Мартенското слънце вънка грее, а НОЕМВРИЙЧЕТО лудее!

• 13 921
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
исайкова, стерилна урина не пуснаха ли още когато обикновената показа мътнина и бактерии?За това говерехме още преди месец,като беше Криси в болница.

# 196
между другото, четейки за палачинки, се сетих, че рекордът ми е 10, а спокойно изяждам по 7 палачинки. Не катми, разбира се, нормално големи палачинки.

# 197
термин - 9 май, а до скоро мислех, че е 10-ти. не съм била доразбрала нещо  newsm78

тити - ама ти искаш да кажеш, че си махнала памперса, т.е. че детето е по гащи. и пере и дриска на воля? ашколсун. добре че поне второто не прави в гащите.

палачинки и аз ям винаги над 5.

а ние не можем да намерим лепенка 'млад шофьор'. 'бебе в колата' имаме, но другата не можем да намерим.

Последна редакция: ср, 28 мар 2007, 17:56 от majceto

# 198
детето е по гащи, а един ден беше и без гащи, за да не пера  Mr. Green памперсът не е махнат в класическия смисъл на думата. Слагам памперс за спане и излизане. Всъщност стои по гащи сутрин около 3 часа, следобед около 2 часа и вечер около 3 часа. През останалото време е навън или спи.

# 199
  • София
есприт ,не.Нямало смисъл.Бяха сигурни че е стрептокок.

ДА,предписаха аб,двама лекари-различни аб...много ми е жал-3ти за един месец.

# 200
  • Димитровград
Исайкова,поне има някаква диагноза вече,и на мен много ми е жал за Кристи,а за лекарите какви думички ми идват,няма да напиша нищо,защото все ще е малко.Сега очакваме подобрение!!! Hug
Аз затова не съм шофьор-не ставам и така реших,даже нямам и книжка,макар че карах курсовете.Юка,а при вас добре,че е бил малкия дявол.
От понеделник Едита е ученичка,стискайте палци да е ОК всичко.

# 201
От понеделник Едита е ученичка,стискайте палци да е ОК всичко.

петра също. най-много да се забавя до вторник-сряда, но то ще е по моя вина. не ща да си давам още детето на яслаааа. ама няма как...

# 202
Тити, браво за куража Деян да е без памперс през деня!!  bouquet

# 203
Влизам само да напиша, че няма да ме има 4-5 дни  Grinning
Ще ходим на Монтана тримцата с Ади и тати, да видим баба и дядо (моите родители). Ще празнуваме и католическия Великден. Пък в неделя на Цветница вечерта ще се върнем в Русе да празнуваме на свеки имения ден.
Весели и слънчеви дни ви желая и приятно посрещане на Цветница!!!

# 204
Исайкова, както вече писах и ние имахме същата бактерия преди месец. Лекарката каза да изчакаме с антбиотика, защото може организмът сам да я премахне. След десетина дена правихме пак изследване и я нямаше. Мисля, че само капахме едни капки в носа, защото имаше нещо в гърлото. по принцип мойта лекарка се стреми да ни спестява АБ и засега винаги с право. Консултирай се и с друг лекар.
Дано  се оправите вече!  Praynig

# 205
  • София-там нейде в западната част
добра ви вечер  Hug
исайкова много изпатихте вие незнам това от незнание,невежество,мързел или що е в лекарите ... нали затова учат полагат клетва и ние им "вярваме" на диагнозите ... поздрави и целувки  Heart Eyes
доминик приятно изкарване   bouquet
тити аз преглътнах мазалото с лъжицата и самостоятелното хранене ама с пампата ще изчакам още малко хем и да се позатпли ... иначе поздравления за начинанието ... ние също си имаме първия комплект потник с гащички
канест майче с вас сме после ще споделяте впечатления и давате съвети  Wink
лек нощ  Tired ... нещо не ми работи всеки път "А" то сег видях сори ама нещо има по клавиатурата ... какво ли  Thinking Joy hahaha Joy

# 206
  • Карлово
Да се включа и аз с моята история около гърнето. Пробвах преди месец варианта на Тити, но ми писна още на третия ден. То беше студено и два чифта гащи, чорапи, боди...Тази вечер, докато аз бях на купона с колегите, имахме гости да гледат мача. Две семейства, едното момиченце е с 6 месеца по-голямо от Марти. И то показало на Мартина как се ака, и тя взела, че се изакала в гърнето. Досега при мен винаги се е дърпала, тръшкала,рев, не иска да седи на гърне, когато ака. Обаче сега-успех. Минават ми едни мисли, да взема да я пратя малко да я обучат ли Mr. Green Утре ще пробвам и аз, да видим как ще реагира.

Исайкова
, вижда се вече краят на вашите перипетии с болестите. Хайде скоро да се похвалиш с окончателното оздравяване на Криско!

А, и един куриоз. Разлиствам днес сп. 9 месеца и случайно виждам, че нашия тати е Баща на месеца. Пък аз пращах писмото още когато Мартина беше на 2-3 месеца. По мейл, не по пощата, да кажеш, забавило се е. И награда ще имаме-шише против колики Mr. Green

# 207
Здравейте.
Аз днес заминавам за София. Но утре се връщам.
Исайкова, направо не знам какво да кажа. Писна ми от такива лекари,а те май са масово точно такива - немарливи към работата си и към живота и здравето на нашите деца. #Cussing out #Cussing out #2gunfire
Тити, браво за куража. Аз реших да изчакам докато се стопли. Че нали пробвах преди 2 месеца и Кити само в гащите. Все не можех да я издебна. А си е студено и тя все по земята стои. Иначе сега си казва - ако, ако и си взема гърнето. Почти всеки път я хващаме. Даже сега в Павликени май и за пишането си казва.
Айде, чай че автобуса ще тръгне без мен.

# 208
  • Gabrowo->Sofia
хи, хи микки, за близнаците ще ти е от полза шишето Joy

А моят разбойник веднага щом се наака казва "А-а, няма." Вероятно иска да ми каже, че вече става безпредметно да го слагам на гърнето...

# 209
  • Карлово
Привет!
Снощи се замислих над разни житейски въпроси. Как постепенно все повече мами от нашата темичка се завръщат на работа, как темите ни на разговор  вече не се въртят само около едно и също. Преди какво беше. Един каже "пюре" и всички само за пюрета, после зъбчета, прохождане...А сега разни и разнобразни. Готино е такова развитие, но и малко тъжно ми става, че порастват децата.
И едно късно кафе да ви почерпя

Общи условия

Активация на акаунт