Чувствате ли се женствена жена?

• 20 450
  • 774
  •   1
Отговори
# 435
  • France
Е, как. Да ни подскажат, че трябва да сме по-женствени за да се харесваме. Един вид да правим усилия в тяхна полза.
Типично

# 436
Иначе, с котките ... нали знаете...

# 437
Не ми се търси в нета, не понасям подобни досади със статистики и научни факти, но, да, неслучайно спортистите им се инжектира дори изкуствено тестостерон. И на жени, и на мъже, потърси прочети как влия и на какво. Страничните ефекти вече са друго нещо.

# 438
  • France
Нека да разделим нещата. Тестостеронът помага в изграждането на мускулна маса. Няма връзка с амбицията и желанието за победа Simple Smile
Може би трябва да се сложи предмет анализ на данни в училище, защото сме погълнати от информация, но никой не ни учи да я селектираме.

# 439
  • София
Защо да няма връзка. Доказано е, че по- високият тестостерон при мъжете способства за по- голяма склонност към поемане на рискове на фондовата борса. Защо да няма отражение и върху спортната злоба.

Но все пак приветствам темата да си остане женска, пък макар и за външен вид, отколкото да нищим мъжете и техните щения. Да си направят тяхна. И ние ще идем да им кажем, че нямат достатъчно 💸 , ерго не са достатъчно мъжествени. Grinning

# 440
Съжалявам, че писах тук. Не съм имал намерение да убеждавам никого да прави усилия в каквато и да е посока, още повече във връзка с женствеността. Единствено се включих във връзка с влиянието на хормоните върху изброените по-горе характеристики.

П.П. Тестостеронът има подобно действие върху човешкото тяло, разбира се. Това е научно доказан факт (не от data analyst-и, историци и есеисти). Все едно да спориш дали Земята е кръгла или плоска, но и такива има.

# 441
  • Melmak
О, през ВСВ са блъскали яко тестостерон на войската, за да са агресивни и смели.

# 442
  • France
Когато е в норма няма връзка с агресията. За сметка на недостатъчно развит фронтален лоб Simple Smile
И жените имаме тестостерон. Wink

# 443
  • Melmak
А какво става според вас като жените имаме повече тестостерон?

# 444
О, през ВСВ са блъскали яко тестостерон на войската, за да са агресивни и смели.

За нацистите съм чела, че са им давали первитин - ранна форма на амфетамини. Блицкригът е захранван с това. Имало е и други наркотици за войници, специално създадени.

# 445
  • София
За мен "мъжкото" е точно това - да се вземе рисковано решение, пък "каквото сабя покаже". В моя живот обикновено рисковете водят до прекрасни промени. И много, много се дразня на мъже и жени, които с години стоят в някакво забатачено положение, защото не могат да вземат решение.

# 446
Стават по-агресивни, настъпателни, имат по-силно окосмяване. В крайните форми пораства адамовата ябълка и стават деформации на срамните устни и клитора.
В женския организъм тестостерона се балансира от женските хормони естроген и прогестерон. Стойностите се променят, при някои се нарушава баланса. Затова и има жени с ужасяващо окосмяване. От тестостерона е.
Примерно, аз се храня с много протеини предимно – месо, риба, яйца. Не обичам сладко, шоколади, плодове. Това също влияе на хормоните. Като поведение и мислене често съм като мъж - решителна, действена, активна, остра и нетърпелива на моменти. Но не приличам на мъж ни най-малко.
Но завихме към анатомията и физиологията, което пък наистина много повлиява и биохимията на мозъка, но идеята беше за женствеността като излъчване и присъствие.
Което включва предимно външните полови белези и поведението.

# 447
  • София
За мен женственост е да /се правя че/ не водя. Да не свалям първа, да не давам зор, да съм лека и мека. Ама, не винаги ми се получава.

# 448

Излизат пъпки и косми Simple Smile. Шегувам се, но има връзка.

# 449
  • Обран бостан ;)
Абе защо тема, адресирана към жените и те как се чувстват и виждат себе си, се напълни със спорещи мъже. Joy

Щото манджа без сол си е жив буламач Trollface

Общи условия

Активация на акаунт