Пролетно слънце пече малкото АВГУСТинско мече!

• 10 352
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
Браво на Албена и Максим!!![/size]
Гледам награждаването,слушам химна и ми иде да стана на крака...цялата съм настръхнала!!!!

# 76
Привет и от нас Hug,

Теди, Ирма повръща от време на време - когато се зарадвам, че много хубаво си е похапнала, а тя явно е преяла и не се е оригнала хубаво. Ама ние си го имаме този проблем още от родилния дом  newsm78 - тогава казаха, че ако не е по-често от веднъж на ден, не трябва да се притеснявам...

Мама Иги
, за водата - Ирма не иска от шишето да пие - само хапе биберона и си играе.  Започнах да й давам с лъжичка и така изпива 40-50 гр.  Peace

# 77
Здравейте и от нас!!!
Elwingние още си повръщаме след всяко ядене.Една позната тук ми каза че нейното до 1 годинка и 2-3 месеца било така.Аз се принудих пюрето да го давам следобед,защото най-много него повръща и като излезем на разходка става прасенце.Срам ме е направо от другите мами  Embarassed
Имам един въпрос.След като отпадна диагноза възпалено уше и се установи рубеола сега пък въпросното уше си го пипа и дърпа.Но температура няма а капки и слагах 3 дни,докато си мислех че е уше.Звънях на докторката и тя като че ли не го прие насериозно,защото и гледа ушите като ходихме след обрива и каза че не са възпалени.Възможно ли е да е от зъби?Някое бебе имало ли е такива симпроми на никнене?

# 78
  • гр.София
Браво на Албена и Максим!!![/size]
Гледам награждаването,слушам химна и ми иде да стана на крака...цялата съм настръхнала!!!!
Ами,аз направо си ставам на крака Peace
Обещала съм на баткото да го водя на техен концерт( нали обещаха да имат още), ама как ще стане,не знам ( с бебето)

# 79
  • София
Добър ден Flutter
Аз съм болна #Cussing outДано не съм лепнала нещо на децата,че няма да си го простя SickИначе светът около нас продължава все така да се върти и няма кой знае какво интересно newsm78Али наистина се възстановява много добре след комата,макар че предната нощ е имала около 20 припадъка и един точно преди да отидем,но си говорихме доста,тя ми разказа за седемте джуджета на Снежанка по имена и даже успява да ходи и си взе урока по немски PeaceНе знам дали това ви звучи странно,но в общи линии след такава серия от припадъци дори и възрастен не би могъл даже да се обърне Rolling Eyes
Нана,честито бебенце  bouquet
Кристиана,Ина спи само по корем от двайстия си ден,а няма глисти,честна дума Laughing
Мамо Иги,Ина също не пиеше нищо,аз изпробвах всички шишета като марка и материал и всички видове биберони докато намеря най-подходящия ShockedСега пие от стъкленото шише на Чико с каучуков биберон или от магическата чаша на Авент Peace
Почнах да пиша поста си преди близо час,но отидох да видя как Албена и Максми станаха световни шампиони!!!Айде честита им втора световна титла  bouquet
Колко ли поста са публикувани в това време Thinking
П.П.Само 8,направо се излагате Joy

# 80
  • София
Здравейте!
Много се радвам за Албена и Максим!
Нана, да е живо и здраво бебчето  baby_neutral
Велмар, може и да не е АБКМ, стискам палци всичко да е наред! Имам чувството, че за всеки вид обрив или пъпчици казват АБКМ  newsm78
И да ви питам (писали сте, ама аз съм забравила  Embarassed) какво давате на бебоците за кашлица. Марти от вчера кашля, водих го на лекар, от носоглътката е и ни изписа Стеримар и Проспан, но в аптеката отказаха да ми дадат сиропа  Thinking . Аз го купих от друга аптека, все пак имам доверие на педито, но да се консултирам и с вас!  Hug

# 81
elen@Стодал - хомеопатичен е  Simple Smile

# 82
  • гр.София
Ха,здравейте!
София в момента хълца,та чак подскача цялата. Най-често се случва,след като е стояла голичка известно време-ако й 
 поизстинат ръцете или краката. Същото ставаше и с батко й.
Вода не пиеме-само се гаври с шишето. Но когато я къпя си облизва страстно водата от ръцете и татко й все твърди,че е жадна. Гледам да й давам в лъжичка,след хранене с каша, изпива 1-2 капки.
 София спи предимно по корем, разпльокана като жаба.

Сега ме яд,че " се цъкнах" за срещата- всъщност,на първо четене всяка от датите ме устройва, та можех да си трая.

Нана, и от мен, честито братовчедче!

# 83
  • Sofia
БРАВО НА АЛБЕНА И МАКСИМ!!!! smile3501 smile3501 smile3501

Мама Иги, Димана категорично ми отказва да пие вода и чай от шише, а вече почти не я кърмя. Пробвах и с вълшебните чаши на Авент, но Тц. За това започнах да й давам от чаша и тя започна да пие. Малко, но все пак е нещо. Най-често и давам след обедното хранене, хем да й се изплакне устичката. Сега почнах и месните пюретd и нали са по-гъсти й давам да си пийне и по време на храненето, за да и прокара. Wink
Велмар, на Димана кожата също й е много суха и на места имаше екземи. Започнах да й мажа тялото с Балмандол, тъй като Линола Фет-а не ни помогна. С това се оправи за 2-3 дни. Екземите ги мазах с Лоринден А и й минаха. Обаче бузите са й много напукани и дерматоложката ми каза да я мажа с ексципиал бадемово масло, обаче не се оправиха и пак ще ходя. Дано при вас да е нещо леко.
Elwing, а-ха, за свекитата е апартамента.

# 84
  • София
Елена,аз давам Проспан,зящо са ти го отказали?! newsm78
Цвета80,дърпането на ушите е характерен признак за никнене не зъбки,а Ина се опитва да си демонтира ушите като й се доспи,така че не е задължително да е възпалено Peace

# 85
  • София
Бубче, казаха че е за деца над 1 годинка и затова, но аз го купих и ще му давам.
Д-р Нивеа Бейби също препоръчва такъв сироп за бебе на 7.5 месеца  Peace

# 86
 Хайде сега,привет и от нас!!!
Ох, много се развълнувах с Албена и Максим.....А нали съм си била спортистка.........и награждаванията много ме разтрисат!!По някога много ми липсва професионалния спорт!!!
Цвета 80-И Мартина си дърпа ушите,по-скоро само едното........когато и се спи,когато се изнерви нещо ,а може и от зъбки да е ,но ние още нямаме подути венци....По едно време си мислех да не би да я боли,ама щом не плаче....
Мама Иги И ние много трудно пием вода...По 1-2 глътки на ден...И аз се притеснявам да не се обезводни...,ама как да разбера...И сокчета отказва и на Хип и от домашни ябълки....Чай скоро не съм давала-ще взема да пробвам...
Велмар-стискам парци да не е алергия....
Елфче- И Мартина си повръща......и от кърмата  и от АМ... и от сокчета,вода..,шейк...За сега не е повръщала само от кашите и пюретата..
Аз тия дни експериментирам със закуската...,искам да открия нещо което Мартина да яде....Попарка-не ще,АМ-не повече от 60мл,днес дадох прясно изцеден сок с бисквитка-70мл ги изпи на почивки за 1 час....
Може би просто сутрин не е толкова гладна  newsm78

# 87
Здравейте и от нас с Жорко, отдавна не сме писали, ама мисля да наваксам  Grinning
Днес за пръв път се опитах да му направя за закуска попарка с Елда....обаче не ми я яде...не стана много вкусна...а общо взето той е всеяден. Спомням си в пре4дишни теми давахте линк към един сайт където имаше записи на предавания, може ли някой да ми даде линк към този сайт за да видя пак (ако го има качено) как Звездев и педиатърката приготвят тази закуска.
Иначе Жорко си хапва добре, само че от 3-тия му месец и той отказва да суче.... та Мамо Иги, и аз съм като теб - помпа и после шише, направо е убийствено...ама какво да правиш.
Вчера и аз дадох бисквитки "Плазмон" - пожънах успех.
И ние сме от малкото деца тук без зъби ... дори се майтапихме че племенника ми нямаше до 1 годинка коса ....а ние до годинка ще сме беззъби. #Crazy
И още нещо да попитам:
На мен цикъла ми дойде когато детето беше на 4 месеца и от тогава е като часовник...а сега ми закъснява с 7дни. И по обясними причини  като чета тук си направих тест - е, няма втора линия Simple Smile))))))))) ... ама нормално ли е да прескача докато се кърми?
оки, това е за сега от нас - лек ден

# 88
  • София
Ммария26 , и при нас повръщането е от съвсем малък, но скоро не беше го правил. Освен това се случва и след като се е оригнал Rolling Eyes Не връща на фонтан, а по малко. Прехранването го изключвам, тъй като си седим на 150мл от доста време насам newsm78
Ако имаше секрети в нослето, да кажем че тях ги изкарва така, ако му се стичат, но няма Thinking
cveta80, и Ивчо си дърпа ушите и ги пипа. Според д-ра не е защото го боли. Наистина не знам какво да мисля. С майка ми решихме, че може да му е заглъхнало от капките и за го дразни това. А за срамуването - разбирам те - ние все си ходим с лигавници, че по-лесно се сменят от дрешките Tired
bubcheto15, браво на Али! Hug
На нас пък ни изписаха за кашлицата Синекод, капки Rolling Eyes Аптекарката се учуди, като видя че е за 7м бебе, но пък в листовката пише, че може от 2м newsm78
За среща - не мога от сега да кажа. Най-вероятно ще сме там, когато и да е, стига да сме здрави! Peace
Tony_M, не знам дали ще ми повярваш, но скоро си мислех за теб - не се познаваме, но се сетих, че имаше мама с такъв ник, както и за Мария-Б На мен цикъла ми прескача без да се кърмим, не знам дали може още да не са ми в ред хормоните Rolling Eyes

# 89
Elwing много мило че си се сетила за нас, тук сме и четем редовно, а вече и ще пишем.
Блу благодаря ти че си качила снимката на Жорко!!!
Гледахме с майка ми тук как се изправя твоето слънце в креватчето си - много е сладка.
Моето мързелче не иска да сяда, не иска да пълзи, камо ли да се изправи, върти се само по корем и обратно , и като застане по корем почва едно пъшкане, едно пухтеееенеее.
Иска само да го държим да ходи...ама незнам колко е полезно да е на крачета за дълго..купихме си и буйки - голям смях падна с тях.
Ами това е за сега.
Иначе на 8-ми като бяхме на консултация бяхме 8.200 ...а за дължината...над 68...ама колко не се знае, защото на педката мерките и бяха до там..та следвщия път.. ще си ходим с рулетка Simple Smile)))))))))
Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт