ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 092
  • 810
  •   1
Отговори
# 30
В отделни стаи, я, чувала съм, че дядовците продължавали да си искат, а на бабите не им се ще. Laughing

# 31
  • София
Въпрос на навик е. Когато се налага да не сме заедно нощно време, не можем да спим и двамата и после през деня сме като болни. Свикнали сме да спим гушнати или (когато е много жега) се събуждаме в двата края на леглото, но хванати за ръка.

# 32
  • Обран бостан ;)
Е, добре, Бънди. Я кажи, как се рестартира мъж, след като забие?

Все едно ме питаш как да накараш изгоряла крушка да светне.

Работата е да не се стига до там, а по мой личен опит, жените не знаете кога да спрете да "натягате" ситуацията. Усещате се чак когато "въжето" се скъса и политнете надолу в "пропастта" на безчувствието. 

Относно изброеното в анкетата:

Представете си обратната ситуация - вече ви е все тая дали един мъж е в стаята или не, нямате желание за разговор, а секса, доколкото го има, е на автопилот.

Как ще реагирате ако в подобна ситуация той започне да ви се фръцка, да прави фасони, да се прави на обиден, да си събира багажа. А ?

Ще рестартирате ли, или ?

# 33
Бабите и дядовците са си за тяхното време.
Там да си седят.
9,14,,19,23,29,30
//
Всеки мъж в един момент на връзката ви приема за даденост. Без значение от характера му, просто го прави по различен начин. И това го казвам в случая без отрицателната конотация. Мъжът, когато се чувства добре с вас, приятно му е, спокойно, леко, се отпуска и ментално, и физически. Приема ви като част от себе си.
Сега.
Къде е тънката граница между това да се чувствате като едно цяло и сродна душа с човека до вас, да имате пълен дзен и това да имате усещането, че сте като някой от мебелите в дома, е твърде разтегливо понятие при всеки.
Лично за мен е в отношението и дребните жестове.
Не е нужно да е 24/7 на челна стойка или да се прави на шут, да се бори за мен, да ми подарява неща, да ми дава пари, да ми подарява пътувания и всички там щуротии дето замазват очите на жените.
Важно ми е от време на време да дава сигнали, че съм му важна и то не по начина, както му е важен халата за баня.
Жестове на любов – като да ми направи сутрешното кафе и да правим любов.
Да се забавляваме вечерта и той да е наясно какво обичам като хапване, музика, пиене и да го организира/покаже за мен.
Да ме разбира и подкрепя ментално в наши общи или персонални ситуации – да усещам и знам, че гледаме в една посока и имаме подобен мироглед/нагласи.
Да го чувствам близък – като човек, мъж. Не да спим в отделни стаи, легла, не знам какво си - за мен това е тотален убиец на отношенията.
Да ми показва интимност и да му харесва – насилени и престорени неща ме изнервят на макс. Не да ми обърне гръб и да сте на спалнята като 2 мебела - брррр. Твърдо ньее.

//
Как да събудите мъж от дълбокия сън?
При всеки работят различни прийоми, при някои - никакви.
В крайна сметка – вие решавате за себе си кое ви е приемливо и дали като съотношение на любима жена/мебел.

# 34
  • София
Щом нещо вече не става то няма и да стане в бъдеще. И кой откъде е.
В анкетата няма опция да му се покаже вратата, защото явно е прието, че жената е дошла отнякъде и трябва да се изнася. Може и да е обратното. Не е важно, но да отбележа, че има сериозни сексистки елементи в отговорите.

# 35
  • София
Разказвала съм го. И баба ми, и майка ми в късните години на семейния живот са в отделни стаи от мъжете си.
Аз лично предпочитам да съм сама, отколкото такава "сигурност и спокойствие".
И като спите заедно по -сигурна ли ще се чувстваш?

Аз също предпочитам сама, отколкото някой да ми хърка и да ми пърди, и като цяло  да ми пречи докато спя. Който не спи сам, не знае какво удоволствие е.

Хубаво е да си спиш сама. Ама и гушната е хубаво. Хъркането не ми пречи. Бял шум, даже приспива бебето Joy

Бънди, то и мъжете яко натягате обстановката. И не се усещате. И не чувате, като ви го кажат. И накрая си мислите, че на вас ви е писнало, не на другия. От цялото делене на мъже и жени забравяме, че основно сме хора и са ни присъщи едни и същи неща. Включително заблудата, че светът и другият, се и трябва да се върти единствено около нашите чувства.

# 36
Защо сте с някого като ще си спите на спокойствие поотделно?!
Крайно лош знак за мен.
Вие не пърдите и не хъркате ли?
//
Има по-романтично настроени и по-прагматично обичащи мъже. Няма лошо. Но като цяло мъжете са по-малко експресивни и не отдават толкова значение на показването на емоции. Което пък в един момент мнооого наранява някои жени. И се почват разни драми.

# 37
  • Somewhere far away
Нещо се изгуби в превода.
Аз не спя с някой по отделно, аз си спя сама и ми харесва.  Wink

# 38
  • Обран бостан ;)
Бънди, то и мъжете яко натягате обстановката. И не се усещате. И не чувате, като ви го кажат. И накрая си мислите, че на вас ви е писнало, не на другия. От цялото делене на мъже и жени забравяме, че основно сме хора и са ни присъщи едни и същи неща. Включително заблудата, че светът и другият, се и трябва да се върти единствено около нашите чувства.

Е, нали вие избирате с кой да сте ? Отваряйте си очите.

# 39
Мен ме притеснява да не мога да спя сама. Ако остана сама, как ще спя?

# 40
Като си сам ясно. Говорим в двойка. И аз в момента си спя сама и нямам проблем. НО да съм в отношения и да спим в различни стаи и легла – огромен фар, пембян.

# 41
  • София
Притеснително е и при външни обстоятелства човек се примирява и свиква, но пък умишлено не бих се лишавала от това удоволствие да ме гушкат през нощта.

# 42
Аз също предпочитам сама, отколкото някой да ми хърка и да ми пърди, и като цяло  да ми пречи докато спя. Който не спи сам, не знае какво удоволствие е.
Ама ти кой си пуснала в леглото си, та с толкова неприязън пишеш?

# 43
  • София

Е, нали вие избирате с кой да сте ? Отваряйте си очите.

Тоест, всички мъже са безпомощни жертви на чуждия избор? Laughing Гадно Grinning

# 44
  • София
Да не изгуби всичко. Wink
Шегувкам се.
Добре, че е шегата, да си кажем истината.

По темата: Пропуснала си - да му родя дете, за да ми обръща повече внимание Joy

Не ми е в натюрела да се правя на маймуна, по- скоро ще си намеря друг, ако положението е отчайващо.

Общи условия

Активация на акаунт