Пролетно слънце пече малкото АВГУСТинско мече!

• 10 333
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Лъчо е с такава алергия!Велмар не се шашкай, при нас никога не е имало повръщане или обриви, но акаше кръв и слуз! Алергията не е толкова страшна, не се коси и се надраства д азнаеш, просто по-внимателно със захранването сега!
И Лъчо хълца много, че не пие и вода въобще, и като се смее много често му се случва!
Има ли друго дете, което не пие вода?

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 21:33 от Mama Igi

# 61
Блу   bouquet
ММария26 - глистите може да сме си ги донеси и ние с мъж ми чрез обувките например, имаме котки, макар и обезпаразитени - знам ли, тя си блъска всичко в устата, няколко пъти съм я хващала и с буйката в уста. Надявам се да не е това а просто така да й е удобно.
И Елена хърца много често и дълго време. Особено като се смее наглас. може би защото гълта повече въздух.

# 62
Мама Иги и моето не пие вода, с триста зора достигаме 50-60 гр. на ден.

# 63
Mama Igi Йоана не пие вода ама хич,дори съм пробвала с подсладена  newsm78 - не става,разбира животинчето кое е сок кое вода.Но някъде четох,че до 1 годинка може и без вода да я карат...макар че идва лято Grinning
vessy78 стискам палци да ви се размине,че покрай нашата рубеола прочетох за варицелата,която си е доста гадничка
velmarимам чувството,че няма да е това от което се опасяваш,стискам палци.Заведи я още утре,за да спиш спокойно през нощта. Simple Smile
Лека нощ на всички от нас!!!

# 64
Цитат на: cveta80[b
velmar[/b]имам чувството,че няма да е това от което се опасяваш,стискам палци.Заведи я още утре,за да спиш спокойно през нощта. Simple Smile
Дано да си права Praynig.Сега остава въпроса КЪДЕ да я заведа newsm78

# 65
velmarнещо по темата http://clubs.dir.bg/postlist.php?Board=alergii
Навсякъде препоръчват д-р Мустаков  http://www.mustakov.com
Лека вечер и стискам палци!

# 66
  • София
Дани, наздраве мацка, то друго не ни остана Joy
Мъжът спи, детето спи, пък аз бича ли бича на компютъра...много новини, много нещо ейййййй...И още кой знае колко ще чета, докато ги прегледам...така че  cheers

# 67
  • София
При нас се успокоявам, че пие кърма, ама нали се опитвам и пюренца да му давам и го виждам, че е жаден, а не иска водата, ама даже и 10 мл не успява да изпие. Точно сега е със секрети и е много важно да пие течности, а той нито сок, нито вода! Трудна работа е!

# 68
Velmar дано при вас не е нищо сериозно,много е неприятно да гледаш детенцето си така,не е задължително да има кръв и слуз,ние имаме само сухи сърбящи участъци.Аз бях писала в предната тема за д-р Мустаков,при него е със записване така че звънни колкото се може по скоро, с кремчетата минава,но след това пак се появява като не знаеш алергена,както е при нас,аз още чакам резултатите.И не се обвинявай че не кърмиш аз все още кърмя,но ни се появи когато бяхме на 3мес. като бавно се разраства,понякога затихва и пак се появява,и една консултация винаги е добре,не слушай като ти казват то се израства,да израства се ако се лекува правилно Naughty

# 69
 Ей,и аз се присъединявам към биричката beer Наздраве!!!
  Ох,все за болести чета Tired и тези шарки ,мале ooooh! какво ни чака.Нека по скоро всичко мине успешно.
velmarдано не е алергия при вас.Но и аз съм за д-р. Мустаков Peace
Kristianna и Наско напоследък си спи по корем,но не мисля,че има глисти.Даже като прочетох днес му гледах акито да видя дали има нещо Mr. Green
nana77 честита радост  bouquet нека все такива хубави новини да има Peace
  А за хълцането си хлъцкаме много.Обаче и много течности пие.Каквото му дам чай,вода всичко.Не съм имала проблем,но нали си е нормално някои дечица не пият до определена възраст и после сами си искат.
    Тази вечер излязахме за пръв път от няколко месеца вечерта и майка ми остана с детенце.Към 9ч. звъни и вика не мога да го успокоя ooooh! реве,че чак хълца Cry Взех такси и се прибирам,а то милото зачервено сополи шуртят,жална картинка Tired Като ме видя една усмивка Flutter и голяма радост. Дадох го на майка ми да вляда да банята и той пак рев Cry,че накрая с мен пред банята Sick
   А аз мисля да го свиквам да стои с бабите,че нсякоя събота да преспи там Wink,ама явно няма да е скоро Mr. Green Сега го сложих на леглото при мен,че ми е гузно Blush
         Мале,дълго стана Rolling Eyes Лека вечер Heart Eyes

# 70
Добро утро!

Аз днес съм от рано на работа по ред причини и така ме е яд - 1 час по-малко с Вики.Сутринта така не ми се оставаше Sad.Но ще си тръгна по-рано и много ще я гушкам,а и идват събота и неделя и ще сме си заедно.Чудя се какво да правя докато дойдат колегите и си викам чакай да хвърля един поглед при августинките.Да не изтърва някоя клюка Mr. Green.
Nana77,честито ви бебче!Много да радва мама и татко!
Velmar,не се притеснявай,Вики от раждането е с такава диагноза ( потвърдена от педиатъра и кожен лекар ),кожата на лицето й беше суха и обрината като обрива почна да "слиза" и по тялото.Ние се кърмихме само един месец и то с дохранване и от самото начало сме на хипоалергенен NAN.И аз много се притеснявах за захранването,но както казват това се израства.Шест месеца бяхме само на NAN HA и никакви млечни продукти при захранването.От края на 6 месец започнахме бавно и постепенно да смесваме хипоалергенното с обикновенно АМ и в момента Вики е почти изцяло на обикновенно,хапва сирене и масло и няма никакви проблеми.Така че спокойно,просто ще трябва да внимавате при захранването и детенцето ще се оправи.
Айде до после.

# 71
  • София
Добро утро мами!

Валка днес Калоян е вампирчето на мама - стана в 6 часа и чак преди половин час заспа пак.

Имам работа, ама седя и гледам фигурното пързаляне. И стискам палци нашите да вземат втора световна титла. Сега започват!!!!

# 72
  • София
МОМИЧЕТААААААА ТОВА Е СВЕТОВНА ТИТЛААААААААААААААА

# 73
  • София
Привет! Hug
Velmar, и аз мисля че не е този проблема, ако беше това нямаше ли по-рано да се появи? Стискам палци всичко да се оправи бързо! Може да е алергия към нещо скоро въведено, newsm78
ММария26, има каши с АМ, не всички са със сухо. Peace
Елиона, аз нещо не помня - не търсехте ли жилище за свекитата? Rolling Eyes Честито ви! Peace За работата - предполагам какво ти е.
Нана77, честита ви братовчедка и ЧРД на твоята!  bouquet
 vessy78 , аз давам каша от елда, но правя половин доза и добавям 1/2 плодово пюре. Наисина не е от най-вкусните.
Хълцането при Ивчо скоро не се е появявало, но за сметка на това започна да повръща пак Rolling Eyes Confused Не знам какво да мисля. Преди д-ра каза, ако повръща и не ака може да е получил чревна непроходимост, но слава Богу ака по няколко пъти. Има ли други, които още повръщат?
Водичка, или по-точно чайче пие много. Само на лайковия, който трябва да правя заради гърлото, се мръщи.
Ние сме назад със захранването - месо още не съм давала. Всъщност 1 ден преди да се разболее му дадох пуйка, но я спрях докато се оправим Tired
Днес явно няма да става за разходки Sad
Целувки от нас! До скоро!
МОМИЧЕТААААААА ТОВА Е СВЕТОВНА ТИТЛААААААААААААААА
  newsm10 smile3501 newsm51

# 74
  • София
Велмар, слушай, че много често аБсолютно се израства тази алергия, не е задължително да остане за цял живот човечето с проблеми, няма нужда от страхотии да се пишат, и е важно да внимаваш със захранването сега. Наблюдавай я, дали не реагира към нещо. Когато една майка кърми такова дете, тя самата трябва да спазва строга диета, има деца които реагират и на една лъжица кисело мляко изядено от майката.
Ембер го е написала добре, няма какво да се повтарям и аз!
Лек ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт