ОпЪтване за работа с мъж.

• 18 834
  • 813
  •   1
Отговори
  • По света и у нас
Моля отговорете на анкетата.

# 1
  • София
Примадона, пак уби рибата с темата.
Ми нищо не подейства.

# 2
Ако, не дай си Боже, един ден се стигне до там, сменям мъжа.

# 3
Не ме приемаше за даденост, просто трябваше да приключи етапът ни заедно.
Бяхме говорили с настоящия относно даденостите. Не че нещо ми е пречело, стана дискусия по друг повод. Та, той смята, че няма как да не се приемаме за даденост, защото, след като се сглоби машината, тя трябва да работи добре, т.е - всяка част си отива на мястото, а човек губи много ресурси ежедневно да се съмнява и чуди, доказва и очаква доказателства, че другият го приема за недаденост.
Не мога да отговоря на анкетата, защото се разведох с мъж, с който до последно си живяхме като гадженца.

# 4
  • София
19
Приеме ли ме някога за даденост, всеки по пътя си.
Засега още не е, та явно е достатъчно умен.

# 5
Поплаквам си и си казвам "е, след толкова години заедно какво очаквам? А аз дали не го приемам също за даденост?"

# 6
Приемаш го за даденост, от която очакваш да не те приема за даденост.

# 7
Добре де, а не е ли това идеята на дългосрочните връзки- сигурност, спокойствие, постоянство?
Ако трябва да се доказвам всеки ден и да се боря, щото нали не е даденост, не ли по добре да го правя с различни жени?
Тва с приемането за даденост като причина за раздяла ми е просто оправдание за съвсем други реални причини,  най вече нова тръпка у приетия за даденост

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 08:52 от rf22

# 8
  • По света и у нас
Ето го проблема… то се стреми да те направи даденост на всяка цена.

# 9
  • София
Да, от една страна имаме сигурност, спокойствие, постоянство. От друга страна - мъжът започва да гледа на жената като мебел вкъщи. То и столът е сигурен, спокоен, постоянен, удобен....

# 10
Примадона, забравила си като опция - “Използвам безлимитната му кредитна карта без жал” Joy

Общо взето като се караме до вечерта сме се сдобрили. Говорим си, изясняваме се и той разбира, че съм права Joy

# 11
  • Out of the Mix
Ако, не дай си Боже, един ден се стигне до там, сменям мъжа.
Само това.

19
Приеме ли ме някога за даденост, всеки по пътя си.
Засега още не е, та явно е достатъчно умен.
Не е умен, а може би,

... сигурност, спокойствие, постоянство.

Като последното важи за всяко едно измерение в една връзка - секс, характер, отношение, партньорство.

Слагаме и късмета човек да си е добре в самодостатъчността с 1 партньор, а при вас са навързани и куп други неща освен имотите, бизнеса и децата, имате общи интереси, спортувате заедно и т.н.
Peace

# 12
По принцип нищо от изброените няма да подейства, ако един мъж е изгубил интерес и те е приел за даденост. Гласувах за любовника, поне да си носи рогата с гордост и мен да не ме яд.

# 13
mariamp28 ,напълно те подкрепям.

# 14
  • София
Аз опитах 10 от тези неща. Освен това, поне 10 сериозни разговора по темата "какво става".
Наскоро си комуникирахме с БМ и той твърди, че е имало 1 един разговор и той не бил достатъчно сериозен.
Та, който не иска да чуе и да види, никога няма да го направи.

Общи условия

Активация на акаунт