Чувствате ли се женствена жена?

• 20 481
  • 774
  •   1
Отговори
# 225
Е, няма какво да се хилите, секси е женска опашка или поличка, които се мятат естествено.
Не всички са насилени, има си и естествено секси жени. За радост на мъжете.

# 226
То когато е естествено не буди смях. Само когато е насилено. Бих го сравнила с "таралежите" под мишницата като ефект при мъжете. Наперена походка, все едно всеки момент ще дойде и ще те метне по гръб...на тепиха.Laughing

# 227
  • София
Много малко зрели жени имат походка, която води до естествено мятане. (имам предвид над 16 годишни)

# 228
За татусите не съм съгласна. Могат да са много женствени. Аз имам четири до момента /планирам още/ и не смятам, че вреди на женствеността. Напротив, те са израз на моята женственост, на нещата, които съм преживяла, на опита ми, на раните ми, на уроците...като жена... никога да не забравям коя съм.

# 229
Ако мога да споделя мъжките впечатления спрямо мен.
Всички мъже са ме харесвали в супер натуралния ми вид (макар аз да се харесвам леко гримирана).
И лошите ми, и добрите момчета не харесват груби, нарисувани, направени, татуирани жени. Всички мъже харесват нежни и малко напористи жени. Не мъжествени. Дръзки жени.

# 230
  • София
Като цяло се чувствам женствена, не ми се налага и не се и натискам да се занимавам с типично мъжки дейности като ремонти например, дори не шофирам. В същото време съм обслужващ персонал на миялна, пералня, сушилня и готварска печка. Мъжът ми изобщо не може да готви. Така че задълженията са доста традиционно разпределени, това в кръга на шегата. Иначе женствеността за мен е най-вече в това една жена да излъчва нежност, грациозност, някаква мекота, но и стаена страст в същото време. В другите жени забелязвам и стила на обличане, косата, след определени години и излъчването, което се отпечатва на лицето, нямам предвид бръчки. Иначе за себе си сега се сещам, че има един аксесоар, без който не се чувствам достатъчно женствена - обеци. Като по-млада носех големи сребърни халки, вече съм решила, че не ми отиват на възрастта, но пак обичам да нося сравнително големи, висящи обеци. Със сигурност това, че вкъщи понякога викам като пъдар не е женствено, но съм принудена от обстоятелствата. ConfusedGrin

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 22:34 от Maidenly

# 231
За татусите не съм съгласна. Могат да са много женствени. Аз имам четири до момента /планирам още/ и не смятам, че вреди на женствеността. Напротив, те са израз на моята женственост, на нещата, които съм преживяла, на опита ми, на раните ми, на уроците...като жена... никога да не забравям коя съм.
А ако ги няма татусите, ще забравиш ли някога коя си?

И само с четири картинки ли можеш да изразиш нещата, които си преживяла, опита, раните, уроците?

Не може ли просто да си направиш някакъв дневник, в който да си записваш нещата? Убедена съм, че би събрала стотици мъдри мисли, разказчета, картинки.

Ако толкова те влече да се изразяваш по-арт, защо не пробваш с някакви временни рисунки, които лесно да измиеш, като ти доскучаят или си промениш мнението?

Не се заяждам, между другото. Интересно ми е.

Много хора се татуират според мен, защото е модерно в момента.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 22:20 от Telesilla

# 232
  • София
Харесвам татуировки. За мен са изкуство и дълго време исках и аз,  но в крайна сметка се отказах точно защото не импонира напълно на женствената ми натура, в която обичам да се гледам и възприемам.
Харесвам някои аксесоари за внасяне на нещо по- дръзко като излъчване, както Базила, е написала. Обожавам кожени якета, но с кожено и червена коса плюс татуировки би станало много пънкарско.

# 233
  • Somewhere far away
Е типично. Не може да се очаква човек , който няма и не харесва татуси да разбере този, който си ги обича и си ги носи с радост. 
Времмени рисунки ? Ми не, хората не си правят татуировки щото искат нещо временно .

# 234
Разбирам ги на мъж. Посветени са ми татуси при мъже (имаме си лични моменти с татуирането им) и си ги харесвам да си ги гледам на тях, но на жена ако са на цяла предмишница, рамо, гръб, корем гърди, са ми ужасни. Дискретни по женско тяло ок, но забележими не. Загрозяват лично за мен женското тяло и излъчване. Всеки си знае.
При мъж е мъжествено, при жена също.

# 235
  • Somewhere far away
За мен това са доста тесногърди разбирания.
Няма такова нещо при мъж, при жена- ако ми харесва, правя го. И точка.

# 236
Аз се татуирах, защото ми харесва. Приятелят ми имаше хубава идея, допадна ми и решихме да я реализираме. Татуировката е тип ин и ян, като на моята ръка е едната половина, а на тази на приятеля ми - другата. Изглеждат си като самостоятелни татуировки, но като се хванем за ръце се вижда цялата концепция.

# 237
Чудесно. Дано не се разделяте. Щото ние се разделихме

# 238
И на мъже не харесвам татуси.

Тялото ми не е мястото, където ще тръгна да изразявам разни уж мъдри мисли, спомени, отношения. Може да съм тесногръда, но за мен това е глупаво.

Не са и начин за разкрасяване. Напротив, татиуровките отвличат вниманието от сексапила на тялото и размазват формите.

И по принцип не харесвам перманентни модификации по тялото. Това ми е все едно нон-стоп да не си свалям обувките от краката. Еми, омръзва, досажда, искам най-малкото нещо различно там. Не знам дали станах ясна Grinning

# 239
  • Somewhere far away
Супер, никой не те кара да си ги правиш на сила. Само че не си  налагай мнението, ако обичаш.

Общи условия

Активация на акаунт