Пролетно слънце пече малкото АВГУСТинско мече!

• 10 318
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
Блу, вие с Бубчето сте страхотни, благодаря ви че се грижите за нашето добро настроение и най вече успокоение, когато имаме някакви притеснения.

Велмар, кашата е приготвих точно по рецептата от Бон апети, само че я минах малко през пасатора, защото ние все още сме без зъбки. Сварих 20 гр. овесени ядки, прибавих сварен морков и настъргана ябълка, а накрая и 30 мл. АМ.
Велмар, чудя ти се как ще сложиш няколко грама като не си се спяла за минутка. То и аз не се спирам много, но ефект никакъв. В събота съм на сватба и съм в паника, нищо не мми става. Давайте идеи за диети. Аз уж не ям много, но  коремът ми е ужасно голям. Александър само ми се присмива, че пак тренирам. Правя коремни преси, и разни други упражнения, но резултат никакъв.
Днес имате една голяма почерпка от мен, майка ми има рожден ден.   party023

# 31
Добро утро  Laughing как сте всички ???????????? Днес дали ще става за разходка?
Ние от вчера вече си хапваме глутен от бисквитки Плазмон, ама те били много вкусни и бих си ги хапвала  Blush
Бубче, искаш ли ти да ми родиш 2 бебче, аз ще ходя на зъбар колкото пъти искаш? Сделка или не?????????????????????  Peace
Интересен ден от нас, ние вече мрънкаме за порция лек предиобеден сън  Shocked

# 32
Привет...Честита първа пролет!!!!
Бубче- Дано не те боли при зъболекаря....И аз трябва да го посетя скоро,но без упойка дори не си отварям устата... newsm25
Блу и Ния страшно е порастнала..... Heart Eyes и гледа любопитно от високо в леглото...Видях ,че не сте сложили бънджито на вратата...Как и къде другаде успяхте да го закачите?

# 33
  • София
Добър ден! hug
Честита пролет! Hug
Честит рожден ден на бабата на Ангелчо!  Laughing Хубав ден е избрала да се роди - така обичам пролетта! hug lol
blueeye® , изправянето на Ния ми хареса страшно! Много е сладка и ми стана толкова мило - как се клатушка, но упорито се държи и търси начин да остане права!  Hug
Бубче, с теб можем да си оспорваме 1вото място за мама с най-много коронки в устата. Моите са 6  Embarassed , а почти на всеки имам пломба  Crazy Не съм ходила от 3г на зъбар и сигурно ще е зле положението като ида  ooooh! Стискам ти палци и аз!   Peace
Нашият татко днес е нощна, та сега си е вкъщи и мие чинии, след като ми направи закуска  Rolling Eyes , май е редно да стана от компа mrgreen
    bouquet

# 34
  • у дома
Видях ,че не сте сложили бънджито на вратата...Как и къде другаде успяхте да го закачите?

няма на коя врата да сложим бънджито, така че да ми е под око и на Ния да й е удобно  ooooh! сложихме го между трапезарията и хола, на един много странен конструкт  Joy опитахме се да сложим две летви отстрани на трегер-а и да стане като рамка на врата, но там е пълно с арматура и не се получи  Crazy от остатъци от слагането на изолация в детската, мъжа ми успя да измисли нещо друго, от долната страна на трегера, направихме нещо като две П-е образни куки и готово (много е грозен конструктЪТ, ама функционален  Joy )
  hahaha
Elwing, наистина не е зле да обърнеш внимание на мъжО  Mr. Green

# 35
  • у дома
айде пак аз  Crazy ми забравих нещо да допълня в предишния си пост  Mr. Green (що ли се обяснявам  newsm78 )

Честити зъбчета на всички новоозъбили се, особено на вампирчетата  Hug  Mr. Green искам и ние зъбчетааааааа  Laughing
аз ще продължавам да се моля всички болнички по-бързо да оздравяват, то не бяха кашлици, сополи, шарки, операции и какво ли още не! оздравявайте малки и големи  Praynig  Hug

нещо застудя и размислих за днешната разходка, а така ми се излизаше на дъъъълга разходка, нищо, друг път  Mr. Green

# 36
  • Sofia
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!Вие сте изписали толкова много от вчера, че не мога да ви изчета. Деца нямате ли  да си ги гледате, а само стоите пред компа? Wink
Да ви се похваля, днес подписахме нотариалния акт за апартамента, ама ще влезем във владение на 15 юни, и дано да нямаме проблеми, че веднъж минахме по този път!
Утре пристигат свеки и свекъра (това вече не е хвалба Mr. Green), защото от понеделник тръгвам на работа. Не ме питайте как се чувствам и колко ми е гадно, че ще виждам моето слънчице само по няколко часа на ден.  Обаче рано или късно трябва да тръгна, а колкото по-късно, толкова ми е по-трудно да се разделя с Димана, защото с всеки изминат ден  я обиквам все повече и повече. Тъпото е, че не тръгвам заради парите, а защото съм поела ангажимент и не мога с лека ръка да зарежа всичко. Уф стана много сложно.

# 37
  • София
Аз мисля да си купя пиленца..Откакто Яна папка бисквитки остават трохички за поне 2-3 пиленца Laughing И ние май няма да излизаме днес...

то кое по-напред?! Поне сготвих и за Яна и за нас..Остава да става и за ядене Joy

Я пак да ви попитам я.... вашите деца хълцат ли, защото Яна всеки ден има поне по 3-4 серии

и като не получих отговор какво месце слагате в пюретата купих пилешки гърдички.

И да се похваля, че днес Янчето изпапка 4-5 лъжички попара, нашето педи каза да се опитам да и давам по - калорична храна

# 38
Здравейте и от нас с Ники! Hug

ЧЕСТИТА пролет и от мен! Пролетно настроение на всички и много усмивки!
Малко се позагубих, но успявам да ви изчета Grinning Ние сме добре, днес следобед сме на консултация и ще видим колко е пораснал човека. Като гледам и времето е хубаво днес, та ще направим разходка.

Бубче и аз съм на зъболекар довечера, та те разбирам напълно. Е мен не ме е страх много, защото само една пломба ще ми слагат, но си е гадно.
Ники все още си е с 2 зъбчета от долу и от дълго време го мъчат и горните, ама не се знае кога ще се покажат.

Идеята за срещата е страхотна и на мен много ми се искаше да дойда, но явно ще е друг път. Защото за Великден си отиваме на Плевен при нашите и ще им погустуваме един месец с Ники. Да разообразим малко и да ни поглезят Grinning И гостуването ни ще завърши с кръщенето на Ники в началото на май  Grinning

Това е от нас за сега. После ще се включва да се отчетем след консултацията.
Хубав ден на всички!

# 39
Честита първа пролет, мамета!

# 40
  • София
Върнах сеееееееееееее,и то оцеляла Twisted EvilАз да осбясня ужаса си от зъбари-от малка ми вадят нерви на зъбите,защото много бързо се рушат и стават пулпити.Да ама моите нерви не се доумъртвяват и ми ги вадят полуживи Sick...Няма да навлизам в подробности,ама боли зверски ooooh!
Elwing,аз за момента имам само една коронка в устата си,но това е защото сега само лекуваме зъбите,изграждаме ги и ги подготвяме за обличаме.Вече в очакване са 10 коронки,а колко още не питай Rolling Eyes
Росе,аз и трето мога да ти родя,ама ти при тия условия навиваш ли се Mr. Green
Дани,биеш, мацка,по точки Peace Joy
Кабив,страхотни снимки,направо ми напълниха душата,мерси Hug
Аз съвсем го подкарах "Поименно колега..."(това е виц,ако има заинтересовани ще го напиша)
Чакам да ми се събуди детето,за да се наяде и отиваме на гости,за да видим нашата Али,която отдавна вече не е в болница,разпознава хората и даже днес имаше урок по немски Heart Eyes

# 41
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!МНОГО ВЕСЕЛО НАСТРОЕНИЕ И ДЪЛГИ РАЗХОДКИ ЗА ВСИЧКИ!
Много го обичам този сезон, но нали съм си родена през пролетта, та ми е в кръвта. Grinning
Вчера нямах време за компютъра и колко много сте изписали за това време. Вчера бяхме на консултация, Деница е вече 8400 гр, но си е пак 68 см. Дадоха ни направление за кръв и урина, дано не плаче много милото като го боцнат. Ние ще спираме за известно време попарата, защото Деница не я харесва, но пък трябва да почваме по малко супа, само че май ще е от утре, че днес ме мързи да готвя Embarassed Чакам бебката да стане и излизаме, че ще подивеем вътре. Ние още си нямаме зъбче, обаче на новоозъбилите се ЧЕСТИТИ ЗЪБЧЕТА!
Да ви кажа честно ще чакам с нетърпение срещата, защото много искам да се запозная с августинските мами и бебчета.
Засега толкова, приятен ден на всички и повече никакви болести, нали е пролет.
  bouquet

# 42
момичета, Елена от няколко седмици спи по корем по цяла нощ. Майка и свекървата ме убеждат че трябва да я изследвам дали няма глисти. Това бил един от признаците! дали някой има инфо по въпроса????

# 43
Мързи ме да пиша,нещо ми е едно криво днес.Сигурно е от времето,тук е мрачно и сиво.Егати Първата Пролет! Twisted EvilПреди малко се разходихме с Вики за около час,но направо ми замръзна г..а. Embarassed и бързо,бързо се прибрахме.
Обаче като видях новината от Bubcheto15 за Али и реших да драсна някой ред.Много се радвам,дано да се оправи напълно детенцето и за напред само весели и безгрижни дни й пожелавам.Браво й за зъболекаря. Simple Smile
Нори,аз също правя пюренцата с пилешки гърди.
Blueeye,много е сладка Ния, пу-пу Mr. Green
Eliona,честит ви нотариален акт Laughing.Много е непритно това с работата.И аз от третия месец на Вики съм на работа и понякога ми е много тежко.Все си мисля за нея,тъжно ми е че не съм до нея когато най-много съм й необходима,но...такъв е живота.Когато пък след работа си с бебка ще я обграждаш с цялата си любов и внимание. Heart Eyes
Albena_vlady,и на нас педиатърката ни каза след 10-тина дни да започваме супи, та се чудя каква е идеята.Супите се дават да се учат да ядат по-големи парченца ли?Не се ли пасират? newsm78А какво ще е мазало с тях...
Аз както нямаше да пиша...
И все пак Честита Първа Пролет!  bouquet

# 44
 rotfImao rotfImao rotfImao Това е специален поздрав за Айла и Обърквация (гледайте го със звук!): http://www.vbox7.com/play:02516975   superuu superuu superuu

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 16:58 от Kabiv

Общи условия

Активация на акаунт