Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 47 998
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Под Слънцето
И на мен за ДМ БиО, който подарявам. Докато не пуснат Хималая и Микса, няма да им стъпя.
Имам си всичко, презапасена съм.

# 496
И аз искам ДМ био, ама да си трупам в сметката, че евентуално до 30.04 да мина на следващо ниво. Тогава е крайния срок с натрупване на оборот и минаване на нивата.

# 497
  • При децата ми
Кои продукти на ДМ био харесвате и препоръчвате? Купон за SUNdance ми се падна.

# 498
Падна ми се на ДМ Био, ако има желаещ да пише?

# 499
  • Countryside
Скрит текст:
Хм, някоий има ли впечатления от продуктите на inoFarm? Изглеждат доста добре, а цената им е доста тънка. Приличат ми на имитация на Ordinary, но дали са толлова добри?
Преди година си бях взела серум някакъв не помня кой може би с вит С, но цялата се опъпчих. Сега взех шампоана им за растеж на косата, нямам впечатление все още.
Аха, и аз взех два шампоана, един серум с млечна киселина(ще го ползвам за тяло, не за лице) и автобронзата, среден цвят. За тия пари, ако вършат написаното ще е супер. Дано нямам кожни проблеми, отзивите в ДМ приложението са добри, стискайте палци.

От колелото ми се падна отстъпка на Миволис, взех разни пастили за гърло и близалки за детето, да не съм капо.

Отстъпка ДМ Био бих взела, как се шерва?

# 500
  • София
На мен талон за SunDance днес, ама им се чудя... имам доста слънцезащита от миналото лято, вкл. и неотваряна, та по-добре да пропусна засега. Ако някой иска - да ми пише. Wink

Ретинолът ми е мазен, витамин С ми лепне. И двата не са ми от любимите. Но серуми имам много и мажа религиозно вечер, барабар с тоник преди това, околоочен и нощен крем накрая. Сутрин не ги ползвам заради кир ефекта и грима. А и нямам време да чакам всичко да попие.
Идентичен ми е опитът и на мен с тези 2 серума - от серум ретинол как се опъпчих, направо бягам вече от него! (ама и аз започнах, оказа се, със силна доза) и макар и да чета добри ползи вече не смея, имам само нощен крем с регинол, който доизразходвам. От края на зимата се амбицирах за вит. С (серум и крем) - ужас, освен, че лепне и лъщи, такъв кир ефект, че буквално ставам кирлива! Като цяло забелязвам, че на дневните кремове от dm (Балеа няколко вида) много гадно ми реагират с такъв ефект и вече ще ги избягвам. Sad

# 501
  • София
От колелото ми се падна отстъпка на Миволис, но се надявам следващите дни да уцеля ДМ био. Тамън ми е време да купя кафе, едни макарони искам да пробвам и разни неща за хрупане на децата.

# 502
  • София
Надявам се да ги редуват тези купони, не по 2-3 еднакви... На мъжа ми на акаунта (сещате се кой го ползва Grinning) също се падна SunDance.

# 503
  • пустинята Гоби
Май повечето чакаме ДМ Био. Аз лично с другите купони няма какво да купя.

Вчера си купих боя за вежди от ДМ, ето тази, след малко ще я пробвам - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/delia-cosmetics-krem-boya-za-vez … 906750815930.html

# 504
И при нас е така ! От двата акаунта все SunDance 😟
Надявам се да ги редуват тези купони, не по 2-3 еднакви... На мъжа ми на акаунта (сещате се кой го ползва Grinning) също се падна SunDance.

# 505
  • Пловдив
Вчера си купих боя за вежди от ДМ, ето тази, след малко ще я пробвам - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/delia-cosmetics-krem-boya-za-vez … 906750815930.html
Сподели впечатления Simple Smile.

Момичета, темата не е отчетна на кого какво му се е е паднало от колелото....

# 506
  • София
Момичета, темата не е отчетна на кого какво му се е е паднало от колелото....
Е, да, ама е място да се оплачем. Grin И да разменим някой друг купон. Аз влязох сутринта точно с идеята да видя дали на всички се падат еднакво за деня (както беше с някакъв предходен календар).

# 507
На мен ми се падна 15% отстъпка за ДМ био. Обаче не важи за адаптираното мляко Sad , така че няма да ползвам купона. Ако някой го иска, да ми пише

# 508
  • пустинята Гоби
От боята за вежди не съм очарована. Пише да се седи 5-10 минути, аз седях 15+ и единственият ми бял косъм на веждите не се боядиса добре. Иначе ми се струва, че веждите са леко по-тъмни като цяло и изглеждат добре. Може с наслагване да се получат по-добри резултати, ще я пробвам пак след 2 седмици като си боядисвам косата.

# 509
Не бях разбрала, че ще има колело с награди, добре че сте вие да се информирам! Hug
Ta eй сега въртях и на мен взе, че ми се падна купон за dmBIO. Подарявам, ако някой има нужда пишете.
(Мога обаче чак довечера да пратя скрийншот, понеже няма как да го активирам сега, че приложението ми е на другия телефон.)

Общи условия

Активация на акаунт