майка му компенсира Simple Smile))))))))
AndyB - ПОЗДРАВИ НА АДАШЧЕТО
Както усещате доста се задържах пред ПЦ-то ...ама майка ми е тук...та да използвам намалението - сега готви..преди гледа и детето(той сега си спи)...а ааааз пред ПЦ-то КЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕФ.
Иначе Жорко си заспива сам, яде - и в креватчето, гледа си обиколниците, дръпне някоя връзка, сложи си бибката в устата и като му се приспи - заспива си.
А ако му се доспи и не е в леглото почва да мрънка , да се тръшка...дори по някога ми е криво че не иска да заспи като го гушкам и люлея...ама то няма угодия Simple Smile)) И се е научил че за да постига това което иска е по-лесно да се пищи отколкото да се плаче - МОМИИИИИИЧЕТА ще ми спука тъпанчето това дете Simple Smile ама сега нали бааб му е тук та е по-лесно да му се угоди.. - рай за ушите ми. Иначе общо взето е весел, смее се доста и говори постоянно ..естествено само "МАМА" не казва. В репертоара си имаме "БУ-БА", "БА- БА", "ДЕ-ДЕ", "ТА-ТЕ". Почнахме с "БА-БА" за ужас на тате Simple Smile)))))))))
Хайде да спирам че не стига че пиша на често ...ами и по много Simple Smile)))))
Хайдеееееееее, ЧЕСТИТ ВИ ВТОРИ ЗЪБ Бубче - ДА СА ВИ БЕЛИЧКИ И ЗДРАВИЧКИ

# 96
  • София
Бубче ЧЕСТИТО !

AndyB защо се сети за Бебон?

Mama Igi и Яна не пиеше вода, докато не й купих чашката на NUBI и сега си играе с чашката и си пийва водичка, но предпочита сокчета

Радвам се , че на само моята бебка хълца, свеки все се опитва да ме убеди, че хълца като й е студено, но тя хълцаше много и в корема ми, а

там няма как да й е било студено.

Яна не повръща откакто започна да седи , понякога се случва да повърне малко, когато я издържам на гърнето

Toni M на мен не ми идва редовно след раждането и док ми каза, че е нормално, защото все още кърмя и хормоните не са регулирани.

# 97
  • София
 Tony_M, тежи бая, но се свиква. Не знам ако продължи да качва така, как ще се справям Rolling Eyes Иначе и аз си имам запаси Mr. Green
Бубче, честито ви зъбче! Завидях ви! Нашето прозира, ама кога ще избие? newsm78
 Vasia , аз съм от бавно загряващите явно и се чудя какво му е странното на това кравата да пие мляко Mr. Green Laughing

# 98
Привет и от нас!
Браво на Максим и Албена!Много се радвам ,направо се разплаках на химна! newsm44
Бубе честит ви зъб! newsm47Много се радвам и за Али,браво на детето!
Нана честита ви двойна радост днес!  bouquetПожелавам ви и на вас едно момиченце! Mr. Green
Нори Еличка много хълцаше в началото,но вече хълца само когато и е студено.
Elwing и Ели повръща доста често,а и тя не яде много,но педито каза че се израствало. newsm78
Кристиана, най показателно за глистите е ,че ги сърби дупето и като погледнеш ануса може даже да ги видиш,малко гнусно го обясних но може да погледнеш,аз имам голям опит с племенницата ми тя нон стоп имаше, защото си смучеше палеца.
Велмар надявам се да не се окаже алергия,захранвай по постепенно и не се обвинявай ,и да гледаш назад няма да промениш нищо,стискам палци! Peace
Eliona  все някога се тръгва на работа,  Wink гадно е да сме далеч от децата ,ама понякога няма начин,тръгни виж как ще е ако ти е тежко просто се откажи Hug
AndyB ,bebun се наричаше и дойде да живее в софия ако не се лъжа ,но не е писала отдавна,дано да са добре newsm78
Блу голяма сладурана е вашата щерка!Пу-пу! Flutter
Вода и ние не пием ,сокчета по малко,с шишето на Нуби с мекия накрайник.

# 99
  • София
Tony_M , ето сайта http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=145&bm=2
И Марти си пипа ушите, но на баща му това е любимо занимание, така че го приемам за нормално.
И ние си имаме още един зъб  Party

# 100
Ей, ако бях разбрала по-рано и аз щях да гледам Албена и Максим. Гледах малко по спортните новини. ЧЕСТИТО!
 smile3501
mmilena нищо не казваш за диетата значи.  Crossing Arms Не се притеснявай няма да стана по слаба и по хубава от теб.   Joy
Tony_M ти в началото на бременността беше от активните мами, ама после що така спря да пишеш...   33uu И моят цикъл не може да се регулира още. Но нямам нищо против да ми идва на 45 дни.  Mr. Green
MamaIgi  ние не пием вода. И много се надявам да се видим и в Сф. Като се прави времето може да направим една мини среща в градинката зад Била.  Laughing
MamaMargo ти направо ме хвърли в еазмисли с този палец и глистите.  newsm78 Токи постоянно си смуче палеца...
А за сутрешното хранене - и ние не ядем много. Но и аз не обичам да закусвам обилно. Освен това още не сме отказали нощното хранене.
Аз пък се сещам за енда девойка Mia_a. Спомням си че последните и постинги бяха че има проблеми и влиза с Майчин дом. Преди време видях че не е влизла от профила си от април 2006 г.  Thinking

Хайде до после!  Heart Eyes

# 101
Нори, незнам...просто изведнъж ми дойде в акъла. #Crazy

Dreams, забравих, че ме беше питала за чая Embarassed - сега пие мента и маточина на Биопрограма. bowuu Неискам да му давам от Хип-ските. защото са със захар, лактоза и други подобни.
А племенницат ми е на 4 год и си смуче средния и безименния пръст (заедно) и нищо й няма, така че явно не само това е причината за глисти. Аз доколкото знам се разпространяват чрез заразени животински изпражнения.

Хайде аз да си прибера леденото блокче от балкона, че 2.30 ч. е навън, а не е ял от 8.30. (горкото, не е случило на майка! Mr. Green)

# 102
  • София

Хайде аз да си прибера леденото блокче от балкона, че 2.30 ч. е навън, а не е ял от 8.30. (горкото, не е случило на майка! Mr. Green)

Joy Joy

аз правя ня Яна попарата с чай  биопрограма - шипка или лайка 1 бисквитка Закуска, 1 сухар, малко сиренце и масълце, но я яде след като

първо е сукала и за десерт (да си оправи вкуса) и давам няколко лъжички плодово пюре Embarassed

# 103
Дриимс..Строга диета нямам...Спрях да ям хляб,сладко и газирани неща,прясно и кисело мляко по малко...Сутрин закусвам с Активия или кафенце...До към 13-14 нищо не ям..,после,ако съм варила яйце на Мартина и го хапвам...Гледам да вечерям преди да я къпем(преди 20ч).Най-често печено пиле със салата или задушени зеленчуци...Но си хапвам и манджички ,супи без хляб...Позволявам си червено винце...Понеже килцата ми са доста,затова явно първите ги свалям лесно и бързо...(Още 0.5 съм надолу Joy )После ще мисля за някоя диета...Майка ми ми е подарила една книга-Как да отслабнем завинаги,но още дори не съм я отворила  Embarassed..Това е в общи линии-не е сложно,но аз умирам за хляб и шоколад. Така ми се яде Нутела,но забравих да си купя преди да почна да отслабвам и сега само за нея мисля  Heart Eyes,а ми се ядеше през цялото кърмене.......((вече не кърмя)

# 104
Здравейте,момичета!Отдавна не съм писала,защото нямам много свободно време,но ви чета редовно. Голям дъжд при нас се изсипа.Иначе сме добре растем-на последната консултация Еми беше 7.400 кг. и 70 см. много финна мадама и едвам си яде пюретата /ще я правя фотомодел / Хемоглобина ни е 118, урината ни е добре здравички сме.Вече хапваме кухня за сега и харесва повече от на мама пюретата.
Нямаме още зъбчета нещо изоставаме, но свеки разправя че на татето са поникнали към годинката и аз затова не се стряскам, а в събота ходихме и на зъболекар и тои каза 4е за сега всичко е наред.
Много обича да я снимаме и се усмихва на фотото.
На нас баба ни даде домашни шипки и с това си правим чая за попарата.

Elwingв началото на седмицата и моята бебка нещо се беше разкашляла и на нас ни изписаха тези капки и сега е добре оправи се.
Нори и ние хълцаме ама не от настиване а като хапнем повече и то по случайност

Айде че работа ме чака-  wash hang 1dishes 1ironing cook newsm79:  И т.н.
Утре мисля да им направя палачинки  food002
лек уикенд мами

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 13:43 от snejko

Общи условия

Активация на акаунт