Възможна бременност

• 803
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте мили мами ,моля някой да ми даде малко повече информация.
Миналия месец имах био химична бременност.
Дойде ми на 6.02.2025 този месец трябваше да ми дойде на 6.03.2025 по моя календар така ми го дава там си следя цикъла.
Правим опити за бебе и към днескашна дата14.03.2025 все още нямам признаци за цикъл , но имам бяло течение и това нещо до някаква степен малко ме притеснява все още не сме правили никакви тестове или посещение при гинеколог.
Та въпроса ми е възможно ли е заради това бяло течение да не ми идва или да се окаже бременност.
8 дни закъснение.
Моля да споделите ако ви се е случвало.

# 1
Ами направете тест. 8 дни закъснение е доста. Теста определено ще засече дали има или няма бебе.

# 2
Направете си тест, посетете АГ. "Бяло течение" не може да бъде причина за липса на менструация.

# 3
Здравейте искам да попитам задължително ли е теста да се прави сутрин с първа урина..имам закъснение 8дни ако взема тест сега дали ще покаже нещо понеже вече съм пила кафе и обядвала дали това ще попречи нещо

# 4
Здравейте искам да попитам задължително ли е теста да се прави сутрин с първа урина..имам закъснение 8дни ако взема тест сега дали ще покаже нещо понеже вече съм пила кафе и обядвала дали това ще попречи нещо
Ще покаже. Аз поне никога не съм се съобразявала с това правило.

# 5
Благодаря ви! Още сега ще отида до аптеката и много се надявам да съм най щастлива до края на денят

# 6
Здравейте на всички. Цикълът ми е с продължителност 28дни, менструация 5-6 дни. О на 14-ти ден след началото на менструацията. Този месец О ми се падна на 15-ти март, в същия този ден правихме любов ( за пръв път в ден на О). Трябва да ми дойде на 29-ти март, което ще рече, че си имам още 8-9 дни. Цикълът си ми е редовен, ясно ми е, че е много малко вероятно да забременее една дама от първия път, а също така ми е ясно, че е твърде рано да се установи бременност, симптоми и т.н Когато имам овулация я чувствам, защото има дискомфорт и типичното течение. Но след незащитения полов акт (15-ти март), 2-3 дни след него започна едно подуване, дискомфорт долу ниско, сякаш е като менструален, болки в кръста и така е до ден днешен вече 5 дни ще станат. Да допуснем, че О не е изчислена правилно и да е в по-късен етап, но пак толкова дни дискомфорт е нетипично.  Рано е за течения-зная, рано е за всичко, но интересно от къде идват тези усещания, случвало ли се е на някоя от вас до сега? Както се казва всеки организъм е индивидуален, но все пак дали има дама, на която да й се е случило и какво е установила евентуално накрая? Благодаря и спокойна вечер! 🌹

# 7
Здравейте на всички. Цикълът ми е с продължителност 28дни, менструация 5-6 дни. О на 14-ти ден след началото на менструацията. Този месец О ми се падна на 15-ти март, в същия този ден правихме любов ( за пръв път в ден на О). Трябва да ми дойде на 29-ти март, което ще рече, че си имам още 8-9 дни. Цикълът си ми е редовен, ясно ми е, че е много малко вероятно да забременее една дама от първия път, а също така ми е ясно, че е твърде рано да се установи бременност, симптоми и т.н Когато имам овулация я чувствам, защото има дискомфорт и типичното течение. Но след незащитения полов акт (15-ти март), 2-3 дни след него започна едно подуване, дискомфорт долу ниско, сякаш е като менструален, болки в кръста и така е до ден днешен вече 5 дни ще станат. Да допуснем, че О не е изчислена правилно и да е в по-късен етап, но пак толкова дни дискомфорт е нетипично.  Рано е за течения-зная, рано е за всичко, но интересно от къде идват тези усещания, случвало ли се е на някоя от вас до сега? Както се казва всеки организъм е индивидуален, но все пак дали има дама, на която да й се е случило и какво е установила евентуално накрая? Благодаря и спокойна вечер! 🌹
Рано е за симптоми. Трябва време за да се имплантира ембриона. Напълно е възможно да стане от първия път. Мъжът ми мислеше като теб, че не става от първия път. Много се радваше, че няколко месеца ще правим секс без презерватив. Голямо щастие да, но няколко дни защото забременях веднага.

# 8
Да, ще поизчакам разбира се. Да сте живи и здрави и благодаря! Спокойна вечер.🌹

Общи условия

Активация на акаунт