Сирене "Не купувай това"

• 3 414
  • 46
  •   1
Отговори
# 15
Попитахте как така не пише производителя, аз ви обясних че не е нужно да го пише и че големите вериги също не изписват производителите на част от собствените им продукти, вие пак си пеете едно и също.

Производителят на всеки един млечен продукт, продаван в България, е ясно указан на всяка опаковка, но трябва да проверите кода му изписан с букви и цифри. На коментираното сирене също!

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 13:34 от bubanka

# 16
Не съм го срещала,но не ми и вдъхва доверие.

# 17
Аз не бих се доверила на продукт без оказан производител,не че и дори да има оказан такъв,със сигурност няма гаранция дали е качествено и истинско сирене!Колкото по-водно и по-меко е едно сирене,качествето му е доста по-ниско,за това моя избор,когато купувам сирене е от следните марки-''Верея'',"Ел Би Булгарикум",Насипно "Маджаров" и ''Лакрима'',в повечето случаи купувам и домашно от местни фермерски производители на които имам доверие!

# 18
  • София
Напоследък интернет изобилства ит реклами  " Не купувайте това, освен ако искате да вкуси те нещо качествено....."

# 19
Къде се продава?
В големите вериги има ли го?
Може ли някой да ми отговори?

# 20
Къде се продава?
В големите вериги има ли го?
Може ли някой да ми отговори?
Купих го от малка верига магазини в Бургас. В големите не съм го виждала.

# 21
значи го няма във веригите. "куче" марка - но как въобще е стигнало до магазинната мрежа? и кой въобще е издал разрешително ?

# 22
Ама вие сериозно ли?
Питате кой е допуснал съвсем нормално и, според твърдения, много вкусно сирене до магазинната мрежа?
И същевременно си мислите, че във веригите се продават истински сирене и кашкавал, които не са "куче" марка?

# 23
Може ли малко тона да си смекчите

И аз не бих купила такава глупост, с негативен възклицателен знак и императив.
Зле направена реклама.

# 24
Не че някой ме пита, но и според мен трябва да е незаконно да не пише кой е производител на хранителна стока. Визирам най-вече собствените марки на супермаркетите, но и тази привидно независима марка, разбира се.

# 25
Напоследък интернет изобилства ит реклами  " Не купувайте това, освен ако искате да вкуси те нещо качествено....."

За 7.69 лв./кг баш ще е нещо качествено.

# 26
Явно продават на загуба, за да пробият на пазара. Това е нормална практика, а и загубата им сигурно не е голяма, имайки предвид, че не дават стотици хиляди за реклама в традиционните медии, особено ако не са правили първоначална инвестиция в собствена производствена база.
Сигурно ще започнат да вдигат цената по малко след месец-два като им се разнесе славата.

# 27

За 7.69 лв./кг баш ще е нещо качествено.
7,69 лв е 400 гр, което си е почти 20 лв/кг.
Аз наистина не разбирам какво се коментира в темата?
Извън това, че маркетинговата им стратегия е леко странна, явно сиренето е хубаво и самия факт, че не се продава във веригите е само в негов плюс. Какъв е проблемът, освен че не бил написан производителя, както е при много марки като Белииса, Булгарче, марките на Лидл и Кауфланд и т.н. и т.н. Производителят е указан чрез баркода, а закона повелява че това е достатъчно, стига да е написана и фирмата, която оперира с търговската марка.

# 28
Напротив,задължително е да има етикет със състав и производител. В Кауфланд,дори и продуктите, които са насипно от витрина с обслужване и прекарна,имат бисерби със състав.
Давам пример със сирене бри на Ка-класик(Кауфланд),има си всичко изписано на етикета.

# 29
Всяко мнение е безплатен(?) маркетинг за марката, какво лошо виждате, ако продуктът е добър?
Също, щом знаете кой е производителят, защо не напишете кой е за информация на останалите?

Общи условия

Активация на акаунт