Пролетно слънце пече малкото АВГУСТинско мече!

• 10 318
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
Честита първа пролет и от нас!!!  bouquet
Радвам се че днес всички сте в пролетно настроение.
Ние излизахме за малко по безлюдни места,но нямаше как.То ме подлуди дребното  Shocked
 Сега яде банан на поразия.Сигурно е била мамуна в предишен живот.Като ги види тия банани и пощурява.
ето малко снимки и от нас,аз май не съм ви показвала досега  Flushed http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116640
bubcheto15ти си герой!!!
Нори нашите серии са една две  Rolling Eyes
Vasiaзелева супа и много спорт  Peace

Целувки и до пис!!!

# 46
  • София
Момичета днес аз слагам уискито

Калоян е вече батко! На мъжа ми първата братовчедка днес в 13 часа е родила момиченце. 3100 гр и 50 см. Родила е със секцио в Шейново. И двете с бебка са добре!Доколкото разбрахме момата ще се казва Андреа

Освен всичко друго Моята първа братовчедка днес има рожден ден, та имам вече двоен повод да почерпя!

# 47
Привет  Hug,

Честита Първа пролет и от нас с Ирма!  bouquet

Блуай, Цвета 80, много сладурски снимки! Нори, Ирма хълца, но рядко - ако не се е доуригнала. Като първо месце препоръчват пилешко, пуешко и заешко /защото са по-леки/, макар че, ако правилно си спомням, на Блу й бяха казали агнешко и риба.

И ние днес бяхме на консултация. Лекарката пита "Това бебе реве ли изобщо?" /защото Ирма няма нищо против да я консултират/, а мъжът ми вика "А, тя и майка й не реве като я събличат" hahaha
Иначе сме 7,700, 67 см. Утре ще си купим бананова каша и нея ще въвеждаме този месец. Чудя се дали да е млечна или безмлечна - щото хем ме мързи да се цедя /и без това си имаме доста кърмения в денонощието/, хем не ми се дава каша със сухо мляко  newsm78

Нана77
, честито за хубавите поводи!

# 48
  • София
Здравейте!Ще драсна и аз някой ред,че да се разпиша тук-поне да не ви търся като предния път Laughing.Да ви се оплача-тази нощ съм ставала през 20мин.,направо ме побърка това дете-тия зъби ужас.Както се похвалих вчера,че лесно ги изкарва ме така тази нощ ми разказа играта.Надявах се да поспи през деня,че и аз с него,но и двата пъти беше за по час с мноооого мрън  Cry.Надявам се да оцелея! Иначе днес го изведох в 9 и се прибрахме към 11-поспа на вън,но въпреки че имаше слънце беше студеничко.Моя мъж снощи така ме притесни,че.......претърпял трудова злополука.Една кола щяла за малко да мине през него ,но той успял да отскочии да седне на двигателя й,разминал се с притиснат крак между стената на сервиза и колата.Слава богу нищо му няма  само мускула на прасеца му е наранен.Господ го е запазил да не му премаже краката  Cry И като си помисля,че му се обаждах поне 5 пъти за глупости-ама той да не ме притесни не ми казва,та чак вечерта.Ужас!И така-надявам се тази вечер да се спи,че днес и едни дрехи прибирах по кашони на малкия и се уморих доста. Чао от мен и поздравления за отново хубавата темичка.  bouquet

# 49
Здравейте ,момичета.Нямам много време да пиша, а и в главата ми е пълен хаос Crazy.Свеки ни е на гости от снощи , но ....това май е към графа Добри новини Rolling Eyes...СНощи след баня като мажех ДАри абелязах по кожата на ДАри сухи у4астъци като екзема. изклю4их претопляне( 4есто й се слу4ва), намазах я с Линола и реших 4е по някаква при4ина кожата  й се е поизсушила.Днес оба4е този иобрив си седеше и аз звъннах на педито. Следобед я заведох в кабинета и тя  ми каза 4е й прилича на АБКМ Sick.Странно й се видя 4е 4ак сега се проявява( ако е това де), но после се сети 4е я кърмих по4ти до 6-ия месец.Та- изписа един  мехлем( слаб кортикостероид), ще я къпя и с ЛИнола за баня и ..хипоалергенно мляко( взех НАН ХА).Каза ми оба4е 4е мога да й давам мле4ни каши Shocked,  щото там било минимално колои4еството на мляко....Та- сега ще бъдем на такъв режим. Много ми е притеснено и запо4вам да се обвинявам 4е насила съм я отбила Sad.ХУбавото е 4е не избързах с попарите  поне Praynig
Ох- много ми е  объркано.А сега съм и на рбаота ooooh! и смао ми остава притеснението ...
СПирам до тук. Съжалявам за тъжния пост, но имах нужда да споделя с вас Hug

# 50
  • у дома
bubche, много се зарадвах на новината за Али  Hug Нори, Ния много рядко хълца, затова и не съм ти писала  Peace  Hug Kristianna и Ния от доста време спи по корем, денем и нощем. специално сме питали педито - няма проблем, нека си спи, само да внимаваме дупето да не и е вирнато, защото е вредно за крачетата  Peace иначе няма проблем  Peace nana77, честита двойна радост  Hug да са живи и здрави   bouquet Ммария26 и ние започнахме с пилешко, пуешко и заек  Peace агнешкото и рибата в края на 7-ия, началото на 8-ия ще й давам  Peace ronkis добре, че не е станало нищо сериозно   Praynig  Hug velmar, всичко ще е наред  Wink Eliona, много е гадно това с работата, ама явно няма начин  ooooh!

# 51
Хайде и аз да се разпиша на 3-та стр. Mr. Green

nana77, честит ви бебок!  bouquet

Нори, аз също мисля да пробвам с бяло месо след около месец.  Гого хълца, но не много често, а аз търпеливо си чакам ауторизацията. Mr. Green

Eliona, ама ти като започваш работа,съвсем ли затвори бара? newsm78 hahaha

Мами, ама не беше ли вчера Честита пролет - поне по новините така казаха. Thinking
А моето бозайниче продължава да се буди по 100 пъти през нощта, а преспиването е малък кошмар - рев, плюене на бибата, изтягане назад...затова сутрин към 10 го оставям на балкона и го прибирам към 12. Mr. Green
Хайде сега отивам да видя какво става с простреляната Мария Джани. Mr. Green

# 52
Velmar, аз направо се разочаровах от твоята докторка. Помисли добре какво е яло детето. Глутен, консерванти или нещо друго, сесщай се. Да не си сменила праха за пране. На Сашко на същата възраст му излизаха някакви такива петна, който и до ден днешен като му излязат ги свързвам с мед или пот. Но все още немога да разбера кое от двете е. Ако са същите петна за сухата кожа аз използван едно кремче TRIXERA  на Avene. Помага му веднага, облекчава сърбежа и петното да 1-2 дни изчезва. Не се обвинявай, Сашко е кърмен 11 месеца и пак имаме проблеми с вируси, чувствителна кожа и т.н. За твое успокоение само да ти кажа, че едно бебче което има АБКМ дори когато е на кърма и майката яде млечни продукти, проявява алергия.

# 53
НЕ ме е разо4аровала докторката въпреки тази й констатация( или по-то4но съмнение).Аз се змаислям за едно пюре с извара Thinking, но не го яде за 1-ви път newsm78.А и като върна лентата назад, май има връзка между кожните прояви и отбиването.Преди около месец пак й се беше появил такъв сих у4астък , но с ЛИнолата отшумя....Сърбежи няма, за самите петънца ще маца с крем4ето.МОето педи по принцип антибиотици и т.н. не изписва или в краен слу4ай.Така 4е- не смятам 4е се презастрахова с тези назна4ения.Ох- ще лудна. Отивам да 4ета из форума Crazy

# 54
Велмар, и Ирма има сухи участъци, педито каза да ги мажа с някакъв крем с бадемово масло, но го забравих . Утре ще й се обадя да я питам....А това АБКМ сигурно не се диагностицира само по сухите участъци....

Блу, и на мен ми се стори малко странно, а то просто не съм разбрала, че това е следващата стъпка Blush

Анди, ама все едно нас описваш. Нощеска в 4.30 я взех при мен и се кротна, ама къде ти аз тепърва да заспя. Приспиваме се на цица  Sick и като гледам темата в Кърмаческия - лошо ми се пише - ти сигурно затова с бибата...И сутрин тя си доспива на терасата, пък аз шЪтам.  Crazy

Кристианна, за глистите знам, че колкото и да ядеш, пак слабееш. Твоето детенце наддава ли? Пък и откъде ще ги пипне тези глисти? newsm78

# 55
  • софия
Велмар,не се притеснявай излишно  Naughty!
Алергията,до колкото аз знам се проявява и с повръщане,рядко ако и слузесто,обрив.
Заведи Дари при алерголог.

# 56
  • софия
Нори,Найа също хълца,но вече рядко.
Но докато ми беше в корема и три,четири месеца след,като се появи с гръм  ела да видиш,за к'во ставаше въпрос-С ЧАСОВЕ ПОДСКАЧАшЕ ,МИЛАТА  Wink!

Нана,НАЗДРАВЕ,мацка!Да пием,за всички бебоци-ДА са ни живи,здрави и да растът много щастливи  cheers!

# 57
Ще я заведа и на алерголог, разбира се Peace.НО това трябва да стане или утре Sick или другата седмица.Препоръ4айте ми алерголог сега PraynigЧе съм и на работа и трябва да се действа ooooh! Вече са й дали веднъж НАН ХА-изпила го е  Rolling Eyes

# 58
Поздрави за хубавото заглавие  Hug
Момичета, някой дава ли каша от елда? Аз от днес реших да започна със закуска от елда със сиренце ( досега си го кърмех до обедното хранене), но на Тарик нещо хич не му хареса  Sick. Най-накрая я пасирах с парченца банан и тогава чак си я хапна. Вие какво давате за закуска?
Ние май ще боледуваме скоро от варицела, защото нашата баба има херпес зостер  Sad. Много ме е страх да не се заразя и аз- много се безпокоя да не ми се наложи да спра кърменето  Cry  Cry. Дано ни се размине  Praynig

# 59
  • софия
Велмар,мисля,че Цвети,беше писала и дала кординатите на д-р Мустаков.
Аз на Найа,сутрин и давам попара-три сухара,малко обезсолено сиренце,малко масло и заливам с чайчето на Хип-ябълка и маточина  Peace!

Общи условия

Активация на акаунт