Уреаплазма и Микоплазма - 6

• 3 576
  • 110
  •   1
Отговори
# 45
Съветвам ви да пуснете само Фертили теста защото съм пускала останалите от цервикален секрет са и са уж отрицателни.
Да ама 8 месеца се боря с цистити и рецидив на Гарднерела вагиналис , непрекъснато пия АБ и след спирането му тя се появява до 3 дни ако не е тя се появява друга бактерия.
Аг е на мнение че вече заразата не е в канала , а се е качила в матката.  Там само с биопсия или фертили се хваща.
За да не си давате парите. И двата теста покриват почти еднакви неща с разликата че ако в канала има/ няма човек се успокоява и мисли че е здрав, а то минава нагоре в матката.  Така се въртях 8 месеца по лекари и 11 курса лечение
Затова най- добре дирекно от матката
Там каквото има го има и надолу по веригата
Така с един тест ще хванете всичко и няма да се тровите напразно.
За съжаление аз късно го забелязах
Правех само от цервикален и там е отр. И си мисля че съм добре, но уви постоянно изтичания болки и цистит и се въртя в кръг
Затова за да ви спестя тревоги ви съветвам
Дирекно Фертили теста или биопсия от ендометриум.
Успех

# 46
Bella-dona, не знам към мен ли е насочен коментара ти, но аз си направих фертилити тест и всичко, освен Гарднерела вагиналис ми е отрицателно. Сега съм на АБ заради нея. В началото на следващия цикъл ще пусна пак менструална кръв и ще видим дали се е махнала.

# 47
Привет, hoaxy , благодаря ти!
А мислиш ли и мислите ли, че щом заразява, значи трябва да се лекува? И има ли положение, в което я има уреаплазмата и не трябва да се лекува (ако партньорът не проявява симптоми)? Той със сигурност си вярва, че е чист и невинен и би опитал отново с мен, само че аз не бих при това положение, мислите ли, че съм права? 100 %?

# 48
Здравейте, момичета.
Ставам хипохондрик....след господина,който не пожела да се лекува,съм имала сексуален контакт с двама души,разбира се с предпазни средства. Обаче! Наложи се да пия 10 дни Ципрофлоксацин,заради бактерия от детската на детето. И бам,сърбеж на уретрата след погрешно движение отзад напред,пффф.
Почнах с Вагизан и Гинофилус,ама уретрата ми е като остатъчното усещане след като излекувах Уреаплазмата....сега съм на море и съм се побъркала дали пак не съм се "оборудвала" с бонуси. На днешно време вече ми иде да откажа и секса,то се е видяло,че партньор няма да намеря,ама поне секса ми беше останал....

# 49
Здравейте, момичета.
Ставам хипохондрик....след господина,който не пожела да се лекува,съм имала сексуален контакт с двама души,разбира се с предпазни средства. Обаче! Наложи се да пия 10 дни Ципрофлоксацин,заради бактерия от детската на детето. И бам,сърбеж на уретрата след погрешно движение отзад напред,пффф.
Почнах с Вагизан и Гинофилус,ама уретрата ми е като остатъчното усещане след като излекувах Уреаплазмата....сега съм на море и съм се побъркала дали пак не съм се "оборудвала" с бонуси. На днешно време вече ми иде да откажа и секса,то се е видяло,че партньор няма да намеря,ама поне секса ми беше останал....

И аз съм така след лечение на Микопалзма. Тея АБ ме унищожиха, да вярно нямам вече плазма , но уретрата постоянно е възпалена. Полов контакт със или без презерватив независимо правилна или грешна посока на забърсване постоянно имам цистит и бактерия. Много слаб имунитет след лечението на плазмата.
Пуснете една Мб на влагалище и ще видите какво се изолира. Сега само да се докоснем до половия орган на мъжа и дирекно нещо ни се посява…….. целия епител ни е изстънен от АБ. На снимката съм показала Е. Коли след полов контакт до 12 часа започва течение и болка. Иска сериозна профилактика Д маноза 2000 мг червена боровинка също
И като махнете бактерията ако имате, тогава вече лактобацили.
Успех

# 50
Уж преди година я преборих с един курс АБ...но определено отдолу всичко се скапа ,а и съм на 43 вече. Единствената ми утеха е,че миналата година като пиех противозачатъчни,гъбясвах постоянно,в момента пия също,но всичко е ок поне с това.
Като се приберем с дребния,ще ходя на АГ да видим какви ще са резултатите.
Благодаря ти, Бела Дона. Следя случая ти с интерес и направо не знам как въобще имаш сили да се бориш . Дано вече да се вижда светлина в тунела

# 51
Здравейте!

Ще Ви споделя каква “схема” започнах за рецидивиращите цистити:

Знам, че темата не е за ешерихия коли, но може да е в полза на нвкого.

✅Сутрин след хранене 1 капсула пробиотик на Natural Factors Women's Multi Probiotic
✅Сутрин и вечер х 1 капсула червена боровинка с витамин Ц на марката ДМ (общо 36 mg PACs - проантоцианидини)
✅ Вечер преди сън на празен мехур - 1 саше Феманоза
✅ Всяка неделя за три месеца х 5 гранули под езика Colibacillinum 15CH

Веднага след полов акт - 5 гранули Staphysagria 9CH + на следващия ден още 5 геанули.

За интимна хигиена използвам Себамед.
Надявам се всичко това да ми помогне.

П.С Colibacillinum 15CH НЕ се използва когато имаме активна инфекция. Използва се само за профилактика след отрицателен тест на ешерихия коли.

# 52
  • София
И аз май се връщам в групата на повторно заразените с уреаплазма.Отчаяна съм.
След 1г и половина борба и поне 8 курса на лечение,през м.02 теста ми беше отрицателен,след 2 седмици наистина всички симптоми изчезнаха.Толкова много се радвах.
Преди 2 седмици имах цистит,откри се ешерихия коли в урината.Лекарят ми изписа 7 дни левофлоксацин.Около 4-5 дни по-късно,докато още пиех антибиотика,след секс усетих пак познатите симптоми,имах течение и най-вече познах по мъжът ми-отново има секрет,когато се възбуди...направо ми се доплака🥺така беше и преди,когато бях с уреаплазма-той винаги има отриц.резултати,пие с мен ангибиотик,но оревава света как за него било излишно,направо не знам как ще го накорам пак да пие и да правим секс само с презерватив.
Използвах всички споменати в групата пребиотици,Гинофилус,пия д-маноза,но явно не е било достатъчно.Колелото отново се завъртя и пак влизам в кошмара.Сега чакам да минат 20 дни от левофлоксацина за да се изследвам за плазмата.

# 53
Съжалявам много,Перуника.
Директно изследвания с антибиограма и дано мине от първия курс Исках да те попитам нещо, секрета при възбуда на мъжа ти просто е по-обилен ли или има и нещо друго специфично?

# 54
  • София
Директно изследвания с антибиограма и дано мине от първия курс Исках да те попитам нещо, секрета при възбуда на мъжа ти просто е по-обилен ли или има и нещо друго специфично?
Много по-обилен просто...направо намразих секса с тая история с уреаплазмата.Понеже пре него винаги тестовете бяха отрицателни и нямаше антибиограма,той пиеше антибиотици като моите.Но на него явно не всеки му действаше...затова се влачих почти 2 години😌
Ако бях сама и лекувах само себе си,съм сигурна,че още след първия или втория курс всичко щеше да е приключило.
Направо не ми се мисли как ще го карам пак да пие-това мъжете са страшни значи...2 седмици без алкохол и на антибиотици и месец секс с презерватив все еднооо...ще умрат...голяма жертва,голямо неудобство...

# 55
Много по-обилен просто...направо намразих секса с тая история с уреаплазмата.Понеже пре него винаги тестовете бяха отрицателни и нямаше антибиограма,той пиеше антибиотици като моите.Но на него явно не всеки му действаше...затова се влачих почти 2 години😌
Ако бях сама и лекувах само себе си,съм сигурна,че още след първия или втория курс всичко щеше да е приключило.
Направо не ми се мисли как ще го карам пак да пие-това мъжете са страшни значи...2 седмици без алкохол и на антибиотици и месец секс с презерватив все еднооо...ще умрат...голяма жертва,голямо неудобство...
Първо искам да попитам с какъв АБ лекувахте уреаплазма , колко време и по колко на ден.
При нас 1,2,3 ти  курс чак беше успешен
14 дни 2 х 2
Около 60 хапчета се падна на човек.
Останах ни и решихме до край да ги изпием
Доксициклин
Около 17 дни някъде пихме х 4 на ден
От тогава ми се уби флората и правя цистити
Моя мъж никога не имал симптом , но се лекува наравно с мен , че и повече.
Иначе нищо не правите така….
Особено при мъжа плазмата живеее по дълбоко в жлези и канали.
Там иска и 20 дни курс някой път
Моя затова се уплаших и изпи всичко до края на всяка кутия.
Вече година и повече всичко ни е отрицателно.
Първо да ви е хубав АБ
Второ-  да се лекува и той по дълго.
Успех

# 56
Много благодаря за инфото,Перуника. Вече съм 100% сигурна кой ми я лепна първия път.
Сега.... въпреки презерватив и липса на еякулация (поне секса да беше нещо ...),ще видя дали нещо не ми се е лепнало,само да се прибера. Но и последния индивид сподели,че по принцип е с обилен секрет. Да се надяваме поне при него да е физиология Sad((
Пълен кошмар с тези бактерии

# 57
Здравей Денис ,имам питане за тези резултат. и за Хламидия .IgA-5,1 index 0-6.          IgG-25,3 AU/ml 0-11,,,IgM-7,5U/ml 0-25.

# 58
  • София
Здравей Денис ,имам питане за тези резултат. и за Хламидия .IgA-5,1 index 0-6.          IgG-25,3 AU/ml 0-11,,,IgM-7,5U/ml 0-25.
Здравей!
Има тема за Хламидия трахоматис.
Резултатът показва, че има стара инфекция - трябва терапия ( и при двамата) и без секс докато трае лечението.
Контрола след 2 месеца, че последните години, антителата при повечето много бавно падат.

# 59
Благодаря Денис,но много странно ,Доктора ми казва че било наред всичко ,а то наистена се иска личение.Ще го накарам да пуснем и ПСР тест ,да видем от него как ще е ,че последно Февруари показа от него Уреплазма,.Тогава пихме Доксициклин за 10 дни и двамата ,и сега пускам пак.Благодаря ти ,а при него излиза че няма нищо всичко надалу .

Общи условия

Активация на акаунт