Пролетно слънце пече малкото АВГУСТинско мече!

• 10 318
  • 284
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте и от нас! Ние не пишем често, но пък не пропускам да ви чета и то  с голям интерес! Наистина е много приятно и забавно! И аз да се разпиша . Ама какво нещо само, аз се чудя как да сваля newsm39 а пък вие се чудите как да качите ooooh! И то как да свалям килограми като давате само такива вълшебни, лесни и вкусни рецепти. divas и аз чакам Chocolate Crazy Cake - заинтригуваме силно особено като видях думата Chocolate eat

# 16
А така - приспахте децата и айде на купона.  Laughing Ша ва видя утре в колко ще станете и как ще гледате. Mr. Green
И аз подарявам кила и то много - айде не се бутайте има за всички.
mmilena за толкова време 3 кг са сериозен резултат. Казвай веднага каква е диетата. Аз уж щях да лунувам с Мадона, но с това гости съвсем забравих за диети. Но на 25 съм на линия. За срещата - предлагам blueeye® да пусне анкета със съботите или неделите на м. април. Нали този път среща ще е в края на седмицата?!
marulka_s много ме развесели това с президента. Даже питах и мъжЪТ ми как се нарича съпругът на г-жа Президент - та той след много мислене каза ''заврян зет", ама мен ми по подходящо ми се струва "заврян у президент".  Laughing Малиии, то мина   23.00 часа и за к'во друго да мисля.
Айде лека и безаварийна, че както ви закаснява да не направите белята!

# 17
  • София
Охооооооо колко е весело тука днес, и аз тогава да кажа ПУ за мене!
И на мен още не ми е идвало, вие сега ме стресирахте, да взема и аз един тест ли, макар че аз и с предното дете докато кърмих нямах! А сега ще видим, аз съм пропуснала ама къде е забегнала Дриймс?
Хм едва гледам ама с помпата  в ръка вися и гледам с едно око в екрана.......
Лека ви нощ и дано Лъчето го мъчат зъбите и утре да е с ново бяло попълнение, че днес цял ден мрънка и така плака тази вечер, ужасно беше! Някой давал ли е алабаш с картоф, моето дете днес го опита а първи път и може и това да го мъчеше, имат ели оплаквания от такова пюренце?
На кого да пратя да ми сложите нова снимка, че моя мъж се възмути каква съм дала за снимчиците с вождените дати под тях? Питам това, защото различни пускате темите? Блу?

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 00:54 от Mama Igi

# 18
Здравеите и от нас!Много се зарадва кто видях 4е има ве4е бремени маие4ета Hug,наи-сладките бебоци през ноември  ylinfant, и дано на гупка и донесе stork-girl едно сладко моми4енце.И аз така искам моми4енце ,но ми е о6те рано не сам свалила тези кила,а камоли да трупам о6те #Crazy.Ние сме добре малкия не6то се обринал и незнам утре сам на лекар,те едни ситни пап4ици моге да е от топлото newsm78,една позната неината беба и тя имала,а може да е от някои храна.Ина4е се палави,и ми прави много бели милия някои пат ме ядсова много,но барзо ми минава кто му видя сладката физономия LaughingАми това е об6то взето ве4е имама компутар сега трябва да си пус аинтернет и готово,6те сам на линия постояно.Целуки от нас   bouquet

# 19
  • София
Подготвяйки се психически за зъбар(снощи никой не взе присърце моята драма Crossing Arms) реших да мина да ви видя Party
Мамо Иги,пращаш снимката на този,който е пуснал темата,в случая на Блу,ако искаш можеш и през ден да си сменяш снимката на Лъчко на първата страничка Mr. GreenА аз такова пюре не съм давала,но не мисля че малкия мрънка от това,най-вероятно ще ти се озъби скоро Flutter
Дриймс взе,че ме накара и аз да мисля как му се вика на мъжа на президентката и стигнах до следния гениален извод;по Фокслайф имаше един сериал "Главнокомандващ",в който жена стана президент на САЩ,защото беше вице,ама баш президента взе,че се спомина.И тогава на мъжа й казваха Първи Джентълмен Joy
Аз що ли не си пия кафето и не си трая,че нещо много глупости почнах да ръся newsm78 hahaha
Айде лек ви ден,пък помислете си мъъъъничко и за мен в този така труден момент за моята скромна особа Embarassed

# 20
  • София
Добро утро момичета!

Ние все още сме си болни, но за моя голяма изненада Калоян заспа снощи в 21.15 ч. и се събуди в 5.40 #Crazy Е, това не ми се беше случвало от два месеца. Хапна и поспа до 7.30 ч. Иначе носът ни тече, кашлицата като че ли намаля, ама си буха...Чудя се щом съм толкоз тъпа и упорита и не искам да му купя Коларгола, ама ще се помъча още малко със Стеримара и тогава...Сега вършее в проходилката и крещи мама, мама, мама - явно е време за каша hahaha
Бубче искрено ти съчувствам. Само при думата зъболекар изпадам в истерия, а като ходя ми разказват приказки и пеят песни /добре че зъбарката ми е лична такава от дете, та ми познава мурафетите Joy/
Хайде лек и усмихнат ден от нас!

# 21
  • софия
Добро утро  Hug!
Бубе,аз предпочитам да ми извадят всички кътници без упойка,само в момента Найа да е на две и аз да съм разбрала СЕГА,че чакам второ бебче  Wink!

# 22
Добро утро!  Hug
Mama Igi бяхме си малко на Завет (ама имаше много вятър Joy) и малко при родителите на мъжа ми. Абе този хубав град Русе станал още по хубав бе.  Laughing На лято специално ще се разходим там с Токи за да се запознаем вече с нашите русенски приятелчета.  Peace
bubcheto15 айде съчувствам ти, ама този страх от зъболекар хич не ми е познат. Винаги ходя с голямо удоволствие - абе много са им удобни столовете.  hahaha

# 23
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!

bouquet   bouquet   bouquet

# 24

Честита първа пролет!

Вече ме хвана пролетното настроение Grinning Ама и един мързел ме е налегнал Embarassed
    После ще се включа пак,че Наско много бута  Mr. Green

# 25
Добро утро! Simple Smile
Малкия спи и аз бързам да драсна няколко реда, че не знам после дали ще ме оставят...
Бубче, съчувствам ти! Стискам палци всичко да мине леко и безболезнено!  Praynig
Дани, това голямото дете да е на 2, 3 или повече си има и добри и не чак толкова добри страни. Тогава се появява ревност, с която аз се боря всеки божи ден. Хем го обича, целува и т.н. /Диди де/ бебето, хем не дава нищо да му пипне, дори понякога не искал бебето го гледа... Абе шантава работа. Побъркват ме! Режимите им вече са коренно различни. Големия иска да бяга навън да играе и реве, малкия трябва да яде и чак тогава мога да го изкарам... Навън сме, малкия мрънка в количката да го взема, големия бяга на люлките, на мен очите ми са в него, че е бягал и на пътя... Като трябва да кърмя или искам да съблека бебето да порита голичко преди баня, той точно тогава решава,че иска да си поскача на леглото, а падне ли в/у него, не ми се мисли... Пускам му да гледа Трите прасенца, ние също сядаме, Мариян се заглежда, той става и спира ДВД-то, за да не му гледа Прасенцата...  ooooh! Мога да ти дам куп примери, от които направо се побърквам. Но любимото ми е, когато се събудят посред нощ и двамата! Айде стига вече... Абе трудно е, спор няма, но като ги видя спящи, или гушнати един в друг, и се зареждам... А малкия като види батко си, сякаш слънцето е изгряло...

Пускам ви рецептата на Сhocolate crazy cake: /тя е от форума също/

2 2/3 чаши брашно
2 чаши захар (аз сложих 1 1/2ч.)
6 с. л. какао
2 ч. л. сода
1 ч. л. сол
2/3 чаша олио
2 ч. л. ванилия (аз сложих 7-8 прахчета)
2 с. л. оцет
2 чаши вода

в тавата, в която ще се пече сладкишът, се смесват сухите съставки, заливат се с мокрите, разбърква се с вилица и се пече.

отгоре може да се намаже с шоколадова глазура от:
1 чаша пудра захар
50 г масло
1/4 чаша прясно мляко /аз сложих повече от 1/2 ч./
какао

Дано ви хареса!
Айде, до по-късно!

P.S. Ето малко снимки на моите хубостници: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=100231&photo=84

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 09:42 от divas

# 26
Привет от хронично недоспалите  Tired
Поне 30 пъти се събужда тая нощ... зъби ли е, що ли... и аз не знам, ама вече ми писна-а-а #Cussing out
Всъщност и у нас зъбите са на дневен ред- Виктор още няма, ама венците са ужасно подути, таткото го болят, ама бяга от зъболекаря като дявол от тамян Close, та онзи ден реших да оползотворя записания уж за таткото час при зъболекаря и заведох баткото. Предната вечер му беше паднал първия млечен зъб, а зъболекарката откри пулпит  ooooh!
 Sick Без коментар
Иска ми се никога да не бях чувала думата "зъб" през живота си Crazy
Иначе Бебочев е "жизнен и енергичен"- в него има бяс и енергия за 10 бебета  bowuu Хапва порядъчно добре, но наддава по малко... а и как да наддаде при това постоянно вършеене из къщата и целонощни ревове и неспане.
Майка му /иначе добра жена, лично я познавам bowuu/ още си стои на незавидните 15кг повече от нормалните  Sick Не знам кога ще отслабна, но за сега не искам да правя изтезаващи диети, да не вземе да секне млекцето.
Иначе мъжът ми вече 2 пъти ми казва "Ами отбивай го- тогава ще спре да се събужда през нощта" Брех, много къса памет имат тия мъже  newsm78 Защо ли не си спомня, че баткото и след като се отби на 7 м. продължи да се събужда през нощта до втората си година.
И още нещо... Преди няколко вечери Виктор ревеше, та чак се забакваше  Twisted Evil Баща му ми заяви, че ревял, защото бил гладен Sick Без дума да продумам му направих една попара /Вижте ми акъла- в 8 вечерта попари правя  newsm78/ и му я тръснах да се хранят, а аз демонстративно си врътнах трибуквието и отидох в кухнята.
10 мин. по- късно диването се дереше още по-силно, но поне натрих носа на баща му Crossing Arms /изял е 3 лъжички и е продължил да се дере/.
Така-а-а Надух ви главите,извинявайте...

# 27
  • София
Bubche имаш и моето съчувствие, ще те мисля докато се разпишеш пак. Аз също тръгнах на заболекар, то като отiда веднъж и се почва

едно ходене. То как да не те е шубе, хем ще те боли, хем ще ти вземат всички пари Laughing Аз не бях ходила от около 2 години  Embarassed

mimsss newsm77 cry

# 28
  • София
ААААААААААААА каква изненада, Лъчето ме гледа от друга снимка, мерси Буууууууууууу,   bouquet!
Еми и аз се глася да прекарам малко време в Русе, ако се засечем заедно ще ухажваме русенци. Пък и неволите на Токи са все едно моите неволи с Лъчо, същата работа сме, така че ще си се оплакваме на воля!
Приятен ден ви желая и дано днес е по-хубаво за разходки от вчера.

# 29
  • у дома
Такааа най-накрая ще драсна някой ред  Crazy Ще се пробвам да пиша по-често, за да не досаждам с дъги постове  ooooh!  Blush
Изследванията от урината и кръвта на Ния са супер, няма проблем  Peace С попарата започваме в неделя – първо хранене, в 8.00часа е при Ния  Peace При нас все едно и също, разходки, гостита и т.н. нямаме зъби и ги чакаме с нетърпение, Ния обожава бънджито и да стои права и много обича люлките (като майка си)  Mr. Green ето малко снимчици  ЦЪК  Laughing а това е второто изправяне на Ния  Mr. Green аааа и няма как да не разкажа за любимата ми дъщеря, опитвам се да я науча да казва ма-ма  Mr. Green (защото си та-тосва от доста време) аз: ма-ма Ния отговаря: та-та. Аз пак: ма-ма Ния: та-та и така няколко минути  Joy
Онуй за пълния член, мнооого ме развесели  hahaha Мъжа ми не беше тогава наблизо, за да го попитам и неговото мнение какво е, щото уж за филолог се пише  Rolling Eyes
За срещата, какво ще кажете за 15-ти април, или 21, 22 април (да не е на цветница (1-ви) или великден (8-ми), а пък на 14-ти ние ще сме извън София Blush). Ще сложа анкета за датата, после парка и предполагам до избрания ден, ще е решено и мястото  hahaha rosetoboseto, аз пюрета от кайсии давам на Ния още от самото начало  Peace т.е. от 5-ия месец (с прасковите още не съм започнала) а относно суровите плодове – то, дали въобще има плод или зеленчук, който да не е вреден или без нитрати  newsm78  #Crazy cveta80, като се сетя, че не съм карала почти никакви шарки, не ми се мисли  Crazy със сигурност Ния ще си има опъпчена компания  Joy  като чета вашите деца какви ги вършат в проходилките, все повече се убеждавам – никакви проходилки  Naughty  Mr. Green Dreams-че, тези дни ще се разберем нещо и ще се съобразим изцяло с програмата на Токи  Peace  Hug а зеленото ако, може да са колики  Thinking dani777k, много ме развесели с вчерашния ти пост  Joy и е страхотно, че си в добор настроение  Grinning прегръдки и целувки от нас   Hug а песничката... аз я забелязах преди време и веднага я сложих в блогчето си  Mr. Green dusheto, айде снабдявайте се с комп и нет, че вече сте мнооого далеч и ни липсвате  Hug Mama Igi, тъкмо щях да ти пиша, че вече съм сменила снимката, но ти си забелязала  Hug
А в предизборните кампаниии освен бирата, кюфтетата и пържените картофки със сирене искам да има и шоколаааааааааааад  Mr. Green иначе ще дам моя глас, ама друг път  Mr. Green  Whistling
ураааа имаме си и рецепта за нещо сладичко  Mr. Green divas   bouquet
да спра вече, а, няма да е лошо  Mr. Green лек и спокоен ден  Hug

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 10:08 от blueeye®

Общи условия

Активация на акаунт