а пък вие се чудите как да качите
И то как да свалям килограми като давате само такива вълшебни, лесни и вкусни рецепти. divas и аз чакам Chocolate Crazy Cake - заинтригуваме силно особено като видях думата Chocolate
,наи-сладките бебоци през ноември
, и дано на гупка и донесе
едно сладко моми4енце.И аз така искам моми4енце ,но ми е о6те рано не сам свалила тези кила,а камоли да трупам о6те
.Ние сме добре малкия не6то се обринал и незнам утре сам на лекар,те едни ситни пап4ици моге да е от топлото
,една позната неината беба и тя имала,а може да е от някои храна.Ина4е се палави,и ми прави много бели милия някои пат ме ядсова много,но барзо ми минава кто му видя сладката физономия
) реших да мина да ви видя 

Е, това не ми се беше случвало от два месеца. Хапна и поспа до 7.30 ч. Иначе носът ни тече, кашлицата като че ли намаля, ама си буха...Чудя се щом съм толкоз тъпа и упорита и не искам да му купя Коларгола, ама ще се помъча още малко със Стеримара и тогава...Сега вършее в проходилката и крещи мама, мама, мама - явно е време за каша 
/
) и малко при родителите на мъжа ми. Абе този хубав град Русе станал още по хубав бе. 

Мога да ти дам куп примери, от които направо се побърквам. Но любимото ми е, когато се събудят посред нощ и двамата! Айде стига вече... Абе трудно е, спор няма, но като ги видя спящи, или гушнати един в друг, и се зареждам... А малкия като види батко си, сякаш слънцето е изгряло...

, та онзи ден реших да оползотворя записания уж за таткото час при зъболекаря и заведох баткото. Предната вечер му беше паднал първия млечен зъб, а зъболекарката откри пулпит 
Без коментар
Хапва порядъчно добре, но наддава по малко... а и как да наддаде при това постоянно вършеене из къщата и целонощни ревове и неспане.
/ още си стои на незавидните 15кг повече от нормалните
Не знам кога ще отслабна, но за сега не искам да правя изтезаващи диети, да не вземе да секне млекцето.
Защо ли не си спомня, че баткото и след като се отби на 7 м. продължи да се събужда през нощта до втората си година.
Без дума да продумам му направих една попара /Вижте ми акъла- в 8 вечерта попари правя
/ и му я тръснах да се хранят, а аз демонстративно си врътнах трибуквието и отидох в кухнята.
/изял е 3 лъжички и е продължил да се дере/.
!
Ще се пробвам да пиша по-често, за да не досаждам с дъги постове

С попарата започваме в неделя – първо хранене, в 8.00часа е при Ния
При нас все едно и също, разходки, гостита и т.н. нямаме зъби и ги чакаме с нетърпение, Ния обожава бънджито и да стои права и много обича люлките (като майка си) 
Мъжа ми не беше тогава наблизо, за да го попитам и неговото мнение какво е, щото уж за филолог се пише
). Ще сложа анкета за датата, после парка и предполагам до избрания ден, ще е решено и мястото
rosetoboseto, аз пюрета от кайсии давам на Ния още от самото начало
т.е. от 5-ия месец (с прасковите още не съм започнала) а относно суровите плодове – то, дали въобще има плод или зеленчук, който да не е вреден или без нитрати
cveta80, като се сетя, че не съм карала почти никакви шарки, не ми се мисли
със сигурност Ния ще си има опъпчена компания
като чета вашите деца какви ги вършат в проходилките, все повече се убеждавам – никакви проходилки
а зеленото ако, може да са колики
dani777k, много ме развесели с вчерашния ти пост
и е страхотно, че си в добор настроение
прегръдки и целувки от нас
а песничката... аз я забелязах преди време и веднага я сложих в блогчето си
Mama Igi, тъкмо щях да ти пиша, че вече съм сменила снимката, но ти си забелязала