Мартенското слънце вънка грее, а НОЕМВРИЙЧЕТО лудее!

• 13 917
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
и как е в икеа? нови придобивки?

# 226
Привет от Монтана  Laughing
По някаква супер случайност с лаптопа прихванахме безжичен интернет  Mr. Green Сега ще чета какво сте писали, бързах да се похваля  Laughing И междудругото днес ще правим обиколка по автокъщите тук. Много искам най-накрая да си харесам кола, ухх ...

Айде да чета какво сте писали  Party

# 227
добро утро!
ние вчера също разпуснахме малко- бяхме на кино. гледахме цветният воал по съмърсет моъм. хареса ми, макар че сега се каня да чета и книгата. а със сигурност тя ще е по-хубава. моят мъж по такива романтични филми не ходи и съм много доволна, че все пак го замъкнах. писна ми от разни епически битки, мръсни мъже и дивашки викове  Crazy
сега съм се наканила пак да поръчвам книги. а на мен ми е много трудно това занимание. искам да си купя поне 10 заглавия  ooooh!
днес и ние претърпяхме лек инцидент. докато се опитвам да поспя, чувам кейти как ревна, после спря и баща й започна да вика: кейти, кейти. скачам аз в просъница- кейти се захласнала, от устата й тече кръв.  Shocked щях да припадна. бързо духам в лицето да се свести. после оглед на щетите- слава богу, нищо й нямаше, малко си ухапала езичето, защото като падала, паднала на кубче.  само дето на мен сърцето ми спря  Cry в тази връзка, представям си, елспет, какво ти е било  ooooh! дано не й остане белег на калинка.
хайде отиваме на кратка разходка, че е такъв студ.....

# 228
Добро утро.

Аз си пия кафето и чакам да се стопли водата в бойлера - тази сутрин съм се оляла - източила съм целия бойлер. Е добре че мъжът ми преди мен става, та е имал вода за душ и бръснене.
На всичкото отгоре мишката ми се е изтощила и днес ще съм с безцветен постинг - няма да ви моря очите.
А снощи сънувах, че имам една бяла мишка, че и като дресирана(на всякъде с мен). Да обаче, отидохме на кино и ми я задигнаха.
Къде има магазини от веригата Карфур?(тук и ние имаме такъв хипермаркет - огромен)
Майче, честито ти покупки. Петра бързо ще свикне с яслата, че после сигурно и няма да иска да се прибира вкъщи.
Юка, ами кога ще ги четеш тези книги?
Поло още не говори, даже и това дето преди го казваше, вече е забравил. Има ли и други като нас?
По повод въпроса ми, се сещам за Сердика - защо ли не пише?
Доминика, хайде успех с намирането на кола.:о)
Хайде до после, като ми се зареди мишката, че ми е много терсене така - само се протягам на дясно, а там нищо.

# 229
Малее, Елспет, с ей такива  #Crazy очи останах след като прочетох за нараняването! Горкичкото дете, горкичката ти! И все пак, въпреки белега, е добре, че само с него сте се разминали!

Юка, много неприятно и при вас. Шокът си е голям, особено пък като си сънена ...

Ние отиваме на разходка с кафенце  Flutter
Приятен ден на всички  Hug

# 230
юка, книгата е чудесна.

хихи, аз да се наредя в редицата на страдащите - Деян е хремав, тече като фонтан и от носа, и от пишката  Mr. Green  днес категорично пикае в гащите. И от устата текат лиги, понеже я държи отворена. Но продължава да се гушка, заради което и аз съм мокра и олигавена.

но нашето са бели кахъри в сравнение с тези на ранените.

за Сердика и аз питах, обаче снощи е влизала поне да чете, значи не се е изгубила безследно. дано са добре.

# 231
  • София
Привет, включвам се за бързичко в обедната почивка Grinning
Елспет, представям си какво ви е било, надявам се да не остане белег, в тази връзка аз на около 3 г. много лошо паднах и цялто ми лице  е било надупчено от чакъл или върху каквото там съм паднала, а под брадичката съм била ръзкъсана, но нямам белези сега, така че дано и Калина се възстанови бързо и без следи Laughing
Ние памперс не сме махнали, като види гърнето и почва да плаче, не я насилвам (засега  Mr. Green), затова пък е върховно удоволствие да ходи гола, позволява й се вечер преди баня, успя вече да припикае килима, на другата вечер имаше и ако, иди му обяснявай, че трябва да отива напред, а не назад в развитието си Mr. Green А и по цяла вечер плюе, откакто тръгнах на работа, само маймунджалъци е възприела.
Майче, кураж през първия учебен ден, напълно те разбирам, аз почти всяка вечер си поплаквам, защото ке налага през май месец Вики да е в Бл-д и да ходим само през почивните дни, как ще се прибирам и нея няма да я има, не знам просто.

# 232
Привет от мен в петък по обед!   bouquet
Ели, децата са ти прекрасни!
Майче, че свикне Петра, този етап ще мине и замине, но няма да се забрави със сигурност.
На Олгарита и Севима честити нови придобивки. С какво креватче сте сега?
Доминика, стискам палци!
Юка, УЖАСССС!  Вече са непредвидими. Чустват се силни и можещи и хоп – беличка. Shocked
Поля, този път ще те извиним за безцветния постинг. Simple Smile
Тити, вие да се оправяте бързо!
Беба,  пожелавам повече такива почивки, в които да можеш да се включиш! Wink
При нас от изследванията на Ванко нищо обезпокоително не излезе, чуства се добре и щастлив, прави планове за предстоящата ваканция.
Гошко пък покорява нови висини, харесал си е  една катерушка по-висока от мен и стига до върха и за време, обаче не умее да слиза.
Ние се приготвяме за гостуване на баба и дядо в Сливен.
Пожелавам ви – хубави Лазаров ден и Цветница!

# 233
Здравейте, мили майчета!
Ние малко безследно изчезнахме - спонтанно заминахме за 10 дена на гости на майка ми в Берлин, но сега сме пак тук.
Виждам, че първо трябва мнооого да наваксвам и да чета, пък после пак ще се включа да пиша!

# 234
  • Gabrowo->Sofia
Може да ми смеете на моите кахъри, ама от преди Коледа имаме нови съседи над нас и периодично имам спорове с тях по въпросите за общото ни съжителство в блока! Не стига, че трополят по цял ден (у тях няма килими, които да убират звука), имам чувството ,че нарочно са си купили обувки за тропан. Непрекъснато търрят столове, дивани ,маси и бог знае още какво..... нама 10 вечерта, няма 7 сутринта, няма наобед от 14 до 16! Днес сменята дограма.... в 2 и 15 не издържах на шума от пробива е къртене, докато Ваньо се опитваше да заспи. Качих се уж спокойна да ги помоля да правята нещо друго, малко по-тихичко за известно време, а оная (съседката) отваря вратата и ми сопка! Ех, не издържах, и аз се разкряках.... Какво да кажела на бригадата, да съм идела аз да им кажа... Попитах я не можа ли поне да ни предупреди от предния ден, е ще правят ремот.... тя злобно ми отговаря ... Ами от сега да знеш до 10 ще е така! ... Съвсем ми падна пердето... Ти си ги наела, ти се оправяй... само това успях да изсъскам...

Извинявайте, е ви занимавам, ама ме разтрепара тая коза!

Между другото днес случайно видях Деситка. Ходихме до Славейков да оставя едни картички на Веикденския базар и я срещнахме със същата задача  Grinning

# 235
  • Димитровград
Diddi,аз така моите ги предупредих 2 пъти и на третия път извиках полиция.От тогава няма шум в неподходящо време.

# 236
  • Ruse
здравейте и от мен
влизам само да се опла4а 4е Ели е с умопомръ4ителна хрема-горкото като легне и запо4ва едно давене мрънкане кашляне и накрая завършва с повръщане Sick До сега никога не е била 4ак толкова хремава.Цяла нощ не сме спали а и през деня неможе да спи горкото,но когато е права просто й няма ни6то-оби4айната лудаа глава.водих я на ли4ната и казаха 4е по4ти са й пробили втория ред кътници и цялата тази работа с хремата е от това.моля се наистина да е от зъбите 4е в момента половината русе е болно.лек ден от нас

# 237
а моето дете все така е здраво.
и хемоглобинът е 120. а беше 100. що филета и шунки съм натикала, що телешко и черен дроб - не е истина. но явно има файда  Mr. Green

# 238
хехе Майче, значи чакълчо ще се казва като моят свекър - неговото име в превод е Камен - Pierre. Wink

# 239
Леле, не мога да повярвам колко много изписваме за 10ина дена Shocked Но прочетох прилежно.
Сега да видим какво съм запомнила:
Исайкова, просто не мога да повярвам какво безотговорно отношение към здравето на това дете е проявено и колко изстрадахте. Хайде наистина да е за последно и от сега нататък да сте здрави и бодри!
Пак много болни дечица, Поля, така и не разбрах какво му е било на Поло последно? Сега си е ок, нали? МАлик преди две седмици някъде беше с 40, 5, ужасно чувство.
Нашият престой в Берлин започна много калъшки, малко преди да пристигнем, майка ми паднала и си счупила крака, плюс ужасни натъртвания на коляното и двете ръце, не бях виждала такива огромни синини досега. Аз вдигнах висока Т и ме втресе още в колата, за капак ме хвана и рядкото щастие (на ПЪТ Sick), а след като температурата и хремата на Малик все още не бяха ок и на следващия ден му беше изтекло нещо от ухото и го заведохме в Берлин на лекар, се оказа отит. Та Дирк стана медсестра и се грижеше за трима ни, но поне и аз, и Малик се оправихме много бързо. Не му се размина антибиотика, но при отит с перфорация няма как. Но се учудих колко търпи това дете, наистина не сме усетили, че е толкова зле - беше си в чудесно настроение и не плачеше. Иначе после беше много хубаво, времето беше прекрасно и си починахме активно.
Тити, браво за постоянството с гърнето, и аз смятам да почна просто от любопитство и против съветите на дебелите книги.
Да ви кажа и друго нещо, нуждая се от съвети. На мъжа ми му предлагат много интересна и дори за немските стандарти много добре платена работа в Бг. ТОй страшно много иска да дойдем за 2-3 години, аз съм много раздвоена. Проблемите ми са най-вече:
1)хубава ясла за Малик, най-добре немска/частна, дали има таквоз чудо? Идеи за сайтове?
2) Признавам си, че ме е доста шубе да карам сама кола в София. Но е въпрос на опит, де.
3) къде да живеем? иска ми се някъде в центъра или Лозенец, хем по-близо до работата на Дирк, хем да не ми се налага да карам много (виж точка 2). Има ли добър сайт за наемане на апартаменти, колкото да се ориентирам?
Уф, не знам. Хич не мога да се реша, а и интуицията ми мълчи упорито...

Общи условия

Активация на акаунт