Умен/а, добър/а или красив/а - не може и трите. А защо не може?

• 4 081
  • 127
  •   1
Отговори
# 120
Точно така - трябва да са на подобно интелектуално ниво и възгледи.

Няма как чаргар/ка да е дълго време с металист/ка....(примерно). Или някой домошар да е с купонджия, дето се прибира само да спи, а понякога и не се....

Може и двамата да са много интелигенти или обратното, но да няма голямо разминаване.

# 121
Глупав мъж – иди дойди,но глупава жена е непоносима,ако ще и да е супер красавица. Yum
Изпитвам физическа непоносимост към глупави мъже. Особено към такива, които се имат или се опитват да се изкарат умни, а акъл за две стотинки нямат.

# 122
Глупав мъж грам не ми е секси... оставям ги на други, щом те могат да ги оценят. То пътници ясно че си има за всеки влак, но точно за тези мъже на никого няма да направя конкуренция Grinning

# 123
Най-важното при истинска връзка е мъжът и жената да имат за какво да си говорят. Но за какво може да разговаряте с една глупава жена или мъж?
Няма връзка между умнотията и доверието. Мъжът може да е умен,но жената да не му има доверие,независимо че носи много пари вкъщи и я обгрижва.

Как така по презумпция решаваш, че ти си умен, още повече, щом не можеш да намериш тема за разговор? Умните хора би трябвало да разбират и от сферата на познание и интереси и на глупавите.

# 124
Глупав мъж грам не ми е секси... оставям ги на други, щом те могат да ги оценят. То пътници ясно че си има за всеки влак, но точно за тези мъже на никого няма да направя конкуренция Grinning
Не само за гаджета не стават при мен. По принцип си ме дразнят и много бързо влизам в открит конфликт с тях в реала, особено почнат ли да дрънкат глупости.

Жените не ме дразнят чак толкова с глупостта си, не знам. Може би съм свикнала повече на типично женските неща. В това една жена да е глупава дори има някакъв чар според мен, защото много мъже се лепят на такива жени.

# 125
А, не знам, всеки си има приоритетите. Има и хора които не са против партньорът им да не блести точно с IQ, не говоря за пола а като цяло. За приятелства... аз и с жена дето няма за какво да си говорим трудно да се задържа наоколо, все нещо общо трябва да имаме. Като са на работа или в семейството такива хора, нямаш избор, но извън тях защо?
Въпросът е да има с някого къде да се "срещнете", нещо да ви е общо. И двама много умни също може да не намерят такова, така че не е гаранция. Е, вероятно те ще имат много по-голям избор от теми, където евентуално да съвпадне нещо, но пак не се знае.

# 126
Глупав мъж ми е антисекси. Тръпки ме побиват. Grinning То няма как и да е хубав. И при жените е така. То не е само опаковка. Видя се, че производството на жени с ботокс, скалпел и подобни дава калпави резултати. Замръзнали, еднакви лица, ако получат  инсулт, няма да разберем.
Е, вярно преди 5 години бях по-хубава, не съм станала по-умна, за добра да не говорим, но поне тия 3 неща зазляват в сихрон. Grinning

# 127
  • Най-красивата страна
Разбира се,че може и трите.

Общи условия

Активация на акаунт