КАУФЛАНД - тема 75 ПРОЛЕТНА 2025

• 44 509
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Milivanili7- стой като капак все едно. Но ако я бутнеш кутията ще падне. За мен не е ок. Но детето ме молеше от както са ги пуснали. Не е практична. Първо, че ще се загуби/скъса ластика, второ и капака не е захванат за долната част. За малки деца е по-практично да се затваря плътно, без никакви приспособления.

Благодаря, значи ще ги пропуснем Grinning

# 106
И според мен не е практично с ластик за кутия за храна.
Без ластика се отваря капака и съответно храната се разпилява.
Вчера купихме кутия и днес вече е счупена. Малкия ни син я изтърва и капака се начупи на парчета.
Ползвателя на кутията трябва да е голямо дете според мен.
Иначе е плътна кутията.

# 107
  • оттам, откъдето започва България
Най-сетне за тази седмица дойде моментът да посетя Кауфланд.
Направи ми впечатление, че някои от продуктите, които са на промоция, си стоят с нормални цени. Примерно тампони за грим Бевола, са на 1,39 лв., но това се вижда само на четеца. Сладолед марка Кауфланд на клечка с ядки е 1 лв., а фунийка ванилия и шоколад е по 0,89 лв. Само че на място са си на нормалните цени. Купих от измивния гел с купон, който е намален от 4,99 лв. на 1 лв. Пробвах го, няма мирис, май ще ми хареса.
Имаше и стоки с намалени цени. Взех си дамска пижама трико за 8 лв. и мъжки поларен суичър за 3,75 лв.

# 108
Кой е измивният гел?
При нас пък изобщо няма от намалените сладоледи с кауфландска марка.

# 109
Този е:

Скрит текст:
.   [ spoiler]

Малко съм закривила снимката. Smirk

# 110
И аз го взех този гел, едвам намерих една забутана бройка. Добър купон.

Сиренето Саяна не беше лошо тази седмица

# 111
А сладоледите са от тази брошура, не знам защо съм я пропуснала, тя е двуседмична:   https://www.kaufland.bg/broshuri.html   

Сладоледите също са забутани, въобще не са сложени на мястото, на което стоят по принцип. Наврени са зад други кашони със сладолед.

# 112
При нас ги няма изобщо сладоледите (нито етикети с цена има). Така е и с други стоки от брошурата, особено от двуседмичната...🙂

# 113
Както се хвалех, че днес за първи път тази седмица стъпвам в Кауфланд, така ми се наложи да повторя.
Това констатирах, търсейки нещата, за които се наложи да се върна. След изместване на червения етикет съм снимала, защото той е сложен върху жълтия.

# 114
Ранобудна, и аз се чудех защо някои продукти ги има в брошурата, а са и с "промо" етикет, като са си с обичайните цени...😂

# 115
При нас има сладоледи, но цените им са редовни, чак в касовия бон се вижда, че са намалени. Или на четеца.
Оползотворих купона от 3 лв. Simple Smile Запасих се с кафе - техните капсули са намалени, а и samantinia ме уплаши с нови цени. Blush

# 116
Мнения за вертикална прахосмукачка Crown CVC 333.
Търся батерия за моя Филипс и докато намеря ми е нужна алтернативен вариант. Relaxed

# 117
При нас са "дошли" намалените сладоледи.😀 Сложили са ги обаче на съвсем друго място (предишният път и там ги нямаше).
Толкова много объркани и липсващи етикети имаше и този път, и то не на неща, които са от сегашната или следващата брошура. Кафе Нова Бразилия няма почти никакво, ще има май нови цени.

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 20:59 от dolce miele

# 118
  • Пловдив
При нас са "дошли" намалените сладоледи.😀 Сложили са ги обаче на съвсем друго място (предишният път и там ги нямаше).
Толкова много объркани и липсващи етикети имаше и този път, и то не на неща, които са от сегашната или следващата брошура. Кафе Нова Бразилия няма почти никакво, ще има май нови цени.
Нова Бразилия на този етап е излистено.

# 119
О, не предполагах чак това. Но, да, точно така изглежда, като го каза. Започнали са да редят други кафета там, където липсват опаковки с Нова Бразилия.

Общи условия

Активация на акаунт