Алп Навруз - Пазар - Проекти и колеги -Тема 9

• 6 723
  • 143
  •   1
Отговори
# 30
Интересни факти научих за Алп относно програмата на Ибо. Това ,че предпочита млечни сладкиши най-много ме спечели.Фазилет смята за повратна точка в кариера и живота си.Много се смях като гопитаха на онази игра за романтична вечеря и дойде като вариант Синем Кобал. И той вика а не батко Кенан и всички се хилиха доста...;д
Преди 13-14ти се разделял с любимите това било старо интервю не се доверява лесно на хората и това е проблем. Каза ,че ако му бъде изневерено отсрещната страна ще я зачеркне завинаги и от живота си ,но до сега такова нещо не му се случвало.Деликатен е на темата за жените и за него е важна.Ако имал възможност би набил Кенан - героят си от Пазар с мокро дърво.До няколко години изпитвал срам да плаче ,но сега счита ,че няма срамно в това напротив това прави по истински човек и основната причина да приема Кенан е ,че до сега не е играл толкова проблемен персонаж.Работи над два негови сценария , отворен към музиката и изкуството ,но се нарича мързел в това отношение защото все нещо се случвало.Не обича навалици и сиропирани баклави и тн.Много добър в кухнята.Имал страх от високо до няколко години и със самолет не пътувал сега все още продължава въпреки ,че пътува ,но за по дълги разстояния от 4-5 часа.Това което го съветвали да не говорил толкова тихо ,че не се чувало дори какво говорил.Алп имал скъсан минискус преди 1 месец го намерили ,но когато се наложило да носи партньорката си си е дал зор и бая го е заболяло.От Фазилет разказа една сцена в която Синан е ударил маса и ръката на Алп е останала в самата маса още има белег.Приятелите са добри е отворил чадъра му към Фазилет.От всичките му разкази за сериалите ми направи впечатление ,че най-много му е било приятно на сета на на Не пускай ръката ми
Много харесвал Гирай Алтънок като комик и гледал последния му филм.Счита ,че Дейвид Бекъм е икона за много от на актьорите стайлинга.Едно момиче каза ,че ще му помогне като му изтананика песента на Бурай от Островна приказка пък на фондип.

# 31
Аз съм предубедена. Харесвам Алп. Но нещо у  Илайда, не мога га да обясня ...
Може би защото за първи път я гледах в Musumiyet
А тук само рев и сълзи

# 32
Привет! Hug
Диде,мерсаж за превода.Аз гледах около половин час ,но като нищо не разбирам...виж това за ръката го разбрах ,защото Алпчи показа раната ,даже и показа ,че са го шили...

Жане ,и на мен на моменти  Илайда ми беше странна ,ама нейсе...

Между друго днес си мислих ,не може ли някой друг канал да го продължи...и интересно ,прочетох го в един пост на фенка,същото питане...Всички пишещи у фейсо за Пазара са възмутени...

Ето го и трея...

Piyasa 6. Bölüm Final Fragmanı | ''Biz Kenan'la Aile Kuracağız"
Пазар Епизод 6 Финален трейлър | "Ще създадем семейство с Кенан"

И....какво ще гледам...така се зарадвах ,че ще се кефя на Алпчи ,а сега... Rolling EyesClose

Между другото ,Феми гледах част от 2 серия на Ешреф,ама...не е моят сериал...виж ако имаше само сцени ,романтични ,между Ешреф и Нисан,щях да съм на първия ред... Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Мнение на фен,под трея ...

Какъв срам, че упоритата работа и усилията, положени в тази поредица от група хора, които дават най-доброто от себе си, не са оценени и какъв срам, че ние, обществеността, изобщо не сме оценени.
Бих искал да заявя, че искам да продължа да гледам сериала, защото смятам, че актьорите, на които се възхищаваме заради тяхната всеотдайност и отдаденост, заслужават да бъдат видени в тази история, която може да ни даде повече. Бих искал да благодаря на Piyasa, че създаде различна история и ни показа малко от това, което турската публика не иска да види. Наистина е тъжно. Желая ти всичко най-добро, скъпи #AlpNavruz. Заслужаваш само добри и красиви неща. Моето възхищение и любов към вас и целия персонал. ❤

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 22:58 от Svet_sz

# 33

Свеееет , не си падаш по екшън мафия .. О , ще има романтика и любооов и то много само почакай още сме в началото на пътя .

# 34
Здравейтееееееее... Heart

готвене? Хоби и терапия в еднаква степен ¿Cocinar? Afición yterapia al mismo tiempo
Алп Навруз

Тази вечер дали ще има 2 трей???

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 21:06 от Svet_sz

# 35
Привеееет Simple Smile

Финала на сериала

# 36
Приветттттттттт...къзлар ! Heart

Пазар 6. Публикувани са обобщението на епизода (Финал) и кадрите.
    Вярвам, защото бързаме към финала на Пияса.... Writer & Producer ще променят целия сценарий във финална сцена....
    Кенан извади Мюневвер от тежката ситуация, в която се оказа. Дуото признава чувствата си един към друг на връщане. И двете им ръце и сърцата са заключени. Но те не знаят за Адар, който ги следва и за хаоса, който ги очаква в Истанбул.
    Гани посещава кенефик, докато е в болничната стая. Разговорът между Гани и Шефик е разделен от призива на Кенан за помощ. Но Озге научи всички работи, които Гани върше зад гърба си. Гани и Özge получават изненадваща новина, докато залагат бъдещето на брака си на масата.
    Кериман падна безсилен от страха да не загуби Кенан. Докато Асу не оставя майка си и за миг сама, Кериман най-накрая признава тайната, която пази за дъщеря си. Фактът, че Ахсен беше гост на тази реч, ще повлияе значително на отношенията му с Кериман.
    Кенан и Мюневвер се опитват да защитят любовта си от всички и всичко, куршум, излизащ от оръжието на Адар и това, което се случва след това, води по начин, който никой не очаква.
    Но дали Кенан и Мюневвер ще могат да направят любовта си възможна въпреки всичките си невъзможности?
    #Piyasa #AlpNavruz #MünKen #İlaydaAlişan

Може да дойде нещо ново. Знаците са добри за Алп Навруз
🫠🇹🇷❤️🇩🇪🤞💯%

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 01:46 от Svet_sz

# 37
  Още снимки от финала тази вечер .  

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 15:55 от femmi2

# 38
Привет! Hug Тази вечер се разделяме с "Пазар". Cry Жалко, че не можаха да пробият с рейтинга. А не беше лош сериала. Аз ще гледам утре с превод, не ми се мъчи да гадая. Heart

# 39
Привет! Hug Тази вечер се разделяме с "Пазар". Cry Жалко, че не можаха да пробият с рейтинга. А не беше лош сериала. Аз ще гледам утре с превод, не ми се мъчи да гадая. Heart

Здравейтееее... Purple Heart
За съжаление да,Пипи...Аз реших да гледам ,но не мога да намеря линк.

# 40
Светле заповядай https://tr.canlitv.icu/kanald-canli#google_vignette Странно в You Tube вървят някакви новини.

# 41
Мерси ,Пипи,но аз търсих с руска озвучка.Да ,още върви старата серия...

# 42
Няма с руска озвучка, има но е със затворен достъп, платено.

# 43
Изгледах епизода, с нищо не ме впечатли

# 44

Изгледах епизода, с нищо не ме впечатли

И....с какво да те впечатли ,Жане???
Събран набързо,финален,доколкото разбрах една тайна се разкри...Гани е стрелеца от мотора... друго не схванах...и накрая...хепиенд....ти ,друго ли очакваше....в една серия.... ???

И...пропуснах  да кажа...нещо ,което много ме впечатли...облеклото на всички герои....ехааааааа,стилни и красиви,прекрасни тоалети,шикозни широки панталони,кожииии и так дале...доста скъпичко...аааа  ,и къщата  голям лукс...ама...не това е най важното,просто го отбелязвам като факт....

За играта на артистите няма да пиша...за мен всички се представиха чудесно...жал ми е само за Алп....и стига вече с тоя Канал Д...тъпанари ,така и не дадоха поне един шанс на сериала ,ама нейсе....
Алпчи ,да е жив и здрав...има още много път пред него...

Пазар...епизод 6 с БГ превод

https://playtube.tv/watch/%D0%BF%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%80-%D0%B5% … OJTq85jMSld7nKJzw

ПАЗАР, ЕПИЗОД 6 /С БГ ПРЕВОД/
❤️❤️❤️ ФИНАЛ ❤️❤️❤️

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/02/neron-angelov-nov_24.html

Рейта е невероятен.... JoyJoyJoy...просто да не повярваш.... Close

Една от първите снимки на Алп Навруз и Илайда Алишан
🫠😉🇹🇷❤️🇩🇪💯%

Преди година или две бяха плъзнали  слухове за връзка м/у Алп и Илайда. Илайда и още една мацка/не се сещам в момента за името и/ бяха засечени от папараците да отиват на РД на Алп.Тогава и двете казаха ,че са само  приятели.

"Две мечтани гледки".... Хахаха😍
🥹🫠🇹🇷❤️🇩🇪💯%

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 19:22 от Svet_sz

Общи условия

Активация на акаунт