Преди 13-14ти се разделял с любимите това било старо интервю не се доверява лесно на хората и това е проблем. Каза ,че ако му бъде изневерено отсрещната страна ще я зачеркне завинаги и от живота си ,но до сега такова нещо не му се случвало.Деликатен е на темата за жените и за него е важна.Ако имал възможност би набил Кенан - героят си от Пазар с мокро дърво.До няколко години изпитвал срам да плаче ,но сега счита ,че няма срамно в това напротив това прави по истински човек и основната причина да приема Кенан е ,че до сега не е играл толкова проблемен персонаж.Работи над два негови сценария , отворен към музиката и изкуството ,но се нарича мързел в това отношение защото все нещо се случвало.Не обича навалици и сиропирани баклави и тн.Много добър в кухнята.Имал страх от високо до няколко години и със самолет не пътувал сега все още продължава въпреки ,че пътува ,но за по дълги разстояния от 4-5 часа.Това което го съветвали да не говорил толкова тихо ,че не се чувало дори какво говорил.Алп имал скъсан минискус преди 1 месец го намерили ,но когато се наложило да носи партньорката си си е дал зор и бая го е заболяло.От Фазилет разказа една сцена в която Синан е ударил маса и ръката на Алп е останала в самата маса още има белег.Приятелите са добри е отворил чадъра му към Фазилет.От всичките му разкази за сериалите ми направи впечатление ,че най-много му е било приятно на сета на на Не пускай ръката ми
Много харесвал Гирай Алтънок като комик и гледал последния му филм.Счита ,че Дейвид Бекъм е икона за много от на актьорите стайлинга.Едно момиче каза ,че ще му помогне като му изтананика песента на Бурай от Островна приказка пък на фондип.

Жалко, че не можаха да пробият с рейтинга. А не беше лош сериала. Аз ще гледам утре с превод, не ми се мъчи да гадая.