Чувствате ли се женствена жена?

• 20 318
  • 774
  •   1
Отговори
# 735
  • пустинята Гоби
Мъжът с ризката е хубавец, ама си личи, че е балканец. Не, че е лошо, ама на мен лично този стил на обличане не ми допада. Не, че е нужно разбира се, просто мнение.

Късата пола седи добре на хубави крака, възрастта не е толкова определяща.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 17:00 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 736
Е, малко не съм съгласна. Този стил е много разпространен и сред Източна Европа. Руснаци/украинци/т.п. също много често се обличат по този начин.

# 737
  • София
По какъв точно? Аз не виждам нещо, което да ми бие на очи

# 738
  • София
Мъж с бяла риза не е моето. Иначе се вижда, че не изглежда зле.

# 739
  • София
Аз пък обожавам светли дънки и бяла риза.
Помня един познат, който все се мъкне с пуловери и суичъри, като го видях облечен със светли дънки и една бяла риза, малко го загледах.

# 740
Да си кажа и аз. Писнало ми е да гледам само тениски, дънки, анцузи и маратонки, така че оценявам, ако видя мъж с риза, нормални панталони и хубави обувки. И за двата пола предпочитам по-елегантен стил на обличане. Разбира се, че мястото и поводът имат значение. На тренировка, сред природата, на разходка с куче из квартала спортното облекло си е съвсем уместно.

# 741
"Женствена" може да означава много неща. За по-лесно, ще онагледя с примери на жени, които всички сме виждали, и които, мисля, не са спорни:
Женствена - брутално секси (Моника Белучи, Франческа Делера)
Женствена - стилна и елегантна (Кралиците Рания и Летисия)
Женствена - аристократично излъчване (Невена Коканова, Грейс Кели)
Женствена - нежна и красива (Одри Хепбърн, Хеди Ламар)
Женствена - но бунтарка с характер (София Лорен, Грета Гарбо)
Това във видимата част.

В невидимата - женствеността е мекота, топлота, нежно приласкаване и утеха. Това е, което ни дават нашите майки, баби, сестри, близки. Това, което жената дава на любимия си мъж (освен онова другото), и заради което обвързаните мъже са много по-спокойни, уравновесени и доволни от живота от необвързаните Simple Smile

Останалото са лични предпочитания и нагласи Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 14:38 от BernardaM.

# 742
  • София
Светли да, но белите не ми допадат на мен. Всички други цветове са ми ок. Едноцветни на мъж харесвам повече от шарени.
Бяла риза - само лятото на морето в кежуъл стил.

# 743
И нещо супер важно и за мъже и за жени, гласът. Поне за мене, има ли неприятен глас човекът, нищо не може да помогне, и обратното...

# 744
Моят колега е по-хубав и як от постнатия от Бази Stuck Out Tongue
.... Когато един ден, живот и здраве, стана 40-45-50-годишна уважавана матрона, предполагам, ще си ходя на работа с полите и роклите и няма да се замислям толкова какви впечатления оставям.
Joy Joy Joy
Electric, ей това е мислене. Бази пусна една камара снимки, матрона там не видях, а ти? И сред колежките 40+ не виждам. Абе, уж тук пишат млади жени, от големия град, западни/американски компании, с амбиции и кариери, а в обкръжението им матрони. Май, май някъде назад някой ще се окаже точно в целта: офисен планктон сънува.

# 745
Матрона!!!??ЖДНБ! На 48 се чувствам далеч
от такова понятие:

# 746
  • Out of the Mix
Relieved

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 22:30 от Revoker

# 747
То пойнта е, че ако харесваш мъжа и в тениска ще го харесваш или пижамка/анцуг.
Сами по себе си дрехите не значат нищо. Зависи кой ги носи.
Колкото и красива дреха да носи някой мъж, ако не те привлича и не го харесваш, все тая. Simple Smile
Същата ризка дето е на мъж, който като седне и му се отварят копчетата от шкембенцето, амиии.
//
Седи спокоен, Фрагрансе. Няма драми.
Иначе, оценявам плюнчещото се мнение. Мисля, че е ясно на всички що не можеш да завъдиш жена покрай себе си. :>

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 14:51 от BasilA

# 748
  • Обран бостан ;)
Матрона!!!??ЖДНБ! На 48 се чувствам далеч
от такова понятие:
Матрона ?
Според Уики:

Матрона (на латински: Matrona) e жена от висшето съсловие, с добра репутация и голямо влияние в Древен Рим.

Какво обидно има в това ?

Тъп ли съм, или да ?

Иначе - открих снимка , която ще допадне на нЕкои участнички в темата.
Жена та дрънка (това само днес Trollface)
Скрит текст:

Ко ше каете , а ? Имам ли Фкус ? Wink

# 749
  • София
Ама гласенето само с цел "хващане" на някой за секс ли е?

Общи условия

Активация на акаунт