Мартенското слънце вънка грее, а НОЕМВРИЙЧЕТО лудее!

• 13 919
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здарвейте на всички!
Първо се включвам да успокоя майките с яслата. Вчера получих първата картинка на Кали. Озаглавена е (от лелите) "Писмо" и представлява драскано със зелен молив. Аз малко се смях, но педагожката ми поясни с онзи поучителен тон, че по-важно е детето да държи молива и да драска в границите на листа - важна психо-моторика. Демек детето ми не е бавноразвиващо се.  Mr. Green
А иначе се включвам в групата на гадните новини. В неделя Калина си проби 4 см, хоризонтална дупка на главата. Скачаше по спалнята и се приземи с чело в ръба на нощното шкафче. Имаше парчета от кожата и по шкафа. Бяхме в Пирогов, там направиха каквото можаха, здравословно сме добре, но детето се обезобрази (надявам се не завинаги). Надявам се да ми прости като порасне, но се съмнявам в това.
Лек ден на всички.
ИсайковаHug. Хайде да премине серията с болестите и да се оговорим за семейна среща.

# 211
  • Gabrowo->Sofia
Леле, Елспет, сташна каскада е била. Дано не остане лош белег. На брат ми като малък едно друго дете му сцепи челото и си спомням, че беше доста стяскаща и кървава картина. Неговата рана е високо на челото и сега нищо не личи, или е влязла под косата или просто си е зарастнало и се е възстановило.

# 212
елена, дано бърzо се оправи малката. голям ужас е било. и аz имам белеzи от подобни каскади и всиЧко съм простила . много обиЧам мама  Laughing и теб ще си те обиЧат винаги в това съмнение няма  Hug

# 213
ElspetShocked лошо ми стана като четях и си представих. Дано се оправи без белези. Пък и белег да остане, сигурно ще е чара й. И не се обвинявай - нямаш никаква вина. Просто такива неща се случват.

# 214
ели - няма страшно. калина ще си бъде чаровна с белега. това да й е дертът. а ако не се харесва - ще си направи нафъкана прическа и няма да личи Simple Smile

# 215
  • София
Оф, един сантиметър над веждите, от зеница до зеница, хоризонтално, не вярвам да изчезне, но ще пробвам по-късно като зарастне раната с кремовете против белези. Пък ще си намери мъж да и купува фон дьо тен за 50 лв  Mr. Green
Страшничко беше, никога не съм била толкова уплашена. За първи път се паникоьосах, бях абсолютно неадекватна. Мислех, че досега съм изпадала в паника, но това състояние е неописуемо, пълна липса на контрол, абсолютно неведение за това какво да направиш или поне да вършиш нещо, а не ням ужас и парализа. Е оправихме нещата някак, сега ходи на ясла. Нали ви казвам рисунка ми направило детето.

# 216
Ели, много неприятно преживяване #Crazy. А за белега не го мисли сега има доста мехлеми за заличаване на белези. Аз лично съм се убедила в ефикасноста им /имам 6 шева на брадичката и то от преди 10г./ а също и разни билкови илачи.

# 217
  • Sofia
Elspet,казват,че контатубекса заличавал белезите,ама аз е съм пробвала.Белега ще изчезне,важното е че детето е здраво.

# 218
  • Карлово
Ох, Ели, много стряскащо звучи, добре че всичко е отминало. За белега и аз подкрепям момичетата за разните мазила. А с контратубекс изчезнаха белезите на едно приятелско момченце от изгаряне, така че ще пробваш.

# 219
Здравейте,

Ели, добре че ви се е разминало по-страшното Thinking Белегът може и да се махне. Важното е, че е добре физически а и психически детето. Както се казва "курбан трябва да и правите" на тази дата. Praynig
За гърнето, май ще се включа, когато всички вече са го преборили. Ще изчакам още месец да се постопли и тръгне човекът по бодита та да не пера като за целия китайски народ ooooh!. Така, че бройте ни последниии Laughing
Ние излизахме и Поло игра на площадката зад нас. Нямаше други деца и му беше скучно, но още не смея да го изведа на площадката с деца. Да не причинявам безсънни нощи на някои родители. Защото ние най-вероятно от там сме пипнали онзи вирус. Само че площадката зад нас, заради поляната с цветята, не са я подминали като са слагали отрови против насекомите и много се ядосах.  Close
Ох сега ще се отдам на плетачество. Blush
А кога точно е Цветница? Аз пък от другта седмица сигурно също няма да съм на линия, че при нас свекитата пристигат и не върви да стоя пред компа. Thinking

# 220
  • Димитровград
Елспет,за белези чух за крем около 80 лева,който заличавал наистина.Да нацелуваш малката художничка!

# 221
аз само да кажа, че в еспри на хр. белчев има някакви изостанали намалени неща. за деца над 2 години са. а намалението е сериозно - купих термопанталон, ама много як, намален от 90 кинта на 27. и като се замисля, че тази есен купувах за х 20 и то обикновени, български /от своге  Mr. Green/, направо далавера. имаше и летни тънки пнаталони, сладурски полички пак за х 25-7 кинта, пуловер за 25, тениски и блузи. но зимните панмталони или поне тези с подплата са най-на сметка. не бяха останли много неща. но то няма и как с такива цени. това да си знаете.

иначе продължавам да съчувствам на калина и ели.
още повече след като днес говорихме с директорката на яслата и петра твърдо започва в понеделник. жената твърдо настоя да не я водя или вземам от яслата, за да не съм се разстройвала и да не се налагало да вика линейка за спешно раждане  Mr. Green. така че филков ще отнесе рева и истериите, а аз ще стоя като куче на прозорец да ги чакам да се върнат. хем ми олекна, хем не ща да е тъй и да не съм около човечето. нали все аз я успокоявам, когато се раплаче или се удари  Confused стана ми мъчно и пак се разревах в кабинета на жената. а филков взе да ме подкача, че сме нямали час за психаналитик, а сме отишлли работа да вършим  hahaha

# 222
  • София
Ето най-новата снимка на моите двама, отбелязвам, ден преди инцидента.
http://family.webshots.com/photo/2545860520073505527KjkQps

Абе, майче, ами ако Петра не плаче...? Знаеш ли тогава що рев ще изревеш?  Mr. Green За мен яслата си е перфектния вариант. Всичко ще се уреди. После ще си имаш пораснало момиче...

# 223
Elspet, прекрасни сладури! Simple Smile
А иначе, наистина не се притеснявай, сигурна съм, че няма да остане белег, но ти мажи упорито и постоянно!!! Аз също препоръчавм Контрактубекс - около 10 лв.!!  Peace Също имаше някакво обикновено с невен, ще проуча и ще пиша пак.

Юлиана се е научила да сваля всички дрехи от сушилнята, така старателно простряни от мен - това упражнение го правим по няколко пъти на ден, най-лесни са й нейните дрешки за измъкване и смъквъне, докато не свали всичко не се спира, крие се, гоним се - голяма веселба пада.

Стискам палци на всички деца, които в понеделник са на ясла, а на майките им още повече!!  Hug Макар че като се поставя на ваше място.. направо не ми се мисли! Аз такъв рев му дръпнах като спрях да я кърмя, пък не знам.. Нищо, ползено е да се плаче по-малко! Wink

Поля, Цветница винаги е неделята преди Великден, сега се пада тази неделя - 1 април.

Хубав ден!!   bouquet

# 224
  • Измир
Елспет, напълно ти съчувствам. Миличката Калина. А на снимката са много сладки Heart Eyes

Доминика, весело изкарване на мини ваканцията.

Ние тези дни се наскитахме. То не бяха Молове, ИКЕА, Карфор... Севима вече е много веща в пазаруването. Като си хареса нещо, взима си го, оглежда го и го мята в количката или торбата. Даже за първи път рева за играчка в магазин и по принуда я закупихме. За сега реших да не купувам легло за Севима, още малко да си помисля, но до 2-3 месеца ще съм принудена, понеже съвсем и умалява.

Общи условия

Активация на акаунт