Алп Навруз - Пазар - Проекти и колеги -Тема 9

• 6 731
  • 143
  •   1
Отговори
# 15
Свърши, не знам какво да кажа. Алп се справя превъзходно, както винаги. Heart Но нещо липсва, не знам какво точно.  Много мудно, разпиляно, Илайда нещо не ми се вписва, химията за сега я няма. Всички останали са като закърпени и излишни. Ще гледам пак, ако не със субтитри, поне оригинала, да видим да не би от озвучката да ми се губи нещо? Но с мъка изгледах епизода, та и рейтинг утре не очаквам. Ама пък знае ли се, те комшийте са все наобратно. Joy Жалко за пустия късмет на Алпи. Head Band

# 16
Това ,което успях да видя ,на мен пък ми хареса...за химията си права...Мюнивер ,все още не мога да я разбера ,какво иска...И аз ще чакам епизода с превод...Онлайн озвучката беше много лоша,много писклива,а и преводачката много бързо превеждаше и на моменти нищо не разбрах.
Пипи ,сигурно си гледала първа серия на Ешреф ,как е?

Да видим утре рейта...преводачката коментира ,че серията е била по действена  ... Thinking

# 17

Пипи ,сигурно си гледала първа серия на Ешреф ,как е?

Добре е, но и там рейтинга не е задоволителен. Предполагам заради предварително показания трагичен финал. А аз по трагедии не си падам. Ще го гледам заради Чачко, както и "Пазар" заради Алп.

# 18

Още може 50 минути да отделят на Фърат Алтунмеше ,че Гюнгер си закопа дизито велико

# 19
  • София
Добро утро, скъпи дами!
Да пием кафето си с Алп:
Да споделя, че много ми е мъчно за Алп - отново не попадна на заслужаващ за него сериал. Аз съм от тези, които гледат само сцени с Алп. Не ми харесва и забрадената Илайда. Рейтинга е отчайващо нисък и нищо чудно така да продължава до бърз финал.
За да не съм толкова песиместична ще сложа хубавото ни момче.

Всичко добро ви желая.

Редактирам се защото ето какво прочетох: Сериалът "Пазар"  ще свърши в шестия епизод, KanalD взе решението поради ниските рейтинги.  Съжаление на актьора Алп Невруз, защото това е третият му сериал, затворен поради нисък рейтинг" . 😢 Жалко!

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 16:18 от Nina NN

# 20
Пустият му късмет вече втори сериал спират по канал Д на Алпи. Не успяха да нацелят вкусът на турската публика от екипа на дизито. Няма рейтинги , няма и печалба и реклами. Явно не са се договорили за определен брой епизоди и подписали.

Сериалът "Пазарът" с Алп Навруз и Илайда Алишан ще направи финал на епизод 6 който канал D излъчва в събота вечер поради ниските рейтинги.  

Светле , сериала на Чачо и Демет не е лош има интересен и необичаен похват на писане и заснемане, като режисура, като в старите филми. Рейтинга се надяваме да дръпне , но като за начало почнахме с около четворката.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 18:39 от femmi2

# 21
Жалко за Алп, дано другият път има късмет. Първите 2 епизода бяха интересни, но после сценарият зацикли. А и не всички актьори ми харесаха как играят, особено Фърат Алтунмеше. Дори и Иляйда не харесах.

# 22
Напълно го очаквах казаха че ако няма тройка ще дойде решението.Гюнгер сам си провали сериала лошото е че на Алп по Канал Д не му върви.🤦♀ и предния беше за там със Синем и Нилпери.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 19:59 от x BlackRose x the guardian team :)

# 23
  • София
Скрит текст:
Пустият му късмет вече втори сериал спират по канал Д на Алпи. Не успяха да нацелят вкусът на турската публика от екипа на дизито. Няма рейтинги , няма и печалба и реклами. Явно не са се договорили за определен брой епизоди и подписали.

Сериалът "Пазарът" с Алп Навруз и Илайда Алишан ще направи финал на епизод 6 който канал D излъчва в събота вечер поради ниските рейтинги.  

Скрит текст:
Светле , сериала на Чачо и Демет не е лош има интересен и необичаен похват на писане и заснемане, като режисура, като в старите филми. Рейтинга се надяваме да дръпне , но като за начало почнахме с около четворката.
Напълно очаквано. Забрадки и рев 5 епизода, няма как да се получи. Играта на Алп Навруз ми хареса, на Илайда Алишан- не, но може и да е от героинята ѝ, не съм я гледала в други проекти.
Успех желая на Алп Навруз!
Няма как да се прогнозира в ТР успех или не на даден сериал, но като цяло сценарият е от огромно значение.

# 24
  • София
Добро утро, скъпи приятелки!
БЛАГОВЕЩЕНИЕ Е! Да пием заедно първото си кафе в този празничен ден:
НЕКА ДНЕС НИЕ И ВСЧКИ, КОИТО ОБИЧАМЕ ПОЛУЧИМ БЛАГА ВЕСТ!
Очаквам след приключване на "Пазар", който и мен не ме завладя да получим  хубава вест относно нов проект на прекрасния Алп. Той заслужава!
Хубав ден на всички.

# 25
Здравейтее,момичета! Hug
Оф,не знам вече и какво да пиша...Много жалко за Алп,много...а и тоя Гюнгер ли беше голяма излагация....Четири серии ни занимава с Мюнивер...то рев ,то чудо....иди си ,ела си... и оня лудия ,който и е уж мъж... Илайда много ме разочарова,не ,че ми е била любимка,аз другаде не съм я гледала,но очаквах повече...а Фърат един такъв оцъклен ....него пък въобще  не го  понасям.... През повечето време те ,двамата бяха главните герои....
Чудя се Алпчи ,как ще понесе още един провал...и пустия Канал Д...няма късмет с него и това е...
Аз ,да ви кажа честно нямам и желание да гледам 5 серия с превод ..

Между другото да попитам....колко спрени ,заради нисък рейт има Алп?
Аз знам за два,но гледам някои пишат ,че са три...кой е третия???

Правилната двойка в грешния сериал и грешния момент 🥺❤❤❤...пише един фен.

Друг фен пък пише...Какъв срам 🤔 какъв сериал искат да гледат турците? Тъй като ние сме международна публика, наистина обичаме този Piyasa, стига #AlpNavrus да краси екрана ни

KanalD взе друго решение: Няма да има повторение на епизод 5 в събота. Слотът вече е даден на Eşref Rüya. Дали епизод 6 на Piyasa изобщо ще бъде показан през април е съмнително!🥺 ⚠️KanalD има друго решение: Има 5 повтарящи се епизода сутрин. Пространството между тях е заето от Eşref Rüya. ¡Този епизод е 6-ият епизод от пазара, който ще бъде пуснат през април!🥺 🥺🇩🇪❤️🇹🇷💯%

Гледах клипче ,момент от 5 серия....Минюверр най накрая тръгва с Кенан ,демек приема подадената ръка ,ама кел файда... AnguishedDisappointedDisappointedDisappointed

Текуща публикация в Twitter от Алп Навруз: Публикуване на Алп Навруз Нека тази благоприятна нощ донесе мир, спокойствие и любов, #MayKadirNight да бъде благословена🌙 Алп Навруз Това е моментът, в който казваме благоприятен; Вие сте в слънчева среда, спокойна от любов, #QueKadirNight морето е на моя страна🌙

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 20:34 от Svet_sz

# 26
# 27
Привет,момичета! Hug

???????????????? Може ли някой да каже какво пише тук ... Thinking

Само този въпрос ми се струва възмутителен. Как трябва да следваме тези решения? KanalD иска ли да натъпче всички важни решения в един последен епизод?🤦🏼‍♀️ Тази бременност е единственото място, от което мога да избягам. Какви решения искате да вземете? ¿KanalD ще се фокусира върху най-важните решения в един епизод? 🤦🏼‍♀️ 🥹🇹🇷❤️🇩🇪💯🤍🖤🩶🫶%

Току що изгледах 5 серия с превод... и още повече се ядосвам...точно ,когато изникват много въпроси ,спират сериала...Друго си е на БГ да гледаш...и....за кого работи Шевик,на кого постоянно се обажда,защо трябва да отстранят Гани...каква връзка има със всичко случващо се и защо хората на Адар получиха заповед да го ранят...
Какво преследва Кенан ,че постоянно е като главозамаян,какво крият майка му и Аксен...защо Шевик заплаши Асу...общо взето  много въпроси без отговор....жалко....

Серията много ми хареса,даже малко си и поплаках....жалка турска действителност...щом дъщеря и била чиста ,майката доволна,щастлива ...боже мили, що за глупост... Dizzy Face Close

ПАЗАР, ЕПИЗОД 5 С БГ ПРЕВОД
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/03/5-neron-angelov-nov_23.html

Този момент трае вечно.
Любовта е красиво нещо ❤️🌹
Винаги отваряй сърцето си за Любовта и за да бъдеш обичан 😍 Остаряващ, но все още сам. Сърцето ми тупти със смесица от тъга и копнеж. Последната ми връзка беше транзакция, а не връзка. Взеха каквото искаха, но ме оставиха само празнота. Копнея за деня, в който ще намеря някой, който да ме обича искрено, без условия или очакване.

# 28
Не само канал D прави така , а всички останали канали, като не им отърва. Тая остаряла рейтингова система спешно трябва да се промени при турците,  няма такива изгледи за жалост.  Актьорите се пренасочват към платформите там има свобода и сигурност.

# 29

Ще застане ли Мюневвер до семейството си?
#Пазар с последния си епизод в събота от 20:00 по #ChannelD!

Общи условия

Активация на акаунт